Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΜΗΠΩΣ ΧΑΛΑΣΕ Ο ΦΟΥΡΝΟΣ ΜΟΥ?ΤΑ ΦΩΤΑ ΣΑΣ!!!!

VALMAN

Recommended Posts

καλησπερα!!!τον τελευταίο καιρό περίπου έχω πρόβλημα με τα κεικ που φτιάχνω

τι εννοω?ενω δεν έχει αλλάξει τίποτε ούτε στα υλικά που χρησιμοποιώ(ούτε καν στις μάρκες των υλικών!!!!)ούτε στα εργαλεία ,ούτε στο μίξερ, ούτε στον τρόπο,

ή στον χρόνο ψησίματος τα κεικ μου μένουν σε κάποια σημεία σαν λασπωμένα ,σαν αψητα δεν ξέρω πως αλλίως να το περιγράψω

αυτό όταν χρησιμοποιώ βούτυρο κάποιες φορές που το έκανα με λάδι δε,σε κάποια σημεία πάλι εμειναν σαν τρύπιτσες

τι μπορεί να φταίει?σκέφτομαι μηπως είναι πρόβημα του φούρνου ,αν και στα φαγητα δεν εχω διαπιστωσει καποιο θέμα ,ίσως μόνο ότι αργεί λίγο να μου ψήσει το φαγητό

σας έχει τύχει αυτό???????ευχαριστώ

.png

.png

Διαφημίσεις

Θα με βοηθούσε εάν μου έλεγες σε πιο τροπο λειτουργίας ψηνεις το κεικ.το πιο εύκολο είναι να δεις μήπως κρέμασε το λάστιχο της πόρτας και χάνει θερμότητα. Απο κει και πέρα αν βάζεις άνω κάτω αντίσταση μόλις αναψεις τον φούρνο βάλε το χέρι σου να δεις άμα ζεσταινει.

Επίσης μήπως αλλαγές φόρμα ψησιματος????

καταρχας ευχαριστω πολύ για την απάντηση!!!

φόρμες όχι αλλαγή,το κεικ το ψήνω στις αντιστάσεις ,αυτό με το χερι θα το κάνω άμεσα και για το λάστιχο θα το κοιταξω!

χθες έκανα τσουρέκια πάντως με φόβο Θεού είναι αλήθεια και τα εψησα στον αέρα και δεν είχα τέτοιο πρόβλημα...

θα το δω

ευχαριστώ πολύ

.png

.png

καταρχας ευχαριστω πολύ για την απάντηση!!!

φόρμες όχι αλλαγή,το κεικ το ψήνω στις αντιστάσεις ,αυτό με το χερι θα το κάνω άμεσα και για το λάστιχο θα το κοιταξω!

χθες έκανα τσουρέκια πάντως με φόβο Θεού είναι αλήθεια και τα εψησα στον αέρα και δεν είχα τέτοιο πρόβλημα...

θα το δω

ευχαριστώ πολύ

Αφού έψησε στον αέρα, σημαίνει ότι δεν έχει πρόβλημα η πόρτα. Τσέκαρε τις αντιστάσεις.

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...