Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΣΤΑ ΠΟΔΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ!!!!

Recommended Posts

ΠΡΟΧΘΕΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΜΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΝΑ ΜΗΝ ΦΟΡΑΩ ΕΝΤΕΛΩΣ ΙΣΙΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ...ΓΙΑΤΙ ΧΤΥΠΑΝΕ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ...!

ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΛΕΤΕ?

ΤΙ ΦΟΡΑΤΕ?

ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΤΑ ΙΣΙΑ.....Κ ΟΧΙ ΤΑ ΤΑΚΟΥΝΙΑ...!

ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΟΡΑΩ ΕΚΕΙΝΑ ΜΕ ΤΟ ΛΙΓΟ ΜΟΝΟΚΟΜΑΤΟ ΤΑΚΟΥΝΙ :(:(:(

ΔΩΣΤΕ ΜΟΥ ΤΑ :idea::idea::idea: ΣΑΣ

Διαφημίσεις

Το ιδανικό τακούνι είναι 2-4 πόντους ψηλό.

Η μητέρα μου έχει σοβαρό πρόβλημα με τη μέση της και της το έχουν πει 2 ορθοπεδικοί.

Το εντελώς ίσιο παπούτσι επιβαρύνει πολύ τη σπονδυλική στήλη και ειδικότερα τη μέση...

Είναι σωστό ότι τα τελείως flat παπούτσια δεν είναι κατάλληλα από ορθοπαιδικής άποψης, όχι μόνο κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης αλλά και γενικότερα.

Εγώ, τώρα στην εγκυμοσύνη, φοράω είτε αθλητικά, είτε πέδιλα με χαμηλό μονοκόματο τακούνι (πλατφόρμα).

Επίσης, καλό είναι να αποφεύγονται τα παπούτσια τύπου σαγιονάρα -παντόφλα, γιατί δεν είναι στέρεα στα πόδια και κινδυνεύει κανείς να μπουρδούκλωθεί. Ειδικά στις εγκυμονούσες που τους διακρίνει αυξημένη αστάθεια.

OX0Gp2.pnguIhfp2.png

ΠΡΟΧΘΕΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΜΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΝΑ ΜΗΝ ΦΟΡΑΩ ΕΝΤΕΛΩΣ ΙΣΙΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ...ΓΙΑΤΙ ΧΤΥΠΑΝΕ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ...!

ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΛΕΤΕ?

ΤΙ ΦΟΡΑΤΕ?

ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΤΑ ΙΣΙΑ.....Κ ΟΧΙ ΤΑ ΤΑΚΟΥΝΙΑ...!

ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΟΡΑΩ ΕΚΕΙΝΑ ΜΕ ΤΟ ΛΙΓΟ ΜΟΝΟΚΟΜΑΤΟ ΤΑΚΟΥΝΙ :(:(:(

ΔΩΣΤΕ ΜΟΥ ΤΑ :idea::idea::idea: ΣΑΣ

ισχύει αυτό αλλά για όλη μας την ζωή κι όχι μόνο κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης. Κι εγώ τρελλαίνομαι για φλατ παπούτσια, αλλά πέρυσι που τα παραφόρεσα και περπατούσα και πολύ τα είδα όλα. Η μέση μου φρίκαρε...οπότε φέτος κοιτάω να έχουν έστω και λίγω τακουνάκι :wink::wink:

«Να αμφιβάλεις, αν τ' άστρα είναι φωτεινά. Να αμφιβάλεις, αν ο ήλιος κινείται. Να αμφιβάλεις, αν η αλήθεια είναι αλήθεια ή ψέμα. Μα ποτέ μην αμφιβάλεις για την αγάπη μου.»

Έτσι είναι.Το τελείως επίπεδο κουραζει.Λίιιιιιιιιγο τακουνάκι είναι πιο αναπαυτικό και πιο σταθερό.Κι εγω δε φοράω ποτέ τακούνια,έχω μερικά φλατ πέδιλα,αλλά με τα ανατομικά της Boxer έχω βρει τη χαρά μου.

Διαφημίσεις

Το ιδανικό τακούνι είναι 2-4 πόντους ψηλό.

Το εντελώς ίσιο παπούτσι επιβαρύνει πολύ τη σπονδυλική στήλη και ειδικότερα τη μέση...

Κι εγώ συμφωνώ με αυτό

oIKlp2.png

Ναι κορίτσια τα φλατ παπούτσια είναι πιο κουραστικά από τα ψηλά. Όχι μόνο για τη μέση αλλά και για τις γάμπες. Εγώ όποτε φοράω φλατ με τρελαίνουν οι γάμπες μου. :? Ευτυχώς φέτος είναι στη μόδα το λίγο τακουνάκι και θα βολευτούμε. :)

κρλιμα βρε κορίτσια γιατί όλα μα όλα τα καλοκαιρινά μου παπουτσα΄κια έιναι flataκια και ν απώ πως τα εχω βολευτεί πολύ... όσο για τη μέση νομίζω ότι κάποιες φορες όντως με χτυπαέι τώρα όχι παπαιότερα... μαλλον να τα αποφύγω ε???

Aphrodite_k

Aphrodite_k και εγώ ακριβώς το ίδιο πρόβλημα με εσένα έχω...

Δε φοράω ποτέ ψηλά παπούτσια. Είμαι αθλητικός τύπος για να μη πω εντελώς χύμα και τα μόνα ψηλά παπούτσια που έχω είναι κάτι 10ποντα από το γάμο του αδερφού μου.

Όντως και σε μένα η μαία που μας κάνει μάθημα ανώδυνου τοκετού αυτό μου είπε… αλλά τι να κάνουμε ρε κορίτσι;

Από την άλλη σκέφτομαι ότι έχω συνηθίσει τα ίσια και άμα βάλω έστω και λίγο τακούνι θα φάω τα μούτρα μου…

0sShp3.png

PGnvp2.png

Aphrodite_k και εγώ ακριβώς το ίδιο πρόβλημα με εσένα έχω...

Δε φοράω ποτέ ψηλά παπούτσια. Είμαι αθλητικός τύπος για να μη πω εντελώς χύμα και τα μόνα ψηλά παπούτσια που έχω είναι κάτι 10ποντα από το γάμο του αδερφού μου.

Όντως και σε μένα η μαία που μας κάνει μάθημα ανώδυνου τοκετού αυτό μου είπε… αλλά τι να κάνουμε ρε κορίτσι;

Από την άλλη σκέφτομαι ότι έχω συνηθίσει τα ίσια και άμα βάλω έστω και λίγο τακούνι θα φάω τα μούτρα μου…

μωρε εγώ εχω και κάποια ψηλα αλλα το καλοκαιρακι που πρίζονατι τα πόδια μας ούτως ή αλλως πως να το βαλεις το ερμο το τακόυνι που θα γίνουν σαν κολοκύθια μετα???????

Aphrodite_k

Διαφημίσεις

εγώ σχεδόν όλη την εγκυμοσύνη την έβγαλα με ένα ζευγάρι αθλητικά παπούτσια στίβου. Στο γραφείο κάτι μπότες εντελώς ίσιες-με λαστιχένια σόλα- και μετά κάτι μπαλαρίνες.

αλλά τα nike μου με έσωσαν/ τώρα κανονικά θα έπρεπε να τους ανοίξω τρύπες να μπαίνει αέρας για να συνεχίσω να τα φοράω... βγάζουν φωτιά τα πόδια μου από την ΄ζεστη... :lol:

1Iik.png

φωτιά δε λες τίποτε...πολύ ζέστη...

αλλά εγώ τέλος τα κλειστά παπούτσια...ήρθε το καλοκαιράκι κι έβγαλα τα πεδιλάκια και τις σαγιονάρες μου :D:D

«Να αμφιβάλεις, αν τ' άστρα είναι φωτεινά. Να αμφιβάλεις, αν ο ήλιος κινείται. Να αμφιβάλεις, αν η αλήθεια είναι αλήθεια ή ψέμα. Μα ποτέ μην αμφιβάλεις για την αγάπη μου.»