Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

paper-pack

gary

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Πουλαει μονο χοντρικη αν δεν κανω λαθος. Τα προιοντα του να βρισκεις και εδω http://www.apack.gr/ σε τιμες λιανικης.

Ηρθε στην ζωη μας ενα μικρο θαυμα 27-8-2010

Με τον αντρούλη μου είμαστε μαζί από 26-3-2008

8cb77eec73ea8ded8efbb8757f6cb8c0.jpg

14/9/2014... δεν ξεχνω

Διαφημίσεις

πχ : 2,5cm φαρδος X 10y υψος δηλαδη μετρα 4.40 τιμη

http://www.apack.gr/product.php?products_id=483

ετσι το καταλαβαινω εγω τουλαχιστον, παρε τηλ ή στειλε mail για ποιο σιγουρα :)

14/9/2014... δεν ξεχνω

Πωπω τι χαζη..λαθος εκανα..ηθελα να πω οτι δεν αναγραφονται μετρα..σε ολες τουλαχιστον..ενδιαφερομαι π.χ για σατεν 2.5 εκ. κ δε γραφει ποσα μετρα ειναι..αλλα μαλλον θα κανω ενα τηλεφωνημα.

Στη συγκεκριμενη που εβαλες annathi το 10 y πρεπει να ειναι 10 γιαρδες..δηλαδη καπου 9 μετρα? Κατι τετοιο...αλλα στη σατεν ας πουμε που θελω εγω γραφει μονο το φαρδος της 2.5 εκ χωρις μηκος..ισως να ειναι κι αυτη 10 γιαρδες

Στη συγκεκριμενη που εβαλες annathi το 10 y πρεπει να ειναι 10 γιαρδες..δηλαδη καπου 9 μετρα? Κατι τετοιο...αλλα στη σατεν ας πουμε που θελω εγω γραφει μονο το φαρδος της 2.5 εκ χωρις μηκος..ισως να ειναι κι αυτη 10 γιαρδες

"χαμπαρι κε εχω" που λεν και οι ποντιοι χαχαχα

Βασικα λιγο που το κοιταξα σε οσες ειχε μετρα ηταν 10y οποτε μπορει να ειναι σε ολες τις κορδελες τα ιδια.

Το καλυτερο ειναι να παρεις τηλ να ρωτησεις ...

14/9/2014... δεν ξεχνω

Διαφημίσεις

πηγα μια βολτα και ψωνισα απο το apack στην ν.ιωνια.πηρα λιγα κομματια απο οτι ηθελα για να κανω τα πρωτα δοκιμαστικα..τα παιδια ειναι πολυ καλα και εξυπηρετικα..τωρα για τιμες? μια χαρα μου φανηκαν αλλα δεν εχω και καποιο μετρο συγκρισης να σου πω εαν υπαρχουν και καλυτερες..

83hKp3.png

αχ βρε κοριτσια ειστε τυχερες που ζητε Αθηνα. Εμεις στην επαρχια δεν εχουμε πολλες επιλογες και συμβιβαζομαστε σε οτι βρουμε στην τοπικη αγορα...

14/9/2014... δεν ξεχνω

γιατι δεν επικοινωνειτε μαζι τους να δειτε αν μπορουν να σας στειλουν στην επαρχια με κουριερ? (μπορει να κοστιζει λιγο παραπανω,αλλα πιστευω οχι πολυ..)

η επαρχια παντως εχει πολυ πιο βασικα πραγματα για τα οποια θεωρειστε πολυ πιο τυχερες!!!!!

83hKp3.png

Διαφημίσεις

θα συμφωνησω με την τελευταια φραση σου:-P:-P:-P:-P

στα θεματα αγορων ομως,για παραδειγμα σε μια βαπτιση δεν εχεις και πολλες επιλογες....και ολοι κανουν τα ιδια(συνηθησμενα)αν παλι επιλεξεις κατι το διαφορετικο σε κοιτανε σαν να εισαι διαστημανθρωπος:-P:-P:-P

τι να πεις ο καθε τοπος εχει τα καλα και τα κακα του

υγεια πανω απο ολα και καλη καρδια :eek::-o:-o:-o:-o:-o

Δεν είναι απαραίτητο ότι στην Αθήνα θα βρεις τα καλύτερα και φθηνότερα . Και χρειάζεται και χρόνος για να το κάνεις . Η παραγγελια από το ιντερνετ σωζει παντού ! Και εγω από εκει παραγγειλα τα περισσότερα .

jHgFp3.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...