Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Κεραμικές εστίες

miamama

Recommended Posts

Έχετε κεραμικές φαντάζομαι...μου έχει σπάσει τα νεύρα η δική μου...

αν δεν βάλω την κατσαρόλα ίδια διάσταση με την εστία κάνει 5 ώρες να μαγειρέψει...

δλδ θα μαγειρεύω μόνο σε μικρές κατσαρόλες?

Στης μαμά μου την κουζίνα που μαγείρευα παλιά μια χαρά...τεράστια κατσαρόλα και δεν υπήρχε πρόβλημα...

βέβαια η κουζίνα μου έχει αξία 300Ε...μια τούρκικη μάρκα...μήπως αυτό φταίει τελικά?

συνέχεια η εστία χαμηλώνει θερμοκρασία μόνο του για οικονομία και καλά...

πατάτες τηγανιτές θέλω 45 λεπτά να κάνω...

στη χύτρα δεν γυρίζει η βαλβίδα γιατί δεν έχει δύναμη η εστία...

Αντιμετωπίζετε κάποιο πρόβλημα εσείς με την κουζίνα σας?

Διαφημίσεις

κατι ακομα

με τα τηγανια εχουν θεματακι ολες οι κεραμικες εστιες .εγω εχω τηγανι tefal με ινοξ απο εξω κ αντικολλητικο απο μεσα κ δεν μπορω να τηγανισω με τπτ κ εγω αλλο παλι tefal αλλα μαυρο απο εξω που τηγανιζει σουπερ.δλδ πρεπει να προσεχετε τα σκευη που αγοραζετε.επισης να τσεκαρεις τισ κατσαρολες αν πατανε καλα.ενα κλικ στραβη να ειναι ξεχνα μαγειρευουν πολυ αργα.αυτο συμβαινει κ στα τηγανια γτ η γυναικες εχουμε ενα ελαττωμα να τα βρεχουμε ενω ειναι ακομα καυτα με αποτελεσμα να κανουν κοιλια στο κεντρο.με αυτο τον τροπο εχουν απωλεια θερμοτητας οι εστιες κ το σκευος κ παλι αργει

και εγω με εστια εχω αλλα δεν αντιμετωπιζω τετοια προβληματα μαγειρευω γρηγορα το μονο θεμα που εχω ειναι με μερικα τηγανια παλια που εχω που δεν καθονται καλα και ψιλογρατζουνιζεται η αργει να ζεσταθει γιατι δεν καθεται καλα αλλα με χυτρα η με κατσαρολα ολα οκ!

Και εγώ έχω κεραμική εστία της bosch. Δεν έχω αντιμετωπίσει τέτοιο πρόβλημα και βάζω συχνά κατσαρόλες μεγαλύτερες από την εστία, γιατί τώρα με τον μικρό, χρησιμοποιώ πάντα αυτές που είναι από μέσα. Όσο για το τηγάνισμα που είπε παραπάνω μια κοπέλα, είχα και εγώ πρόβλημα (μου κόλλαγαν τα πάντα), μέχρι που πήρα το tefal με μαύρη επίστρωση.

Α, μην ξεχάσω να σας δώσω και μια συμβουλή για να μην ταλαιπωρούνται οι εστίες. Όταν δεν τις χρησιμοποιώ, τις προστατεύω με γυάλινα καπάκια ειδικά. Ακουμπάω και πράγματα επάνω και κερδίζω επιπλέον πάγκο.

Είμαι ευχαριστημένη σε σχέση με τις κλασικές εστίες, τουλάχιστον στο καθάρισμα.

Διαφημίσεις

μάλλον η κουζίνα μου έχει πρόβλημα...

αυτό μου έλειπε τώρα...

υπάρχουν γυάλινα καπάκια?δεν το ήξερα...

Ναι. Τα είχα αγοράσει στα MAKRO. Είναι δύο γυάλινα κομμάτια που ενώνονται μεταξύ τους και τα τοποθετείς πάνω στις εστίες.

ασχετο τωρα αλλα μηπως γνωριζει καποια κοπελα που μπορω να βρω καπακι για μια γαστρα που εχω μεταλλική? ξερετε αν πωλουνται μεμονωμενα?

Δεν έχω ακούσει ποτέ να πωλούνται μεμονωμένα καπάκια για γάστρα.

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...