Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

    Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΒΟΥΒΟΝΟΚΗΛΗ-ΥΔΡΟΚΗΛΗ


Recommended Posts

Κοριτσια γεια σας,θελω να μου πειτε αν ξερετε τιποτα για την βουβονοκηλη.

Ο γιος μου ειναι 17 μηνων και απο νεογεννητο εχει υδροκηλη η οποια μετα απο καιρο εφυγε.Πριν λιγες μερες παρατηρησα ενα φουσκοματακι πανω απο τα γεννητικα του οργανα περιμετρικα και σημερα που πηγαμε στον γιατρο μας ειπε οτι μαλλον ειναι βουβονοκηλη και οτι πρεπει να το δει παιδοχειρουργος.Θα κλεισω απο βδομαδα ραντεβου μιας και ειναι σ/κ.

Ξερει καμια τι ειναι αυτο? φευγει? πως γινεται η επεμβασει αν χρειαστει? καποιος μου ειπε για ολικη ναρκωση.Ευχαριστω

<a href="http://pregnancy.baby-gaga.com/"><img src="http://tickers.baby-gaga.com/p/dev307br___.png" alt="baby" border="0" /></a>

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις


Την πεμπτη έκανε ο μικρος μου 2 μηνων βουβονοκήλη και μαλιστα ξαφνικα το παιδι πριστηκε,πηγαμε στην παιδιατρο και μας έστειλε επειγον στο παιδων όπου έκανε και εγχείρηση με ολικη ναρκωση.Η επεμβαση κρατησε 1 ωρα και 1 ωρα για να τον δουμε ώστε να συνελθει απο την ναρκωση.Σε εμας δυστυχως ήταν οξεια και αργησαμε και είχε μαυρισει το εντερο (νεκρωθηκε κομματι του εντερου) και περιμενουμε να δουμε πως θα εξελιχθει αλλιως θα κανουμε εντεροκτομη,επισης ο ένας όρχις υπεστει οιδιμα και δεν ξερουμε αν θα μπορεσει να αιματωθει και θα δουμε σε 3 μηνες + περιπου. Η δικη μας η περιπτωση ήταν επειγον παντως πηγαίντε στο παιδον σε παιδοχειρουργο να σας δεί.

YiMXp3.png
Link to comment
Share on other sites

Eυχαριστω πολυ για τις απαντησεις σας.Εμεις εδω στην ροδο εχουμε μονο εναν παιδοχειρουργο και μου ειπανε οτι ειναι καλος και οτι ειναι επεμβαση ρουτινας για να τρεχω στην Αθηνα.δεν ξερω θα παω την δευτερα και θα δω τι θα μου πει και αναλογος θα πραξω.Κουραγιο ΖΙΤΑΜΑΡ.

<a href="http://pregnancy.baby-gaga.com/"><img src="http://tickers.baby-gaga.com/p/dev307br___.png" alt="baby" border="0" /></a>

Link to comment
Share on other sites

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Δημιουργία νέου...