Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Καλή επιτυχία στις εξετάσεις

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Εύχομαι σε όλα τα ζούζουλα που ξεκινούν αύριο τις εξετάσεις καλή επιτυχία.
:lol::lol: Καλή επιτυχία στα παιδάκια μας!ΝΑ ΤΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΓΙΑ ΤΑ ΙΔΙΑ Ε ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΗΡΕΜΗΣΟΥΜΕ ΛΙΓΑΚΙ!!!!! :roll:

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΩΡΑ 0!!! ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΟΥ!!!ΚΑΤΟΙΚΩ ΜΕΣΑ ΣΆΥΤΟΝ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΕΚΕΙ ΕΞΩ ΤΟΝ ΦΟΒΑΜΑΙ!

Καλη επιτυχία σε όλα τα παιδιά και στην κόρη μου φυσικά και να ξέρουν ότι οι γονείς τα αγαπάμε και τα στηρίζουμε ότι αποτέλεσμα και αν φέρουν στο τέλος!!!!!!!!!!!!!

Kαλή επιτυχία σε όλους τους μαθητές!

Και πολλές ευχές στη Κατερινούλα της Ρουλας να πάει καλά, και χωρίς άγχος!

Καλά αποτελέσματα σε όλους παιδιά!!!

384998xzhvw0076c.gif

G9FN.jpg.png

Διαφημίσεις

αχ! ο Μάιος και ο Ιούνιος είναι οι μήνες της αγωνίας των υποψηφίων φοιτητών που διαγωνίζονται στις Γενικές Εξετάσεις.

Πολύ σημαντική πιστεύω είναι κατά την εξεταστική περίοδο είναι η γονεϊκή στήριξη.

Η αναγνώριση από το γονιό της προσπάθειας, που καταβάλλει ο μαθητής την κρίσιμη αυτή περίοδο, όπως επίσης και η ενθάρρυνση του μαθητή, είναι απαραίτητα προκειμένου να μην αποτελούν οι εξετάσεις πηγή υπερβολικού άγχους και ανησυχίας για τους μαθητές.

Καλή δύναμη σε όλους τους γονείς .....

Καλή επιτυχία σε όλους τους μαθητές ! Ειδικά στους δικούς μας , του φορούμ !

υ.γ : και να θυμόμαστε πως η επιτυχία στις εξετάσεις είναι μόνο μία απο τις προσφαιρόμενες "λύσεις" για την ζωή ενός νέου ανθρώπου ....& όχι η μοναδική !

561283to7533d1ow.png

Και πολλές ευχές στη Κατερινούλα της Ρουλας να πάει καλά' date=' και χωρίς άγχος!

[/quote']

Καλη επιτυχία σε όλα τα παιδιά και στην κόρη μου φυσικά και να ξέρουν ότι οι γονείς τα αγαπάμε και τα στηρίζουμε ότι αποτέλεσμα και αν φέρουν στο τέλος!!!!!!!!!!!!!

Eίναι προτιμότερο σε ένα παιδί να περισσεύει η αγάπη παρά να του λείπει....

Καλη επιτυχια σ' ολα τα παιδια!!! Αν και εκπαιδευτικός διαφωνω σε πολλα σημεια με το ισχυον εκπαιδευτικό συστημα...θα το ηθελα πιο ανθρωπινο με περισσοτερες επιλογες, με λιγοτερο αγχος και πιεση, με περισσοτερο ελευθερο-δημιουργικό χρονο για τα παιδια...Παρολ' αυτα, αυτο εχουμε, μ' αυτο πορευομαστε...

(οταν θα γινω υπουργος παιδειας σας υποσχομαι παιδακια να καταργησω τις εξετασεις...Εξετασεις θα δινουν οι καθηγητες χιχιχιχιχιχι)

Καλη επιτυχια σ' ολα τα παιδια!!! Αν και εκπαιδευτικός διαφωνω σε πολλα σημεια με το ισχυον εκπαιδευτικό συστημα...θα το ηθελα πιο ανθρωπινο με περισσοτερες επιλογες, με λιγοτερο αγχος και πιεση, με περισσοτερο ελευθερο-δημιουργικό χρονο για τα παιδια...Παρολ' αυτα, αυτο εχουμε, μ' αυτο πορευομαστε...

(οταν θα γινω υπουργος παιδειας σας υποσχομαι παιδακια να καταργησω τις εξετασεις...Εξετασεις θα δινουν οι καθηγητες χιχιχιχιχιχι)

Σούπερρρρρρρρρρ!!! Τότε θα δώσω εξετάσεις ! :lol::lol::lol:

Όταν παίρνω...γεμίζουν τα χέρια μου. Όταν δίνω, γεμίζει η ψυχή μου...