Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΙΣ ΜΠΑΛΚΟΝΟΠΟΡΤΕΣ!!

Kira

Recommended Posts

Κορίτσια για να μην περασετε αυτο που περασα σημερα το πρωι,προσεχετε οταν εχετε μικρο παιδι και βγαινετε στο μπαλκονι,να μην σας κλεισει απ'εξω!!

Λοιπόν,σημερα το πρωι,βγηκα στο μπαλκονι μου να απλωσω κατι ρουχα,και η μικρη μου γυρισε το πομολο απο την αλουμινενια μπαλκονοπορτα μας και με εκλεισε απ'εξω!!

Δεν ειχα αλλη διεξοδο,και ημουν μονη με το παιδι στο σπιτι,το μπαλκονι αυτο ειναι απο την πισω μερια του σπιτιου,και δεν ηταν ευκολο να με δουν.Εβαλα τις φωνες και βγηκε μια γειτονισσα και βρηκαν μια ψηλη σκαλα απο αυτες που χρησιμοποιουν στις οικοδομες,και ανεβηκε ο αντρας της στο μπροστινο μπαλκονι(που ευτυχως εκει ειχα ανοιχτη την πορτα)και μπηκε απο εκει μεσα στο σπιτι και μου ανοιξε! μεχρι να γινει αυτο,οπως καταλαβαινετε ειχα τρομοκρατηθει,το παιδι μεσα,εγω εξω αποκλεισμενη και να παρακαλαω να μην απομακρυνθει απο το τζαμι που μπορουσα να δω τι κανει,για να μην συμβουν 1000 δυο αλλα πραγματα οσο θα ημουν εγω εξω....

Εντωμεταξυ και αντρας μου αν ερχοταν απο τη δουλεια(που και παλι δεν ειχα το κινητο μου πανω μου,αλλα ειχε αλλαξει και νουμερο προσφατα και το καινουριο δεν το θυμομουν),και παλι,ειχα τραβηγμενο το συρτη στην εξωπορτα,για να μην φυγει και πεσει στις σκαλες,αρα και παλι δεν θα μπορουσε να μπει μεσα στο σπιτι απο την πορτα! αστε,δραμα η κατασταση,παλι καλα που ολα πηγαν καλα!!

Γι αυτο κοριτσια το νου σας!!:shock:

Διαφημίσεις

Αχ το είχα πάθει και εγώ. Έκλεισε το πόμολο και δεν μπορούσε μετά να το ανοίξει. Εγώ είχα πανικοβληθεί και του φώναζα να το κάνει προς τα πάνω, αυτός φοβήθηκε και άρχισε να κλαίει. Από κάτω είναι το μαγαζί του άντρα μου. Άρχισα να του φωνάζω, αλλά δεν άκουγε από το θόρυβο των αυτοκινήτων. Ο γιος μου να κλαίει μ' αναφιλητά και να χτυπάει την μπαλκονόπορτα. Ευτυχώς περνούσε ένας κύριος από κάτω και του λέω σας παρακαλώ φωνάζετε τον άντρα μου μέσα στο μαγαζί ?

Για να μην τα πολυλογώ, ήρθε και μου άνοιξε. Από τότε έχω τρομοκρατηθεί και μόλις βγαίνω έξω παίρνω και το κινητό μαζί μου. Αν και νόμιζω ότι από το σοκ που έπαθε και ο γιος μου, δεν θα το ξανατολμήσει.

Τυχερη ησουν... Μην βαζεις τον συρτη πισω απο την πορτα, ποτε δεν ξερεις τι μπορει να σου συμβει οταν εισαι μεσα στο σπιτι μονη με το παιδι. Καλυτερα να κλειδωνεις με το κλειδι κ βεβαια να το βγαζεις μετα, μην το αφηνεις δλδ πισω απο την πορτα!

"Ν'αγαπας την ευθυνη. Να λες, εγω μοναχος μου θα σωσω τον κοσμο. Αν χαθει, εγω θα φταιω." Ν.Καζαντζακης

καιγω το επαθα και ευτυχως ηταν καποιος μεσα στο σπιτι σεαλλο δωματιο και μετα μουανοιξε. η πορτα καθως και τα παραθυρα ειναι πλαστικα. το δεξι κνονικα με χερουλικαι το αριστερο φυλο εχει τερμα πανω και τερμα κατω ενα σιδερακι που το γυριζεις γιανα ανοιξει η πορτα. οποτε δε φτανουν πανω το γυριζω μεχρι τη μεση εκεινο και ετσι δε μπορει να κλεισει την πορτα την δεξια με το χερουλι το παιδι. γιατι δε κλεινει μεχρι τελους επειδη βρισκει στο σιδερακι. δεξερω αν καταλαβατε τι λεω. αν εχει καποια το ιδιο να το εχει υποψιν της το κολπο

1-2-3MPOMPIRES!!!

Διαφημίσεις

το παθημα μαθημα!!απο εδω και περα οταν ειμαι μονη σπιτι ποτε πια τον συρτη γυρισμενο,και οταν βγαινω μπαλκονι,θα ανοιγω διαπλατα τις πορτες!:lol:εμενα εχει αυτα τα σιδερακια που λες,αλλα και να τα εχω ανοιχτα και να μην τα εχω,παλι η πορτα μπορει να κλεισει απο μεσα και να μην μπορει να την ανοιξει αυτος που ειναι απο εξω.

Τωρα που περασαν λιγες μερες απο το συμβαν ,μου φαινεται λιγο γελοιο ολο το σκηνικο,εγω απ'εξω κλειδωμενη και φρικαρισμενη,ολη η γειτονια στο ποδι να προσπαθουν να βρουν λυση και να με ηρεμησουν,και ο γειτονας-σπάιντερμαν να προσπαθει να μπει μεσα απο το μπαλκονι!!:oops:

εκεινη την ωρα ομως πιστεψτε με ημουν αλλου,πολυ μεγαλη λαχταρα αυτη που πηρα

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...