Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΣΤΗΝ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ

Recommended Posts

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ...

ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΡΧΙΣΩ ΤΗΝ ΜΙΚΡΗ ΜΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟ ΕΧΩ ΔΕΙ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΤΗΝ ΜΙΚΡΗ ΧΡΥΣΑΛΛΙΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΠΛΑΣΗ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΕΠΙΣΚΕΥΘΩ ΤΗΝ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΤΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΖΗΤΑΝΕ ΠΕΡΙΠΟΥ....Η ΑΝ ΓΝΩΡΙΖΕΤΑΙ ΚΑΠΙΟΝ ΑΛΛΟΝ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΑΝ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΖΗΤΑΝΕ ΑΠΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΑΠΟΨΗΣ...

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Διαφημίσεις

Καλημέρα,

στην Αργυρούπολη έχει πολλές επιλογές.

Σου στέλνω κάποιους σταθμούς που είχα ψάξει εγώ και στις γύρω περιοχές και τις τιμές που είχαν πριν ένα χρόνο ακριβώς.

Η ΧΑΡΑ ΜΑΣ - Αργ/λη - 320 ή 340 € (σχολικό-φαγητό) + 50 € εγγραφή*είχα πάει τον δικό μου για κάτι μήνες,απλά έφυγα,γιατί μένω Αγ.Δημήτριο και ήταν λίγο μακριά τελικά.Εμένα μου άρεσε,ήταν πολύ ζεστοί άνθρωποι και υπήρχε μεγάλη οικειότητα σε σχέση με άλλους*

ΤΟ ΚΟΥΚΛΟΣΠΙΤΟ – Ελληνικό(δίπλα στο praktiker) - 340 € +20€ σχ.πρωί+20€σχ.απογ + 200 € εγγραφή

ΤΟ ΜΗΛΟ - Άλιμος - 350 € (σχολικό-φαγητό) + 200 € εγγραφή

ΜΙΚΡΟΣ ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ- Άλιμος - 360 € (σχολικό-φαγητό) + ? € εγγραφή ,

από 2,5ετών και πάνω

ΚΟΛΥΜΠΡΙ- Άλιμος - 340 € (σχολικό-φαγητό) + 60 € εγγραφή εφάπαξ + 150€ αναλώσιμα

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ - Ηλ/λη - 400 € (σχολικό-φαγητό) + 280 € εγγραφή

ΝΕΡΟΜΠΟΓΙΕΣ- Άλιμος- 350 € (σχολικό-φαγητό) + 200 € εγγραφή

ΡΟΖ ΠΑΝΘΗΡΑΣ -Καλαμάκι- 380 € (σχολικό-φαγητό) + 290 € εγγραφή , αλλά προσοχή : θέλει 12,5 μηνιάτικα το χρόνο

Και του Αλίμου δεν είναι μακριά.Ρίξε μια ματιά αν έχεις χρόνο.

Καλησπέρα, εμείς πηγαίνουμε στην Διαπλαση από 6 μηνών...και ύστερα από πολύ πολύ ψαξιμο στα περίχωρα και από 2 αποτυχημένες - τραγικές - προσπάθειες για αλλαγή λόγω απόστασης, καταλήξαμε ότι είναι οτι καλύτερο --οικογενειακο --καθαρο για την μικρη η οποια ειναι τρισευτυχισμενη εκει (αν και κάνει υπερωρίες 07.30 με 18.00). Εάν θες καποια αλλη πληροφορια θα χαρω πολυ να στην δωσω γιατι και εγω πέρασα από το στάδιο του ψαξίματος.

U80ep3?r=1271337460

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΠΗΓΑ ΣΤΗΝ ΔΙΑΠΛΑΣΗ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑΞΑ ΑΠΛΑ ΜΟΥ ΦΑΝΗΚΑΝ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ 475 ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΗΝ 200 ΕΓΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΤΑ 1000 ΤΑ ΘΕΛΕΙ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ...ΠΗΓΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΑΠΟΨΗ ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΦΑΝΗΚΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ ΚΑΙ ΣΑΝ ΤΙΜΕΣ ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ...ΛΕΩ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ

Διαφημίσεις

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...