Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΟ ΚΟΥΤΙ

ΒΟΥΛΑ

Recommended Posts

Κορίτσια καλημέρα!!!!Μια βοήθεια θα ήθελα κι εγώ. Μετά από πολύ ψάξιμο κατέληξα σε προσκλητήριο κουτί που από την αρχή ήθελα. Πρόκειται για λευκό σαγρέ κουτί δεμένο εξωτερικά με δύο κορδέλες σε αποχρώσεις του γαλάζιου, μία πολύ λεπτή από άποψη ποιότητας (σαν οργάντζα αλλά όχι οργάντζα) και μία σατέν. Θα είναι δεμένες σε φιόγκο και από κει θα στερεώσω με κάποιον τρόπο μεταλλική φιγούρα του πρίγκηπα περασμένη σε λεπτό γαλάζιο κορδόνι και στις άκρες του κοδονιού δύο ωραίες χαντρούλες.

Μέσα η πρόσκληση θα αποτελείται από δύο χαρτιά ένα χοντρό και ένα ριζόχαρτο από πάνω που θα είναι δεμένα με ένα φιογκάκι από λεπτή σατέν κορδέλα στο ίδιο χρώμα με την εξωτερική. Εκτός από τα σχετικά με τη βάπτιση θα είναι εκτυπωμένη και η μορφή του πρίγκηπα.

Καταρχήν θα ήθελα να σας ρωτήσω πώς σας φαίνεται μέχρι τώρα η ιδέα μου??

Και δεύτερον κάπου είχα διαβάσει για μια κοπέλα που είχε κάνει προσκλητήριο κουτί με σοκολατάκια μέσα και μου άρεσε πάρα πολύ ως ιδέα. Λόγω καλοκαιριού δεν μπορώ να βάλω σοκολατάκια. Τι άλλο θα μπορούσα να βάλω???Λέτε να μην ταιριάζει???

Συγνώμη για το μεγάλο μήνυμα!!!

Διαφημίσεις

Μ'αρεσει πολυ η ιδεα σου.

Γενικα μ'αρεσουν τα πρωτοτυπα προσκλητηρια. Εχω βαρεθει πια αυτες τις καρτες που οτι κειμενο και να βαλεις δεν παυει να ειναι μια καρτα που θα πεταχτει.

Μπορεις να βαλεις καραμελιτσες ή ζελεδακια ή μικρα ζαχαρωτά ή λιγα απ'όλα.

Μπορεις να βάλεις και βοτσαλάκια χρωματιστά ή κατι γιαλινες χρωματιστές καραμελιτσες ή ζωάκια διακοσμητικά.

Βεβαια επειδη ειμαι λιγο :oops: γλυκατζου θα μ'αρεσε κατι απο τα πρωτα που σου ειπα :oops:

Fourfourina

ευχαριστώ. Αυτό ακριβώς θέλω κι εγώ κάτι διαφορετικό και κάτι που αν θέλει μπορεί να το χρησιμοποιήσει ο άλλος κι όχι να πάει κατευθείαν στα σκουπίδια. :wink::wink:

Αυτο που σκεφτηκες σιγουρα θα μεινει και θα εντυπωσιασει.

Ειναι πρωτοτυπο.

Θα σου ζητανε να φτιαξεις και για τα επομενα μωρα που θα βαφτιστουν στο κυκλο σου :wink:

Ακριβώς το ίδιο προσκλητήριο κάνω κι εγώ!!! Το δικό μου είναι γαλάζιο κουτί με τις σχετικές κορδέλες, ματάκια και ένα χάρτινο καραβάκι όπου εκεί πάνω θα γράψω το όνομα του καλεσμένου για να μη χαλάσω το κουτί. Το κουτί που βρήκα είναι αρκετά βαθύ (3,5 cm) γι' αυτό μέσα βάζω γκοφρέ χαρτί ή αφής και τυλίγω και το προσκλητήριο (όπως ένα καλό πουκάμισο στο κουτί του για να καταλάβεις). Σκέφτομαι μέσα να ρίξω ένα δυο μας μέλοους αλλά φοβάμαι να μη λιώσουν και μου το καταστρέψουν. Ακόμα στη σκέψη είμαι, αν και θα έπρεπε ήδη να αρχίσω να μοιράζω. Η βάφτιση είναι 29/6. Πότε η δική σου?

an1cqgJ0g411210MjgxbHp8Mzg3NjZkYXxvdXIgcHJpbmNlc3MgaXM.gif.png

Διαφημίσεις

Angiek 13-7 είναι η δική μας. Θα με βοηθήσει μια φίλη γραφίστρια. Αυτή μου βρήκε τα υλικά. Το δικό μου κουτί έχει βάθος 1,5 cm. Κι εγώ γαλάζιο ήθελα αλλά δε μπόρεσε να μου βρει τελευταία στιγμή που το θυμήθηκα. Θα το ψάξει και σήμερα αλλά δεν θέλω να την κουράσω άλλο γιατί έχουμε αλλάξει πολλές φορές γνώμη για το τι θα φτιάξουμε κι έχει ταλαιπωρηθεί κάθε φορά να ψάχνει τα υλικά. Ετσι αποφάσισα να συμβιβαστώ με το λευκό . Κάνουν ωραία αντίθεση και οι κορδέλες. Πιστεύω να αρέσει.

Ξέχασα να σου πω. Οσον αφορά το όνομα οι προτάσεις της ήταν τρεις:

1. Να το γράψω με γαλάζιο στυλό (δε μ'αρέσει)

2. Να γίνει εκτύπωση σε διαφανές αυτοκόλητο πάλι με γαλάζια γράμματα και να κολληθεί στην κάτω γωνία

3. Ξεχωριστό χαρτάκι να κρεμαστεί κάπως από το φιόγκο

Σήμερα είδα στον φούρνο μας που είχε κουτιά με γλυκίσματα μέσα και τη φίρμα του την είχε σε χαρτάκι που το είχε στερεώσει με μανταλάκι πάνω στην κορδέλα. Ωραίο ήταν αλλά εμένα δε μου ταιριάζει το μανταλάκι.

Αν έχεις βάθος μόνο 1,5cm, τότε δε νομίζω ότι πρέπει να βάλεις κάτι άλλο μέσα εκτός από κανέναν αστερία που είναι φλατ. Αλλά θα σου ανεβάσει το κόστος και δεν ξέρω αν αξιζει τον κόπο. Κουτιά σε διάφορα χρώματα στό βάθος που θέλεις έχει το "πακέτο" αλλά βγαίνου ακριβά: 1 ευρώ το ένα. Εσένα πόσο σου στοιχίζει το κουτί και τι διάσταση έχει? Αλήθεια το ριζόχαρτο έτσι όπως θα το πιάσεις με το χαρτί δε θα πετάει από τις άκρες? Γιατί εγώ το δοκίμασα έτσι και πετούσε. Τι είδους χαρτί χρησιμοποιείς για την πρόσκληση? Βομβαρδισμός ερωτήσεων!!!Sorry αλλά σε χρειάζομαι!!!

an1cqgJ0g411210MjgxbHp8Mzg3NjZkYXxvdXIgcHJpbmNlc3MgaXM.gif.png

Angiek

χθες βράδυ καταλήξαμε στο κουτί και έτσι δεν έχουμε προχωρήσει αρκετά για να σε βοηθήσω πολύ με λεπτομέρειες. Το κουτί έχει διάσταση 13,5 Χ 18 και νομίζω το πήρε 0,60. Οσο για τα χαρτιά ίσως ξέρω το απόγευμα να σου πω. Αυτό με το χαρτί και το ριζόχαρτο το είδα που το είχε φτιάξει για άλλο προσκλητήριο και μ΄΄αρεσε. Δεν πρόσεξα να πετάνε οι άκρες. Βασικά το ριζόχαρτο στο ύψος αν θυμάμαι καλά ήταν πιο κοντό από το σκληρό χαρτί. Αυτό που μπορείς να κάνεις αν πετάει είναι να το κολλήσεις με σιλικόνη το ριζόχαρτο και μετά να κάνεις το στόλισμα με το φιογκάκι ή να μη βάλεις καθόλου κορδελάκι. Το απόγευμα θα έχω περισσότερες και πιο συγκεκριμένες πληροφορίες για βοήθεια.

Διαφημίσεις