Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Βοήθεια με βάπτιση τον Ιούλιο!

katkex

Recommended Posts

Ετοιμάζομαι σιγά σιγά για τη βάπτιση της μικρούλας μου, που θα γίνει στις 2 Ιουλίου. Η ερωτησεις μου είναι δύο:

1. Από την εμπειρία σας τα σοκολατένια γλυκά είναι καλη επιλογή για τόσο καλοκαίρι. Σκέφτομαι καλύτερα να κάνω μπισκοτάκια αλλά φοβάμαι αν θα αντέξει το γλάσο γιατί η βάπτιση είναι στις 12 το μεσημέρι.

2. Δεύτερο προβλημα που έχω είναι ότι ψάχνω ιδέες για το που να κρεμάσω τις μπομπονιέρες της μικρούλας μου (θα είναι μια κρεμαστή κορώνα). Ξέρετε κάπου να νοικιάζουν ή να πωλούν στη Θεσσαλονίκη?

Thanks!

Διαφημίσεις

Απαγορευτική η σοκολάτα εκεινο τον καιρό.Τα μπισκότα ειναι μια καλή λύση-αν και τα προτιμώ χειμερινούς μηνες-και η ζαχαροπαστα δεν εχει την ευπάθεια της σοκολάτας.

Παγωτάκι ειναι μια καλή και δοκιμασμένη λύση.

Τι ωραιο να εισαι μανουλα!!!

Το παγωτάκι το σκέφτηκα - ελεγα να φέρω καροτσάκι με παγωτό για να βάζουν εκείνη την ώρα, αλλά το πρόβλημα μου είναι ότι η εκκλησία είναι πολυσύχναστη και σε κεντρικό σημείο και φοβάμαι ότι θα γίνει μπούγιο από περαστικούς. Θα είναι και Σάββατο, οπότε θα έχει αρκετό κόσμο... Μου είπαν ότι αντί για προφιτερόλ μπορώ να κάνω πανακότα...Αυτό με τη ζαχαρόπαστα τι είναι ?

Καλησπέρα!Ποιά εκκλησία είναι αυτή που περνάει τόσος κόσμος και φοβάσαι τον παγωτατζή???Δεν έχει αυλή?Γιατί για να μπορεί να περνάει ο καθένας θα πρέπει να είναι πάνω στον δρόμο.

Πάντως,από ανάλογη εμπειρία με παγωτατζή και μάλιστα σε εκκλησία από την οποία περνάει αναγκαστικά όλη η Καλαμαριά,έχω να σου πω ότι δεν πήγαν να πάρουν παγωτό άσχετοι άνθρωποι.Και δεν μιλάμε για περιφραγμένο χώρο με αυλή,αλλά για χύμα κατάσταση!;)

Ετοιμάζομαι σιγά σιγά για τη βάπτιση της μικρούλας μου, που θα γίνει στις 2 Ιουλίου. Η ερωτησεις μου είναι δύο:

1. Από την εμπειρία σας τα σοκολατένια γλυκά είναι καλη επιλογή για τόσο καλοκαίρι. Σκέφτομαι καλύτερα να κάνω μπισκοτάκια αλλά φοβάμαι αν θα αντέξει το γλάσο γιατί η βάπτιση είναι στις 12 το μεσημέρι.

2. Δεύτερο προβλημα που έχω είναι ότι ψάχνω ιδέες για το που να κρεμάσω τις μπομπονιέρες της μικρούλας μου (θα είναι μια κρεμαστή κορώνα). Ξέρετε κάπου να νοικιάζουν ή να πωλούν στη Θεσσαλονίκη?

Thanks!

Δεν χρειαζεται να νοικιασεις ουτε να αγορασεις.Μπορει να βαλεις μεσα σ' ενα γυαλινο βαζο αρκετα ψηλο(καλυτερα επιδαπεδιο) κλαδια ξυλινα εχω δει στο ΙΚΕΑ και εκει να κρεμασεις τις μπομπονιερες.

nSRtp3.png

Διαφημίσεις

Δεν χρειαζεται να νοικιασεις ουτε να αγορασεις.Μπορει να βαλεις μεσα σ' ενα γυαλινο βαζο αρκετα ψηλο(καλυτερα επιδαπεδιο) κλαδια ξυλινα εχω δει στο ΙΚΕΑ και εκει να κρεμασεις τις μπομπονιερες.

Ευχαριστώ πολύ για την ιδέα. Θα πάω στο ΙΚΕΑ να κοιτάξω.:P

Καλησπέρα!Ποιά εκκλησία είναι αυτή που περνάει τόσος κόσμος και φοβάσαι τον παγωτατζή???Δεν έχει αυλή?Γιατί για να μπορεί να περνάει ο καθένας θα πρέπει να είναι πάνω στον δρόμο.

Πάντως,από ανάλογη εμπειρία με παγωτατζή και μάλιστα σε εκκλησία από την οποία περνάει αναγκαστικά όλη η Καλαμαριά,έχω να σου πω ότι δεν πήγαν να πάρουν παγωτό άσχετοι άνθρωποι.Και δεν μιλάμε για περιφραγμένο χώρο με αυλή,αλλά για χύμα κατάσταση!;)

Αν εννοείς τη Μεταμόρφωση στον πεζόδρομο Καλαμαριάς τότε μιλάμε για την ίδια εκκλησία. Αν το έχεις κάνει και όλα πήγαν καλά τότε θα το τολμήσω κι εγώ! :P

Αν εννοείς τη Μεταμόρφωση στον πεζόδρομο Καλαμαριάς τότε μιλάμε για την ίδια εκκλησία. Αν το έχεις κάνει και όλα πήγαν καλά τότε θα το τολμήσω κι εγώ! :P

Δεν το έχω κάνει η ίδια,απλά ήμουν καλεσμένη σε βάφτιση με παγωτατζή και κανένας άσχετος δεν πήγε.Στο λέω με βεβαιότητα,γιατί είχα κάτσει σε ένα πεζούλι και κοιτούσα.Ο κόσμος περνούσε,χαμογελούσε και τέλος.Να το τολμήσεις!;):D

Xριστίνα πολύ ωραία ιδέα!!!

EkcAp3.png

Διαφημίσεις

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...