Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

β επιπεδου και σταυροδακτυλια????????????????????????????

Recommended Posts

Καλησπερα σε ολους. Εχω μια απορια αν μπορειτε να με βοηθεσετε..

χθες εκανα τον β επιπεδου και ενω η γιατρος μας ειπε οτι το μωρο "φυσαει"!!! βρηκε το τριτο δαχτυλακι του ποδιου σε καμψη..... σαν να επανωτιζε με το δευτερο δαχτυλο . ειπε οτι μπορει να ηταν η σταση του ετσι και ο δικος μου γιατρος οταν τον πηρα τηλ ειπε οτι και σταυροδακτυλια να ειναι(αν καταλαβα καλα) δεν ειναι προβλημα για το μωρο.....Εχετε ακουσει κατι τετοιο διορθωνεται?

Διαφημίσεις

δυστυχώς δεν ξέρω κάτι αλλα θα ρωτήσω τη γιατρό μου και θα σου πώ μόλις έχω κάτι ... νε είσαι σίγουρη όμως ότι δεν θα έιναι τίποτα...

ίσως σταυρώνει τα δαχτυλάκια του ότι " μανούλα μου , είμαι μια χαρούλα και θα πανε όλα καλά..."χιχιχι :D:wink::D:wink::D:wink:

Aphrodite_k

thank you aphrodite Και γω ελπιζω να ειναι ολα καλα .Μυστηρια πραγματα ρε παιδι μου . και αυτη η γιατρος τοση λεπτομερεια πια?????/

:P

εγώ θα σας πώ κάτι άλλο.

και εγώ και ο άντρας μου στα δάχτυλα των ποδιών μας το ένα δαχτυλάκι βγαίνει πάνω απ' το άλλο και αναρωτιόμαστε του μωρού άραγε θα είναι φυσιολογικά? και βασικά γελάμε γιατί εντάξει δεν είναι κάτι που επηρεάζει την υγεία!

εύχομαι τα μωρά μας να έχουν τα ομορφότερα δαχτυλάκια :)

δεν ειναι απολυτως τιποτε...το μωρακι σου θα ναι μια χαρα ακομη κι αν σταυρωνει τα δαχτυλακια του!με το καλο να το κρατησεις στην αγκαλιτσα σου και να του δωσεις απο μενα ενα φιλι στα ομορφα του δαχτυλακια...

my baby was my reborn...

Διαφημίσεις

Εφόσον είναι κάτι που δεν επηρεάζει την υγεία του δεν τρελλαινόμαστε σωστά;;; :wink::wink: Όλα καλά θα πάνε...

εγώ π.χ. και στα δυο μου πόδια έχω διδυμάκια...δυο δαχτυλάκια που δεν είναι εντελώς χωρισμένα μέχρι κάτω...το κληρονόμησα από τον μπαμπά μου...τιμή μου να το κληρονομήσει κι ο γιος μου (ψωνάρα ε; ) :lol:

«Να αμφιβάλεις, αν τ' άστρα είναι φωτεινά. Να αμφιβάλεις, αν ο ήλιος κινείται. Να αμφιβάλεις, αν η αλήθεια είναι αλήθεια ή ψέμα. Μα ποτέ μην αμφιβάλεις για την αγάπη μου.»

και εγώ και ο άντρας μου στα δάχτυλα των ποδιών μας το ένα δαχτυλάκι βγαίνει πάνω απ' το άλλο και αναρωτιόμαστε του μωρού άραγε θα είναι φυσιολογικά? και βασικά γελάμε γιατί εντάξει δεν είναι κάτι που επηρεάζει την υγεία

Αντιθετα σε εμας κανενας δεν εχει τετοιο χαρακτηριστικο ομως στο μικρο μας συμβαινει! Το δευτερο δαχτυλακι και στα δυο ποδαρακια προσπαθει να ανεβει στο πρωτο και στο τριτο αναμεσα.

Δεν το ειδε βεβαια ο γιατρος στο β' υπερηχο, αλλά και να το εβλεπε δεν ειναι κατι που ειναι ουσιαστικο προβλημα.

Το μονο που θα πρεπει να προσεχεις ειναι οταν βαζεις καλτσουλες γιατι εχει την ταση να σηκωνεται το δαχτυλακι και γαντζωνει.

Μην φοβασαι ομως, ο καθενας μας εχει καποιο ιδιαιτερο χαρακτηριστικο.

Με το καλο να δεχθεις το παιδακι σου.

sardelaki έτσι είναι και τα δαχτυλάκια του δικού μου μπαμπά!

Και θυμάμαι που τον ρωτούσα μικρή γιατί είναι έτσι, και μου απαντούσε "επειδή φορούσα στενά παπούτσια και κολλήσανε"

:lol::lol::lol:

Κοριτσια να στε καλα . Με ηρεμησατε αρκετα . Είναι και κοριτσακι , πως θα κανει πετικιουρ το κοριτσι μου??? :D:D:D:D:D:D:D χιχιχιιχιιχι

sardelaki έτσι είναι και τα δαχτυλάκια του δικού μου μπαμπά!

Και θυμάμαι που τον ρωτούσα μικρή γιατί είναι έτσι, και μου απαντούσε "επειδή φορούσα στενά παπούτσια και κολλήσανε"

:lol::lol::lol:

:lol::lol::lol: ωραίος ο μπαμπάς...να το έχω κι εγώ σαν απάντηση αν με ρωτάει ο γιος μου δηλαδή :wink::lol::D:):P:cool:

«Να αμφιβάλεις, αν τ' άστρα είναι φωτεινά. Να αμφιβάλεις, αν ο ήλιος κινείται. Να αμφιβάλεις, αν η αλήθεια είναι αλήθεια ή ψέμα. Μα ποτέ μην αμφιβάλεις για την αγάπη μου.»

Διαφημίσεις