Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ψαχνω για μικρα λουλουδακια και μικρα φιογκακια

NESTOROUDI

Recommended Posts

καλησπερα σε ολες τις μανουλες!! ψαχνω να βρω μικρα λουλουδακια και μικρα φιογκακια για να κανω κατι σαν αυτο

http://www.an-agapas.gr/baptisi/mpomponieres-baptisis/xeiropoiiti-mpomponiera-baptisis-mpalarina

ή αυτο http://www.an-agapas.gr/baptisi/mpomponieres-baptisis/xeiropoiiti-mpomponiera-baptisis-aggelaki

καπου ειχα δει στο internet αλλα δεν μπορω να τα βρω!!! βεβαια πρεπει να ψαξω και για τα μαλλακια τους, αλλα λεω να παω σε μαγαζι με κλωστες μηπως βρω κατι....επισης ειμαι θεσ/νικη κατι που δυσκολευει τα πραγματα, αλλα εχω ατομο αθηνα να στειλω να τα αγορασει.....

3OaPp3.png CNKep3.png

Διαφημίσεις

καλησπερα σε ολες τις μανουλες!! ψαχνω να βρω μικρα λουλουδακια και μικρα φιογκακια για να κανω κατι σαν αυτο

http://www.an-agapas.gr/baptisi/mpomponieres-baptisis/xeiropoiiti-mpomponiera-baptisis-mpalarina

ή αυτο http://www.an-agapas.gr/baptisi/mpomponieres-baptisis/xeiropoiiti-mpomponiera-baptisis-aggelaki

καπου ειχα δει στο internet αλλα δεν μπορω να τα βρω!!! βεβαια πρεπει να ψαξω και για τα μαλλακια τους, αλλα λεω να παω σε μαγαζι με κλωστες μηπως βρω κατι....επισης ειμαι θεσ/νικη κατι που δυσκολευει τα πραγματα, αλλα εχω ατομο αθηνα να στειλω να τα αγορασει.....

αθηνα σε ενδιαφερει καταστημα? υπαρχει ενα τεραστιο που εχει τα παντα, τα online ειναι καλα, αλλα οι τιμες αυτουνου ηταν εκπληκτικες κι επισης, βλεποντας μπορεις να παρεις και αλλες ιδεες που θα σου βγουν και φθηνοτερα (δεν ξερω, φανταζομαι οτι θες διακοσμητικα μπομπονιερας για βαπτιση?)

πες μου αν θες να σου πω πώς να πας (δεν ξερω διευθυνση)

με ενδιαφερει αν και απο αθηνα δεν ξερω πολλα πραγματα!! ελπιζω να μην χαθω...θελω να φτιαξω αυτες τις νεραϊδουλες για μπομπο, αν βρω υλικα και αν μου βγουν καλες....

3OaPp3.png CNKep3.png

Εκανα κατι παρόμοιες για το στολισμο των τραπεζιων (8 το συνολο) κ μου εφυγε η ψυχη να τις φτιαξω.. και πανω κατω δεν μου στοιχισαν κ λιγοτερο απόσο της εχει το σαιτ αυτο ...

Βαλε οτι χρειαζεσαι... μπαλακια ξυλινα η φελιζολ για τα κεφαλια, χρωματα για να τα βαψεις, τουλια, κλωστες για τα μαλλια διακοσμητικα κλπ.... κ ολα αυτα δεν τα αγοραζεις χονδρικη αλλα λιανικη.

Και για να πω κ την αληθεια μου αρεσουν πολυ για στολισμο αλλα για μπομπο οχι κ τοσο.

O5Lop2.png

kIP3p2.png

Διαφημίσεις

Εγώ πιστεύω πως μια τέτοια κατασκευή θα σου βγει πολύ φθηνότερα απο όσο τα πουλάνε έτοιμα και είναι σχετικά μια εύκολη κατασκευή χωρίς μεγάλο κόστος υλικών.

Αρκεί να ΜΗΝ απευθυνθείς σε μαγαζιά εξειδικευμένα στο να πουλάνε είδη χειροτεχνίας, αλλά στα μαγαζια δίπλα σου.

λουλουδάκια τέτοια μικρά θα πάρεις απο μαγαζιά που πουλάνε είδη συσκευασίας, είναι σε μπουκετάκια, εσύ θα τα ξεχωρίσεις και θα τα χρησιμοποιείς ένα- ένα.

Σε μαγαζί με είδη συσκευασίας μπορείς να βρείς και τούλι χρωματιστό που δεν έχει περισσότερο απο 2-3 ευρώ το μετρό, όπως επίσης και χονδρό κορδόνι (για να το χρησιμοποιήσεις για τα χέρια)

Μαλλάκια για τις κούκλες θα πάρεις απο μαγαζί με κλωστές και κεντήματα (θα διαλέξεις ένα ωραιο χρωμα απο αυτές τις κούκλες τις λένε που τις παίρνουν για να πλέκουν πουλόβερ).

Μπαλάκια απο φελιζόλ θα πάρεις απο το τζάμπο που έχει την σακούλα (με καμια 10ρια μέσα) κάπου στο 1 ευρώ (στα άλλου είδους μαγαζιά, οι τιμές απο αυτά τα μπαλάκια ξεκινούν 0,70 λεπτά το ένα).

Κάτω απο το τούλι τι μπαίνει συνήθως? ξυλάκι απο σουβλάκι?

Ευχαριστώ το θεό που μου χάρισε δυο υπέροχες κορούλες

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...