Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

αποριες για σαλπιγγογραφια

Recommended Posts

Καλησπερα!!!διαβασα αρκετα για το θεμα σαλπιγγογραφια και μπορω να πω οτι εχω καταλαβει πως γινεται.αυτο που θα ηθελα ειναι αν μπορουν να με βοηθησουν οι κρητικοπουλες σχετικα με το που μπορω να κανω αυτη την εξεταση,μου ειπαν οτι μπορω να τη κανω στο μητερα στο ηρακλειο και ηθελα να ξερω αν ισχυει αυτο και ποσο θα μου κοστισει.σας παρακαλω βοηθηστε με γιατι εχω αγχωθει λιγο.

Διαφημίσεις

Καλησπερα!!!διαβασα αρκετα για το θεμα σαλπιγγογραφια και μπορω να πω οτι εχω καταλαβει πως γινεται.αυτο που θα ηθελα ειναι αν μπορουν να με βοηθησουν οι κρητικοπουλες σχετικα με το που μπορω να κανω αυτη την εξεταση,μου ειπαν οτι μπορω να τη κανω στο μητερα στο ηρακλειο και ηθελα να ξερω αν ισχυει αυτο και ποσο θα μου κοστισει.σας παρακαλω βοηθηστε με γιατι εχω αγχωθει λιγο.

Kοριτσάκι μου καλησπέρα,

δεν μπορώ να σε βοηθήσω όσον αφορά το ηράκλειο γιατί δεν είμαι κι από δω κ μένω κ χανιά, αλλά θέλω να σου πω ότι είναι μια εξέταση για την οποία δεν πρέπει να αγχώνεσαι!Εγώ δεν κατάλαβα τίποτα,ούτε πόνεσα...σαν να έκανα τεστ παπ αισθάνθηκα.Μετά πήγα για δουλειά να φανταστείς...εγώ σε ιδιωτικό ιατρείο πλήρωσα 150 ευρώ,αλλά σε δημόσιο δεν ξέρω τι γίνεται!Σου εύχομαι όλα να πάνε καλά,μην το φοβηθείς κ να την κάνεις γιατί βοηθάει!!!Φιλιά κ περιμένουμε νέα σου!!!

ευχαριστω πολυ!!!ειμαι αποφασισμενη να δωσω λυση στο προβλημα μου και θα την κανω το συντομοτερο.απλα ειχα αγχωθει για το που θα την κανω αλλα τελικα κατεληξα σε καποιο εξωτερικο ιατρειο.

erene καλημερα και εγω για κρητη δεν ξερω αλλα εγω την εκανα στι ιασω στην αθηνα και πληρωσα 165ε θα μπορουσα να την κανω και στο μητερα αλλα η τοτε γιατροσ μου ηταν εκει ααα ειχα ρωτησει και σε δημοσιο νοσοκομειο αλλα επρεπε να κλεισω ραντεβου και μου ειπαν οτι δεν εχει την ημερομηνια που ηθελα να τηλεφωνουσα τον επομενο μηνα και αν ημουν τυχερη αυτα για αθηνα και ετσι πηγα και εδωσα 165ε αλλα οσο για την εξεταση κανενα παραπονο αλλα οκ και εγω μετα πηγα για δουλεια

καλη επιτυχια:-P

ελπιδα...!!!:)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...