Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

SOS Λύστε μου την απορία

bellissima

Recommended Posts

Την Κυσιακή 1η Μαίου βαπτίζω τα δίδυμα. Περίμενα να αδιαθετήσω 12 Μαίου, όμως αδιαθέτησα σήμερα το πρωί. Δεν ξέρω γιατί, ίσως το άγχος?? Ξέρω ότι δεν κάνει να φιλήσεις εικόνες όταν είσαι σε αυτή την κατάσταση...υπάρχει άλλο πρόβλημα? :confused:Πρέπει να αναφερθεί? :confused:Δεν πρέπει να συμμετέχω σε κάτι? Ουφφφφφφφφφφφφφφφφφ!:evil:

Διαφημίσεις

μην αγχωνεσαι για τιποτα! δεν συμβαινει κατι...γενικα λενε οτι οταν εισαι αδιαθετη δεν εισαι καθαρη γι'αυτο λενε να μην φιλας τις εικονες! εγω φιλαω την εικονα, γιατι νιωθω την αναγκη να φιλησω την εικονα της Παναγίας! δεν νομιζω οτι αν ηταν προσωπο ζωντανο και ενιωθα την αναγκη να την αγκαλιασω,να μου το αρνιόταν

Το έχω ξαναγράψει σε αλλο τοπικ.την ήμερα που βαφτίζαμε την μικρή είχα περίοδο όταν ο πάτερ μου είπε να φιλήσω την εικονα του είπα οτι εχω περίοδο και η απάντηση του ήταν οτι σήμερα ειναι η χαρά του παιδιού σου αυτά ειναι ανοησίες σκύψε και φίλα την εικόνα παιδί μου.:lol::lol:Οπότε δεν υπάρχει λόγος για αχγος ασε που δεν το καταλαβάινω υποτίθεται οτι εξαιτίας της περιόδου έχουμε την ικανότητα να δημιουργούμε παιδιά γιατι λοιπόν είμαστε ¨βρώμικες":?:

Το έχω ξαναγράψει σε αλλο τοπικ.την ήμερα που βαφτίζαμε την μικρή είχα περίοδο όταν ο πάτερ μου είπε να φιλήσω την εικονα του είπα οτι εχω περίοδο και η απάντηση του ήταν οτι σήμερα ειναι η χαρά του παιδιού σου αυτά ειναι ανοησίες σκύψε και φίλα την εικόνα παιδί μου.:lol::lol:Οπότε δεν υπάρχει λόγος για αχγος ασε που δεν το καταλαβάινω υποτίθεται οτι εξαιτίας της περιόδου έχουμε την ικανότητα να δημιουργούμε παιδιά γιατι λοιπόν είμαστε ¨βρώμικες":?:

εγω αυτο το βρωμικες δεν το καταλαβα ποτε...........γιατι δεν ειναι κατι το οποιο μας το εδωσε ο θεος για την τεκνοποιηση???????τα καλα και τα συμφεροντα.οι αντρες ειναι παντα καθαροι και αμολυντοι(ετσι γραφετε)?????

Διαφημίσεις

θα συμφωνησω με ολες τις κοπελες παραπανω,για την θεια κοινωνια ξερω και εχει μια λογικη αλλα για τις εικονες το βρισκω χαζο....δηλαδη δεν φιλαμε αγαπημενους μας οταν εχουμε περιοδο?και επιτελους πια πρεπει υπαρχει μια ισοτητα μεταξυ των δυο φυλων οπως διδαξε και ΙΗΣΟΥΣ δεν γινετε να μας χρεωνουν ακομα το ΜΗΛΟ απο την στιγμη που ανασταθηκε και συγχωρεθηκαν οι αμαρτιες μας...δυστυχως και η εκκλησια βασιστηκε σε ανδροκρατουμενη κοινωνια και επικρατησε ετσι.φυσικα αυτη ειναι δικη μου αποψη και πολυ μεγαλο θεμα!και να σημειωσω οτι ειμαι χριστιανη ορθοδοξη προς αποφυγη παρεξηγησεων που ΕΡΕΥΝΑΩ ΤΑΣ ΓΡΑΦΑς!(αυτα που μας εχουν δωσει βεβαια)

Συμφωνώ με Nefelirene,Nikol και Momitsi.Μόνο για την Θεία Κοινωνία ισχύει κάτι τέτοιο.Και σίγουρα από το άγχος σου αδιαθέτησες,αλλά τί να κάνουμε,συμβαίνουν αυτά.Ξέρεις πόσες κοπέλες είχαν αυτό το θέμα την ημέρα του γάμου τους,που όσο να πεις,είναι και χειρότερο??

Θα συμφωνήσω και εγώ με τα κορίτσια. Οταν έγινα νονά και εμένα από το άγχος μάλλον μου ήρθε περίοδος εκείνη την ημέρα. Ολα έγιναν κανονικά και με την σύμφωνη γνώμη του ιερέα τον οποίο ρώτησα πριν. Και εικόνα φίλησα και το μυστήριο τελέστηκε κανονικότατα. Μην αγχώνεσαι λοιπόν και να σου ζήσουν.

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...