Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΕΧΩ ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ.......

maraki1983

Recommended Posts

γεια σας κοριτσια!μου ειπαν πως οι γονεις και οι νονοι στην βαφτιση φορουν διαφορετικα μαρτυρικα απο αυτα που θα μοιραστουν στον κοσμο!ισχυει?και αν ναι ποιος τα παιρνει...οι γονεις ή οι νονοι?

Διαφημίσεις

συνηθως στα σετ με μαρτυρικα που πουλανε στην αγορα, έχει και 4 που είναι είτε μεγαλυτερα είτε λιγο διαφορετικα απο τα υπολοιπα. αυτα ειναι για τους γονεις - νονους.

λενε οτι τα πληρωνει ο νονος αλλα εχει να κανει και με την σχεση που εχεις...

αμα πχ ο νονος δεν θελει να παρει και εσυ θελεις, δεν θα πάρεις;

Ερασιτέχνες έχτισαν την Κιβωτό. Επαγγελματίες έχτισαν τον Τιτανικό!

γεια σας κοριτσια!μου ειπαν πως οι γονεις και οι νονοι στην βαφτιση φορουν διαφορετικα μαρτυρικα απο αυτα που θα μοιραστουν στον κοσμο!ισχυει?και αν ναι ποιος τα παιρνει...οι γονεις ή οι νονοι?

Δεν το έχω ξανακούσει, το μόνο που διάβασα κάπου έδω μέσα είναι ότι οι μόνοι που δεν φοράνε ματυρικά είναι οι νονοί...οι υπόλοιποι όλοι φοράνε τα ίδια τα οποία είνα ιστο πακέτο βάπτισης που αγοράζει η νονά...

κανονικα ειναι στο πακετο των βαπτιστικων. οταν βαπτισα η κουμπαρα μου τα εφτιαξε μονη της αλλα της αγορασα εγω τα υλικα, του νονου ειναι, οχι των γονιων. παλιοτερα οι γονεις φορουσαν τα κωνσταντινατα με τον Αγιο κωνσταντινο και την Αγια ελενη, πραγμα που δεν ισχυει πια γιατι φορανε ολοι τα ιδια. η νονα-νονος δε θελουν να τα αγορασουν?

526437xvildghyb3.gif

ΜΑΡΚΕΛΛΑ 2/10/2007, ΙΩΑΝΝΗΣ 3/6/2010, ΝΙΝΙ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ!!!

EBX2p3.png

Διαφημίσεις

Στο μαγαζί που αγόρασα τα βαπτιστικά με ρώτησαν αν ήθελα να φτιάξουν διαφορετικά μαρτυρικά για τη νονά (εμένα) και τους γονείς αλλά εγώ προτίμησα να παραγγείλω στο ανθοπωλείο που έφτιαξα το στεφανάκι της μικρής ασορτί βραχιολάκια για μένα και την μαμά και μπουκετάκι πέτου για τον μπαμπά.

"Ο φανατισμός είναι η μόνη μορφή θέλησης που μπορεί να διαπνέει τους αδύναμους"

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...