Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΚΟΥΒΕΡΤΑ ΠΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΧΝΟΥΔΙΑ...!!!

eleni_

Recommended Posts

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!! ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΙ ΚΑΜΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΠΩΣ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ Η ΚΟΥΒΕΡΤΑ ΜΟΥ (ΤΥΠΟΥ ΙΣΠΑΝΙΚΗ) ΝΑ ΒΓΑΖΕΙ ΧΝΟΥΔΙΑΑΑΑ???ΚΑΝΕΝΑ ΜΥΣΤΙΚΟ??? ΔΕ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ...ΕΙΝΑΙ ΜΑΡΤΥΡΙΟ...ΚΑΘΕ ΠΡΩΙ ΞΥΠΝΑΜΕ ΧΙΟΝΙΣΜΕΝΟΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΕΝΤΟΝΙΑ ΚΑΙ ΒΑΖΩ ΣΚΟΥΠΑ... ΔΩΣΤΕ ΤΑ ΦΩΤΑ ΣΑΣ...ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ...

Διαφημίσεις

Και εγω το ιδιο μαρτυριο αντιμετωπιζω...:evil: παντου χνουδια...Οταν την παιρνω απο το καθαριστηριο που την δινω ειναι μια χαρα και ψιλοαργει παλι να μας..χιονισει. Ο αντρας μου επιμενει να την πεταξουμε γιατι εχει νευριασει και μαλλον αυτο θα κανω και ευτυχως δεν την εχω παρει ακριβα! Δεν διορθωνεται με τιποτα (εχω δοκιμασει και το ειδικο ξυραφακι για τους κομπους σε μπλουζες αλλα τιποτα!)

4usdp3.png

Μια αντίστοιχη κουβέρτα είχα αγοράσει κι εγώ πέρυσι. Το είπα στην πωλήτρια και μου είπε να την πλύνω κι αν συνεχίζει να βγάζει χνούδι να της την επιστρέψω.... Και την επέστρεψα!!!! Και σε καθαριστήριο που ρώτησα μου είπαν πως είναι θέμα ποιότητας. Όσο κι να την πλύνω πάντα θα βγάζει χνούδι. Αν είναι καινούρια να την πας πίσω... Κακώς κυκλοφορούν τέτοια προϊόντα στην αγορά.... :mad:

\ sL7ap2.png

για μπλουζακια ξερω οτι σταματανε αν τα βαλεις στην καταψυξη για καποιες ωρες(κουλο αλλα πιανει)..δεν νομιζω ομως να χωραει η κουβερτα... :)

Χαχα!!!:lol: Αληθεια??? Αν βαλω πουλοβερ στην καταψυξη δεν θα ξαναβγαλει χνουδια??? Τελειο!!Δεν το χα ξαναακουσει! Οσο για την κουβερτα...οσοι εχουν καταξυκτη,θα σωθουν!!!

4usdp3.png

Διαφημίσεις

Λοιπόν, εγώ θα σου δώσω μια λύση..... ΠΕΤΑ ΤΗΝ!!! να ησυχάσεις.. :lol::lol::lol: Δεν θα σταματήσει να βγάζει χνούδια ποτέ ότι και να κάνεις. Είναι θέμα υφάσματος και της ποιότητας του. ;)

Όταν ο άνθρωπος κάνει σχέδια....ο Θεός γελάει!

Κοριτσια,πραγματικό μαρτύριο αυτο που τραβάμε!!!

Την εχω πλυνει ηδη μια φορα...θα δοκιμασω και δευτερη...και αν δω οτι παλι τα ιδια θα επιχειρησω να την παω πισω στο μαγαζι...

αν μου την αλλαξουν εχει καλως...αν οχι θα την δωσω σε κανενα φτωχο που δεν εχει καθολου...

ακουσα οτι εαν την μουλιασω σε χοντρο αλατι για καποιες ωρες και μετα την πλυνω κανονικα,θα σταματησει να βγαζει...λεω να δοκιμασω και αυτο...εσεις τι λετε?να το επιχειρησω???

και κατι ακομη εσεις τισ πλενετε στο πληντυριο τισ κουβερτες σας?

γιατι μου ειπαν οτι δε κανει για να μη χαλασει το πληντυριο...ευχαριστω κοριτσια για τις απαντησεις...ας ελπισουμε να μη ξαναβγαλει...

Εγω οπως εγραψα τισ δινω καθαριστηριο γιατι δεν τις χωραει το πλυντηριο μου αλλα και παλι τα ιδια....Οσο για το αλατι...εισαι σιγουρη? Δεν το εχω ξανακουσει!

4usdp3.png

vasso st μου ειπαν οτι αν την μουλιασω ολο το βραδυ σε χοντρο αλτι με νερο,και την ξεπλυνω καλα και την στεγνωσω οτι δε θα ξαναβγαλει.ετσι εκαναν μου ειπαν και σε κατι μπουρνουζια που εβγαζαν χνουδια.θα δοκιμασω και θα σας πω μηπως γλιτωσουμε επιτελους!:-)

Διαφημίσεις

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...