Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Καφετεριες κ εστιατορια με παιδοτοπο

Recommended Posts

Υπαρχει καπου -και δεν εχω ισως δει- καποια λιστα με καφετεριες και εστιατορια που να εχουν παιδοτοπο με ατομο να προσεχει τα παιδια;;;

εγω μενω κεντρο Αθηνας. ερχεται βρε παιδι μου καλοκαιρι και δε θελω να ξενιτευτω για να παω για ενα καφε!!!!

εγω -για να κανω την αρχη-, ξερω μονο την καφετερια στο παρκο του Αντωνη Τριτση στο Ιλιον που διαθετει παιδοτοπο με κοπελα να προσεχει τα παιδια. Εστιατοριο/ταβερνουλα δεν ξερω κανενα.

ας πει ο καθενας οσα μερη ξερει να αλληλοβοηθηθουμε!

Διαφημίσεις

Ωραίο θέμα!

Στο αττικό άλσος στις "Υάδες" υπάρχει περιφραγμένος χώρος δραστηριοτήτων στον εξωτερικό χώρο του στο καφέ, με σχοινιά αναρρίχισης, τραμπολίνο και κάτι κουνιστά ζωάκια όπου μπορούν να απασχολούντια κυρίως παιδιά άνω των 4-5. Δεν υπάρχει άτομο να τα προσέχει αλλά είναι με ευθύνη των γονέων υποθέτω.

εχει στην παραλιακη στο νεο παρκο φλοισβου που ειναι σχετικα καινουργιες παιδικες χαρες εχει λουναπαρκ μινι, κουνιες για μικρους και ξεχωριστα για μεγαλυτερα παιδακια εχει θερινο σινεμα και εχει καφετερια με δικο του μινι παιδοτοπο οπου κοιτας το μικρο πινντας το καφεδακι σου, βεβαια δεν ξερω αν εχει ατομο να το προσεχει δεν εχουμε αξιωθει να παμε για καφε ακομα εκει διοτι παντα παμε λουνα παρκ.....αλλα εμεις σωζομαστε και με το σκλαβενιτη καλλιθεας εχει παιδοτοπο οποτε οταν παμε για αγορες παντα πινουμε και απο ενα καφεδακι με το συζυγο και η μικρη παιζει και εμεις την κοιταμε...

εχει στην παραλιακη στο νεο παρκο φλοισβου που ειναι σχετικα καινουργιες παιδικες χαρες εχει λουναπαρκ μινι, κουνιες για μικρους και ξεχωριστα για μεγαλυτερα παιδακια εχει θερινο σινεμα και εχει καφετερια με δικο του μινι παιδοτοπο οπου κοιτας το μικρο πινντας το καφεδακι σου, βεβαια δεν ξερω αν εχει ατομο να το προσεχει δεν εχουμε αξιωθει να παμε για καφε ακομα εκει διοτι παντα παμε λουνα παρκ.....αλλα εμεις σωζομαστε και με το σκλαβενιτη καλλιθεας εχει παιδοτοπο οποτε οταν παμε για αγορες παντα πινουμε και απο ενα καφεδακι με το συζυγο και η μικρη παιζει και εμεις την κοιταμε...

ΕΛΕΝΑ, εννοείς ότι ο παιδότοπος είναι μέσα στον Σκλαβενίτη; Πού ακριβώς βρίσκεται;

παιδότοπο έχει και ο Σκλαβενίτης που είναι Φιλαδέλφεια αν θυμάμαι καλά γιατί έχω ένα χρόνο να πάω, επίσης στο Golden hall έχει στον τελευταίο όροφο είναι του Imaginarium αν είδα καλά.

Τώρα για ταβέρνες και καφετέριες με παιδότοπο λίγο δύσκολο δεν έχω δει κάπου αλλά με κούνιες για να απασχολούνται τα μικρά έχει πολλές.:P

Διαφημίσεις

Πράγματι ο Σκλαβενίτης στη φιλαδέλφια έχει μέσα και παιδότοπο περιφραγμένο με κοπέλες που τα προσέχουν, εστιατόριο καθώς και ξεχωριστό καφέ που δίπλα έχει κούνιες αλλά εκεί τα προσέχεις εσύ τα παιδιά. Στον παιδότοπο ότι χρειαστεί το παιδί ή μόλις σε ζητήσει σε φωνάζουν από το μεγάφωνο. Είνια πολύ βολικό και πολύ εξυπηρετικές οι κοπέλες. Εννοείτε ότι δεν πληρώνεις τίποτα.

Επίσης στο avenue εχει την παγωτομάνια που είναι μαζί με παιδότοπο και μπορεις να πιεις τον καφέ σου και τα παιδιά να είναι στον παιδότοπο είτε μέσα είτε έξω όταν έχει καλό καιρό.

ΕΛΕΝΑ, εννοείς ότι ο παιδότοπος είναι μέσα στον Σκλαβενίτη; Πού ακριβώς βρίσκεται;

ναι μεσα στο 2ο οροφο ειναι στις τζιτζιφιες στη θεση του παλιου εργοστασιου ιζολα...

• 2 months later...

madalenats εχουν ατομο να τα προσεχει;

Ενδιαφερον μου ακουγεται το Θεαθήναι γιατι ειναι σχετικά κοντά μου και γιατι ψαχνω κατι σε κανονικη καφετερια ή εστιατόριο και όχι απο αυτα που ειναι μεσα σε σουπερ μαρκετ ή σε εμπορικα κεντρα.

Και οι Υαδες θα με βολευαν αλλα αφου δεν εχει ατομο να προσεχει δεν εχει νοημα για μενα γιατι ο μικρος μου ειναι μονο 1,5 δε γινεται να τον αμολησω μονο του!

madalenats εχουν ατομο να τα προσεχει;

Ενδιαφερον μου ακουγεται το Θεαθήναι γιατι ειναι σχετικά κοντά μου και γιατι ψαχνω κατι σε κανονικη καφετερια ή εστιατόριο και όχι απο αυτα που ειναι μεσα σε σουπερ μαρκετ ή σε εμπορικα κεντρα.

Και οι Υαδες θα με βολευαν αλλα αφου δεν εχει ατομο να προσεχει δεν εχει νοημα για μενα γιατι ο μικρος μου ειναι μονο 1,5 δε γινεται να τον αμολησω μονο του!

ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΤΟΜΟ ΝΑ ΤΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙ ΑΛΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΣΤΑ 2 ΜΕΤΡΑ. ΠΙΝΕΙΣ ΤΟ ΚΑΦΕΔΑΚΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΑΙΖΕΙ.

Διαφημίσεις

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...