Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΕΝΤΟΝΗ ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΤΟΚΕΤΟ

Recommended Posts

Η ευχή μας σίγουρα είναι να πάνε όλα καλά να γεννήσουμε με ασφάλεια και να είναι γερά τα μικρά μας.

Σίγουρα το πρώτο πράγμα που θέλουμε είναι να δούμε το πλασματάκι που κουβαλάμε μέσα μας τόσο καιρό και να το κρατήσουμε αγκαλίτσα.

Ομως μετά από αυτό τι θάλετε πολύ έντονα ?

τι σας έχει λείψει πολύ?

Εγώ πάντως έδωσα εντολή στην αδερφή μου να μου φέρει ένα μπουκάλι ουίσκι ενα πακέτο τσιγάρα και στη λίστα προστέθηεκε ,μετά την απαγόρευση του αλατιού από το γιατρό , ένα πιάτο φαγητό με ΑΛΑΤΙ.

Μπορεί να είναι περίεργες οι επιθυμίες μου αλλά ΤΑ ΘΕΛΩ!!!

dhtZp3.png

Διαφημίσεις

Αυτό που θυμάμαι πολύ έντονα μετά τον τοκετό, είναι ότι είχα απίστευτη ΠΕΙΝΑ & ΔΙΨΑ!!! Λες και είχα μείνει νηστική για μια βδομάδα!

Έτρωγα κυριολεκτικά μέχρι και άνθρωπο αν αργούσε λίγο το φαγητό και νερό κατέβαζα με τις κανάτες.

Αλλά δεν θυμάμαι να λιγουρευόμουν κάτι συγκεκριμένο. ΟΛΑ!!

Με τα παιδιά μου, ξαναγεννιέμαι...

bUwEp2.png

εγω αυτο που επιθυμουσα τοτε ηταν εναν καφε κ τσιγαρααααααα ατελειωτα τσιγαρααααααααα.

τελικα τιποτα απο τα δυο δεν εκανα γιατι ηθελα να θυλασω αποκλειστικα κ μονο οποτε δεν εκανε να καπνισω οποτε δεν μπορουσα να πιω καφε.

δεν ξερω γαι το φαγητό και το ποτό που ομολογουμενως ενα τζινακι θα το τσακιζα, αλλα εμενα αλλη είναι η επιθυμία μου....

:shock::shock::shock::shock:

χμχμχμχμχμ!!!! που απο ότι καταλαβα θα περιμενω αλλες 40 ημέρες..... εε, τι να γινει..... :wink::wink::wink:

Aphrodite_k

Εγώ έχω καιρό μέχρι αν γεννήσω....Μέχρι τις 24 Σεπτεμβρίου μου είπε ο γιατρός!Μετά ονειρεύμαι πότε θα έχω στα χέρια μου ένα τεράστιο ποτήρι φραπέ δυνατό και ένα πακέτο τσιγάρα.......!!!!!!!!Μου φαίνεται θα σκάσω μέχρι τότε!!!!!!!!! :P:P:oops:

Διαφημίσεις

δεν ξερω γαι το φαγητό και το ποτό που ομολογουμενως ενα τζινακι θα το τσακιζα, αλλα εμενα αλλη είναι η επιθυμία μου....

:shock::shock::shock::shock:

χμχμχμχμχμ!!!! που απο ότι καταλαβα θα περιμενω αλλες 40 ημέρες..... εε, τι να γινει..... :wink::wink::wink:

κι εγώ αυτό σκεφτόμουν η κακομοίρα, αλλά μάλλον θα περιμένουμε αρκετά ακόμα αφροδιτάκι μου!!!! :lol::lol::lol:

και ένα καφάσι μπύρες ήθελα, αλλά θη θηλάσω οπότε πάει κι αυτό. :lol:

1Iik.png

Εγώ πάντως μία μπυρίτσα θα την τσακίσω μετά τον τοκετό...

βέβαια θα επιθυμούσα κι έναν φραπέ κι ένα τσιγάρο...αλλά λόγω θηλασμού δεν θα γίνει :wink:

Καφέ καθόλου δεν κάνει να πίνουμε κατά την διάρκεια του θηλασμού;;; Τώρα στην εγκυμοσύνη μου επιτρέπει μέχρι 2 γαλλικούς ο γιατρός μου...εγώ πίνω ενα φλιτζάνι μικρό το πρωί...κι αφήνω πάντα λίγο για να συμπληρώσω το γάλα μου, αλλιώς δεν θα μπορούσα να πιω γάλα το οποίο συχαίνομαι άσπρο...μπλιάχ!

«Να αμφιβάλεις, αν τ' άστρα είναι φωτεινά. Να αμφιβάλεις, αν ο ήλιος κινείται. Να αμφιβάλεις, αν η αλήθεια είναι αλήθεια ή ψέμα. Μα ποτέ μην αμφιβάλεις για την αγάπη μου.»

[

κι εγώ αυτό σκεφτόμουν η κακομοίρα, αλλά μάλλον θα περιμένουμε αρκετά ακόμα αφροδιτάκι μου!!!! :lol::lol::lol:

και ένα καφάσι μπύρες ήθελα, αλλά θη θηλάσω οπότε πάει κι αυτό. :lol:

α ρε Νικη, με μπύρες μας βλέπω να τη βγαζουμε.... να "πνυξουμε" τον πόνο μας... :cry::cry::cry::cry::cry::cry:

Aphrodite_k

Αχ αυτές οι μπύρες….. και εγώ κορίτσια μαζί σας είμαι!!!.

Έχω παραγγείλει από τώρα στην κουμπάρα μας, η οποία θα είναι στο camping που πηγαίνουμε κάθε χρόνο, να μου φέρει όταν θα έρθει για τη γέννα, μια μερίδα μπιφτέκι με τηγανιτές πατάτες (σπεσιαλιτέ του εστιατορίου του camping)και μπύρες, επειδή δε θα μπορέσω να πάω καθόλου φέτος.

Ε τι θάλασσα δε μπορώ να τη παραγγείλω, το μπιφτεκάκι όμως… ΘΑ ΤΟ ΤΣΑΚΙΣΩ μόλις γεννήσω.

Όσο για τις μπύρες, από ότι ξέρω, κατεβάζουν γάλα. Γιατί να μη κάνουν λοιπόν για το θηλασμό;;;

Άμα τις πίνουμε, εννοείτε με μέτρο, πειράζει;;; :roll::roll::roll:

0sShp3.png

PGnvp2.png

Ρε κορίτσια εγώ και καφέ πίνω και καμία μπύρα που και που. Απλά δεν καπνίζω και δεν κάπνιζα ποτέ. Όσο για επαφές...κανόνικότατα, μη σας πω και περισσότερο από πριν. Λέτε να είμαι ξεψαρωμένη λόγω δεύτερης;

Διαφημίσεις

Ρε κορίτσια εγώ και καφέ πίνω και καμία μπύρα που και που. Απλά δεν καπνίζω και δεν κάπνιζα ποτέ. Όσο για επαφές...κανόνικότατα, μη σας πω και περισσότερο από πριν. Λέτε να είμαι ξεψαρωμένη λόγω δεύτερης;

ξεψαρωμενη ή οχι φιλεναδα, εσύ μια χαρα είσαι...

εγω η Νικη και το Σαρδελακι να δω τι θα βαλουμε σε προτεραιότητα μετα... θα τρωμε ή θα κανουμε χμχμχ... ή θ ατρωμε θα χμχμ θα ξανατρωμε μεχρι να σκάσουμε και εμεις και να σκάσουμε και τους αντρουλιδες μας.........

καλά καπνοί θα βγούν..........

Aphrodite_k

Εγω κοριτσια θα ηθελα ενα πακετο τσιγαρα και μια κανατα δυνατη Μαργαριτα με πολυ τριμενο παγο και πολυυυυυ αλατι!!!!Αντε και με Μοχιτο συμβιβαζομαι!! Σερβιρουν τετοια στο ΙΑΣΩ???? :lol::lol::lol:

[/url]

s-age.png

και η Μπουλιτα μου ηρθε στον κοσμο 09/07/2008

Εγω κοριτσια θα ηθελα ενα πακετο τσιγαρα και μια κανατα δυνατη Μαργαριτα με πολυ τριμενο παγο και πολυυυυυ αλατι!!!!Αντε και με Μοχιτο συμβιβαζομαι!! Σερβιρουν τετοια στο ΙΑΣΩ???? :lol::lol::lol:

ναι αλλα νομίζω εχουν σταματίσει τα ξυροκαρπια... τα σερίρουν με φρουτακια τωρα... ( προσεχουν την διαιτα...) χιχιχι

μας εκανες και γελασαμε βρε Ελενα......

Aphrodite_k

Αααααα!Δεν μπορω να απολαυσω τη Μαργαριτα μου χωρις το φυστικακι!!!

Θα τους κανω παραπονα! :lol::lol::lol::lol:

[/url]

s-age.png

και η Μπουλιτα μου ηρθε στον κοσμο 09/07/2008

εγω η Νικη και το Σαρδελακι να δω τι θα βαλουμε σε προτεραιότητα μετα... θα τρωμε ή θα κανουμε χμχμχ... ή θ ατρωμε θα χμχμ θα ξανατρωμε μεχρι να σκάσουμε και εμεις και να σκάσουμε και τους αντρουλιδες μας.........

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

«Να αμφιβάλεις, αν τ' άστρα είναι φωτεινά. Να αμφιβάλεις, αν ο ήλιος κινείται. Να αμφιβάλεις, αν η αλήθεια είναι αλήθεια ή ψέμα. Μα ποτέ μην αμφιβάλεις για την αγάπη μου.»

Διαφημίσεις

Αααααα!Δεν μπορω να απολαυσω τη Μαργαριτα μου χωρις το φυστικακι!!!

Θα τους κανω παραπονα! :lol::lol::lol::lol:

τόσα φράγκα τους σκάμε, ούτε ένα φυστικάκι δεν μπορούνε να μας σερβίρουνε καλέ;;; τς τς τς :shock::shock:

Αχ, συμφωνώ απόλυτα μαζί σου!!Εγώ θα έπινα και ένα ωραιότατο καρπουζάκι δροσιστικό!! :P:P

:lol::lol::lol::lol::lol:

αμαν ρε αφροδίτη, σταμάτα! αφού είπα να γεννήσω Δευτέρα! μη με κάνεις να γεννήσω νωρίτερα!

1Iik.png

Εγω θέλω να τσακίσω 5 καραφάκια ούζο με μια ωραιότατη ποικιλία δίπλα στο κύμα :lol::lol:

Μην εκνευρίζεσαι αν ο γειτονάς σου,εχει το στέρεο ανοιχτό στις 2 το πρωί,τηλεφωνησέ του στις 4 και πες του πόσο σου άρεσε...

Ναι!Ναι!Και ενα καρπουζακι σφινακι!Αχ!Περασμενα μεγαλεια....!!

Άστα!Ονειρεύομαι εμένα και τον άντρα μου να είμαστε σε ένα καλοκαιρινό μαγαζί , να πίνουμε τα coctail μας και τα σφηνάκια μας και να περνάμε τέλεια!Δεν λέω για πολύ ποτό!Τόσο ώστε να περάσουμε ένα όμορφο καλοκαιρινό βραδάκι!!Εννοείται τα δυο μας!! :P:P

ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΝΑ ΦΟΡΕΣΩ ΕΝΑ ΣΤΕΝΟ ΤΖΙΝ ΜΕ ΕΝΑ ΣΤΕΝΟ ΜΠΛΟΥΖΑΚΙ, ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΦΑΓΗΤΟ ΔΙΠΛΑ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΚΑΙ 2 ΠΟΤΗΡΙΑ ΜΑΥΡΟΔΑΦΝΗ!! :lol::lol:

4Z1vp3.png

είμαι ερωτευμένη με την κόρη μου!!!!!!!!!!!!!

Δεν μπορώ να πω ότι εχω στερηθεί κάτι. Ποτά δεν πίνω, τσιγάρα δεν κάνω, φαγητό μου έχει κοπέι πολύ η όρεξη. Το μόνο που ενω δεν εχω προβλημα, εχει πει ο γιατρός να αποφευγω την ζάχαρη. Βεβαια τον καφε δνε τον έχω κόψει αλλά τον έχω ελαττώσει και ζαχαριτσα βαζω οχι πλέον πολύ. Αλλά υατό με τα γλυκά ειναι μαρτύριο. Εχω τον άντρα μου που με κυνηγάει να μην φαω γλυκα παγωτα και ή τσιμπαώ κανένα κρυφα ή τα αποφεύγω. Αλλά δνε ειναι δουλεια αυτή. Κάνω υπομονή αλλά άνθρωπος ειμαι ρε κοριτσια τι να κάνω? εδω στην γιορτή μου προχτες ειχα γλυκάκια τουρτα κλπ και τα εβλεπα και δεν τα αγγιζα....

Αυτό που ήθελα σαν τρελή μετά τη γέννα θυμάμαι ήταν να πάω στο κομμωτήριο και να φάω κάτι με αλάτι όχι γιατί μου το απαγόρευσε κανείς αλλά γιατί με το που έβλεπα αλάτι με έπιανε ναυτία σε όλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης...!

Όταν παίρνω...γεμίζουν τα χέρια μου. Όταν δίνω, γεμίζει η ψυχή μου...