Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Recommended Posts

κοριτσια καλησπερα. θα ηθελα να ρωτησω για κατι που με προβληματισε χθες! εχω αγορακι και χθες ηρθαν φιλοι στο πσιτι που εχουν και εκεινοι αγορι. η μαμα του αγοριου καποια στιγμη πηγαμε να αλλαξει την πανα στο μικρο της και του εβαλε το "πουλακι" του προς τα πανω. εγω του το βαζω προς τα κατω,γιατι στις αρχες οταν εκανε τσισακια του γεμιζε τα ρουχα. μηπως δεν πρεπει να το βαζω προς τα κατω;;; οταν την ρωτησα μου ειπε οτι ετσι πρεπει στα αγορακια να ειναι!!

Διαφημίσεις

Δεν υπάρχει "σωστή" θέση. Οι παλιές έλεγαν προς τα πάνω και μάλλον έκαναν τους ευνόητους συνηρμούς!(η πεθερά μου το έλεγε).

Εχω διαβάσει οτι το " προς τα κάτω " ειναι πιο πρακτικό για να μην φευγουν τα τσισάκια πάνω απο την πάνα.

Εγώ το βάζω ....όπως κάτσει!:)

QqmLp3.png

με προβληματισε και νομιζω πως βολευεται καλυτερα προς τα κατω..λεω, μην του δημιουργησω και προβλημα μελλοντικα!!!!;);)

ΧΑΧΑΧΑΧΑ!!! Σιγα μην εχει προβλημα!!Οι αντρες αυτα τα θεματα τα ξεκινανε απο μηνων (με πιανεις...), κ ειναι τοσο εντονο το φαινομενο που σιγα μην τον προβληματισει η θεση..

Παντως κ εγω οποτε το θυμαμαι, το βαζω προς τα κατω γιατι καθε 2η αλλαξια λερωνεται ολοκληρος, να μην αναφερω ποσες φορες τα εχω φαει στη μουρη...

"Ν'αγαπας την ευθυνη. Να λες, εγω μοναχος μου θα σωσω τον κοσμο. Αν χαθει, εγω θα φταιω." Ν.Καζαντζακης

Διαφημίσεις

Παντως κ εγω οποτε το θυμαμαι, το βαζω προς τα κατω γιατι καθε 2η αλλαξια λερωνεται ολοκληρος, να μην αναφερω ποσες φορες τα εχω φαει στη μουρη...

Eγω κι ετσι που το βάζω πάλι στην μούρη τα τρώω!!!! :lol::lol::lol:

Αν υπάρχει κανένα κόλπο για αυτό πολύ θα θέλαμε να το μάθουμε!!

QqmLp3.png

Δεν νομιζω να υπαρχει κολπο, ολες οι αγορομανες τα ιδια παθαινουνε χρονια τωρα!!! Παντως την πρωτη φορα ηταν πραγματικη ψυχρολουσια, γιατι ως τοτε, με την κορη μου δεν αντιμετωπισα φυσικα τετοιο θεμα.Τωρα δεν προλαβαινω να αλλαζω κ εγω κ μπεμπης...:lol::lol::lol::lol::lol:

"Ν'αγαπας την ευθυνη. Να λες, εγω μοναχος μου θα σωσω τον κοσμο. Αν χαθει, εγω θα φταιω." Ν.Καζαντζακης

ενα θα σας πω...οταν ο γιος μου ειχε αερια τοτε με τους κολικους... ....στον απεναντι τοιχο του δωματιου ειχαν φτασει τα υδαρη κακα του!!!!!!!!!παντως το αφηνω οπου παει το πουλακι του με την πανα,που ελπιζω να την κοψουμε σιγα σιγα σιγα σιγα....το καλοκαιρι θα πλησιαζει τα 3!

και εγω, και εγω...

Διαφημίσεις

• 2 weeks later...

Η μονη διαφορα ειναι προς τα που θα πανε τα τσισα τους. Αν το εχεις προς τα πανω συνηθωσ βγαινουν εξω απο τα παμπερσ. Εγω παντα του το βαζω προς τα κατω και ολα καλα!

30/12/2010 Ηρθες και μου αλλαξες....ΤΑ ΠΑΝΤΑ!!!

Η μονη διαφορα ειναι προς τα που θα πανε τα τσισα τους. Αν το εχεις προς τα πανω συνηθωσ βγαινουν εξω απο τα παμπερσ. Εγω παντα του το βαζω προς τα κατω και ολα καλα!

Και εγώ μέχρι να βγάλουμε την πάνα, προς τα κάτω το έβαζα. Τώρα με το βρακάκι, όπου τύχει.