Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Δικηγόρος

marilu

Recommended Posts

Δεν ήξερα που αλλού να το βάλω, ψάχνω δικηγόρο σχετικό με θέματα σπιτιού, ιδιοκτησίας, πολεοδομίες κλπ. για μια υπόθεση αλλά θέλω να ειναι ψαγμένος, και μεσα στα πράγματα γιατι ειναι ειναι λίγο δύσκολα τα πράγματα. Αν κάποιος γνωρίζει κάποιον έμπειρο θα ήθελα να μιλήσουμε μέσω pm

Ευχαριστώ πολύ!!

Διαφημίσεις

Marilou γεια σου!

Αν θες δικηγορο για πολεοδομιες, ιδιοκτησιακα καθεστωτα κλπ κλπ μαλλον θα πρεπει να βρεις και μηχανικο που θα συνεργαστει με δικηγορο και θα τον κατευθυνει στα τεχνικα θεματα και τη νομοθεσια. Απο μονος του καποιος δικηγορος να ξερει την τεχνικη νομοθεσια (για ιδιωτικες κατασκευες)...λιγο δυσκολο....Εγω δεν εχω συναντησει κανεναν να σου πω την αληθεια μου, αν και εχω συνεργαστει με παρα πολλους σε σχεση με τετοια θεματα ....

Σ'ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες, απλά απο κάπου πρέπει να ξεκινήσω. Όσες φορές προσπάθησα να βρω πρωτα μηχανικό, δεν πέτυχε τίποτα/

Συγγνώμη αλλά δεν θα ήθελα να το δημοσιοποιήσω στο internet.

Απλά αν κάποιος γνωρίζει δικηγόρο θα με διευκόλυνε πολύ!!

Ευχαριστώ πολύ κορίτσια!

Διαφημίσεις

• 1 month later...
  • 5 εβδομάδες μετά...

Καλημέρα Μαριλού, Μόλις τώρα είδα το θέμα σου. Επειδή είχαμε και εμείς ένα θέμα με σπίτι-πολεοδομία κ.τ.λ αν θέλεις πες μου το πρόβλημα μήπως μπορώ να βοηθήσω. Στην δική μας περίπτωση ο δικηγόρος είναι πολύ καλος οικογενειακός φίλος, δικηγόρος με α......α που λένε

και εβγαλε άκρη απλά με ενα τηλ. στην πολεοδομία γνωστοποιώντας τους τον σχετικό νόμο μετά απο πολυ ψάξιμο και αφού ειχαμε ταλαιπωρηθεί κοντά 20 χρόνια!!Ως τελική λυ΄ση είπαμε να τον ρωτήσουμε μήπως μπορεί να κάνει κάτι. Το πρόβλημά μας ήταν ότι το οικόπεδο είνα εξαδιαιρέτου με τον γείτονα και αύτος είχε καλύψει όλα τα τετραγωνικά(παρανομα αλλα και παλι η πολεοδομία δεν μας επετρεπε να χτίσουμε παρα μόνο 30 τ.μ. Ξεκινήσαμε τις διαδικασίες για χτίσιμο το 1986 που γεννηθηκε η αδερφή μου και τελικά χτίσαμε το 1996.αν μπορώ να σε βοηθήσω πες μου . Οδικηγόρος είναι Θεσσαλονίκη

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...