Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Πρόβλημα με καπέλο λαδόπανων

Ekabn

Recommended Posts

Παιδιά, χρειάζομαι τα φώτα σας στο εξής:

Το καπέλο των λαδόπανων που αγόρασα δε δένει κάτω απ'το κεφάλι του μωρού και επιπλέον του είναι και μεγάλο. Με άλλα λόγια, δεν το βλέπω να στέκεται στο κεφάλι του πάνω από 1,567 δευτερόλεπτα με μαθηματική ακρίβεια.

Μου λένε λοιπόν δεν πειράζει, άστο, σιγά μην το βάλει το καπέλο, δεν έχει σημασία.

Τί λέτε; Μήπως πρέπει να πάω να πάρω άλλο που να δένει από κάτω, ή τέλος πάντων να είναι πιο σταθερό;

Σημείωση: προτιμώ να μην κάνω τίποτα και να το αφήσω όπως είναι το πράγμα. Απλώς λέω μπας και είναι πρόβλημα για κάποιο λόγο που δε μου'ρχεται...

Ευχαριστώωωωωωωωωω

Διαφημίσεις

Το ρουχαλάκι του παιδιού δεν έχει καπέλο; Αν έχει και είναι με λαστιχάκι ή τελος πάντων δένει με κάποιο τρόπο, δε θα σου φύγει το λαδόπανο-καπέλο. Αν δεν έχει καπέλο...δεν ξέρω, αλλά νομίζω πώς πρέπει να βρείς έναν τρόπο να το σταθεροποιήσεις, τουλάχιστον μέχρι να τελειώσει το μυστήριο.

Πάντως, κουφό μου φαίνεται λαδόπανο-καπελάκι που δε δένει... :?

fUvDp2.png

Ελα ρε κοριτσια δεν εγινε δα και τιποτα να μην το φοραει!! Ας το βαλει εκει για τα 1.567 δευτερολεπτα και μετα βγαλτο!Σαμπως το καπελο απο πανω ποση ωρα νομιζεις θα το φοραει!!Εγω περσυ στην βαφτιστικια μου το βγαλαμε στα παραπανω δευτερολεπτα!Δεν εγινε και τιποτα!Μετα το καπελακι μονο και αυτο για λιγο!

Ekabn, το λαδόπανο δεν το δένουμε και ούτε φεύγει γιατί όπως είναι βρεγμένο και λαδωμένο το κεφαλάκι του μωρού κολλάει επάνω του και έτσι δεν υπάρχει πρόβλημα :wink:

Όσο για το μεγάλο μέγεθος ούτε εκεί πιστεύω ότι θα υπάρξει πρόβλημα -για τον ίδιο λόγο -

και εκτός αυτού θα μπεί και το κανονικό καπέλο από πάνω, οπότε μην ανησυχείς. :)

.png.png

το δικό μας ήταν καπελάκι , μπαντάνα ,έδενε πίσω πολύ χαλαρά χωρίς να τον ενοχλεί και φαινόταν και το προσωπάκι του πεντακάθαρα! :)

Eίναι προτιμότερο σε ένα παιδί να περισσεύει η αγάπη παρά να του λείπει....

Διαφημίσεις

Ρε παιδιά, είστε πολύ καλές, είμαι τόσο συγκινημένη, σας ευχαριστώ

και δεν έχει ανθρωπάκι που να δακρύζει απ'τη συγκίνηση σνιφ :_ ))

Ρε παιδιά, είστε πολύ καλές, είμαι τόσο συγκινημένη, σας ευχαριστώ

και δεν έχει ανθρωπάκι που να δακρύζει απ'τη συγκίνηση σνιφ :_ ))

Eχει εχει...μονο που δε δακρυζει αυτο πλανταζει ατο κλαμα!!!!!! :lol::lol::lol::lol:

Με το καλο η βαφτιση!!!!!!

982477uqvc9qzqub.gif

tRGJp2.png1054268gj3rg6cc5t.gif