Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Guy Laroche μεγέθη... βοήθεια κορίτσια!!!

tella

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια!

Ετοιμαζόμαστε και εμείς για βάφτιση τέλη Απριλίου... ακούστε τι έγινε...

Η κουμπάρα μου που μένει σε άλλη πόλη, πέντε ώρες μακριά, μου έστειλε χθες τα ρουχαλάκια του μπέμπη για να τα ετοιμάσω... το θέμα είναι ότι του είναι τεράστια!!! Ειδικά το παντελόνι του, του πέφτει, όσο και να σφίγγω τη ζώνη, χώρια που δείχνει άσχημο τόσο σφιγμένο, και είναι και πολύ μακρύ (το διπλώνω αρκετές φορές για να γίνει κάπως εντάξει)... αλλιώς είναι όμορφα τα ρουχαλάκια, το πουκάμισο παλεύεται με το ζόρι ως προς το μέγεθος και εντάξει το μπουφανάκι του είναι μεγαλούτσικο... πάνω οι ετικέτες γράφουν ότι είναι για 18 μηνών (ο δικός μου θα είναι 9,5!!!). Το ερώτημά μου τώρα είναι: πουλάνε και σε άλλα μεγέθη ή είναι στάνταρ το μέγεθος για βαφτίσεις για τα Guy Laroche? Άμα πουλάνε και σε άλλα, σκέφτομαι να το πω στην κουμπάρα μου μήπως και μπορεί να τα αλλάξει, αλλά πολύ φοβάμαι ότι πήρε περσινό μοντέλο, που δεν με πειράζει καθόλου, απλά το λέω μήπως δεν είχε άλλο νούμερο και ήταν ένα τελευταίο π.χ. και το πήρε... δε θυμάμαι και τι είχαμε συζητήσει βρε κορίτσια, νομίζω πως με είχε ρωτήσει για το μέγεθος, της είπα 12 μηνών, και κάποια στιγμή μου είπε ότι έχουν μόνο 18 μηνών... και είπα οκ... αλλά δε θυμάμαι καλά... τι να κάνω? Δε θέλω και να την τρέχω είναι έγκυος, φοβάμαι και μήπως παρεξηγηθεί... αν δεν έχει άλλα νούμερα να μη μπω στη διαδικασία να ρωτάω... σκέφτομαι τότε να πάω σε καμιά μοδίστρα μήπως σώσει τίποτα, τουλάχιστον για το παντελόνι...

Εσείς τι ξέρετε? Υπάρχουν άλλα νούμερα?

Διαφημίσεις

Καλημέρα! Και εγώ της Guy Laroche πήρα για τον βαπτιστιράκο μου. Θα είναι 10 μηνών στη βάπτιση και τα ρουχαλάκια γράφουνε 18 μηνών. Είναι και μικροκαμωμένος και φοβάμαι πως θα του παραείναι τεράστια. Δεν μου δώσανε όμως επιλογή στο νούμερο.

7uEBp2.png M3GSp2.png

καλησπερα...

και εμεις 18μηνο πηραμε και η βαφτιση εγινε οταν ηταν 9 μηνων.

ειχε ομως κ 12μηνο, θυμαμαι καλα γιατι το σκεφτομουν τι νουμερο τελικα θα διαλεγα.

τα ρουχαλακια θα τα ξαναβαλεις ή οχι?

αν τα φορεσει μονο στην βαφτιση παρε το 12, αν θελεις να του τα βαλεις και καποια άλλη στιγμη κρατα το 18μηνο.

και σε εμας μεγαλουτσικα ηταν(και ειναι αρκετα ψηλος ο δικος μου)

βαφτισαμε τον μικρο οκτωβριο και χριστουγεννα που του τα ξαναεβαλα ηταν μια χαρα.

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας!

Θα τα ξαναβάλω σίγουρα, είναι πολύ όμορφα ρουχαλάκια και μάλλον δεν θα πω τίποτα και θα τα κρατήσω... απλά ίσως πάω σε καμιά μοδίστρα να κάνει καμιά πατεντίτσα για το παντελόνι, μη μας πέσει και στο εστιατόριο :-))))

Πάντως και εδώ που ρώτησα πολλά μαγαζιά δουλεύουν 18μηνα, οπότε μάλλον θα είμαστε οκ!

Ευχαριστώ πολύ πολύ με ξεαγχώσατε πάντως, αφού είναι συνηθισμένο :-)

Καλημέρα κορίτσια!

Ετοιμαζόμαστε και εμείς για βάφτιση τέλη Απριλίου... ακούστε τι έγινε...

Η κουμπάρα μου που μένει σε άλλη πόλη, πέντε ώρες μακριά, μου έστειλε χθες τα ρουχαλάκια του μπέμπη για να τα ετοιμάσω... το θέμα είναι ότι του είναι τεράστια!!! Ειδικά το παντελόνι του, του πέφτει, όσο και να σφίγγω τη ζώνη, χώρια που δείχνει άσχημο τόσο σφιγμένο, και είναι και πολύ μακρύ (το διπλώνω αρκετές φορές για να γίνει κάπως εντάξει)... αλλιώς είναι όμορφα τα ρουχαλάκια, το πουκάμισο παλεύεται με το ζόρι ως προς το μέγεθος και εντάξει το μπουφανάκι του είναι μεγαλούτσικο... πάνω οι ετικέτες γράφουν ότι είναι για 18 μηνών (ο δικός μου θα είναι 9,5!!!). Το ερώτημά μου τώρα είναι: πουλάνε και σε άλλα μεγέθη ή είναι στάνταρ το μέγεθος για βαφτίσεις για τα Guy Laroche? Άμα πουλάνε και σε άλλα, σκέφτομαι να το πω στην κουμπάρα μου μήπως και μπορεί να τα αλλάξει, αλλά πολύ φοβάμαι ότι πήρε περσινό μοντέλο, που δεν με πειράζει καθόλου, απλά το λέω μήπως δεν είχε άλλο νούμερο και ήταν ένα τελευταίο π.χ. και το πήρε... δε θυμάμαι και τι είχαμε συζητήσει βρε κορίτσια, νομίζω πως με είχε ρωτήσει για το μέγεθος, της είπα 12 μηνών, και κάποια στιγμή μου είπε ότι έχουν μόνο 18 μηνών... και είπα οκ... αλλά δε θυμάμαι καλά... τι να κάνω? Δε θέλω και να την τρέχω είναι έγκυος, φοβάμαι και μήπως παρεξηγηθεί... αν δεν έχει άλλα νούμερα να μη μπω στη διαδικασία να ρωτάω... σκέφτομαι τότε να πάω σε καμιά μοδίστρα μήπως σώσει τίποτα, τουλάχιστον για το παντελόνι...

Εσείς τι ξέρετε? Υπάρχουν άλλα νούμερα?

νομιζω εχουν θεμα τα guy laroche.ψωνισα προσφατα απο ενα καταστημα κ τα δικα τους ρουχα τα πηρα 18 μηνων κ τα guy laroche 12 μηνων γτ μου ειπε η πωλητρια οτι εχουν φαρδια γραμμη.αρα το 18αρι μηπως ειναι κ για 2 χρονων??

Διαφημίσεις

νομιζω εχουν θεμα τα guy laroche.ψωνισα προσφατα απο ενα καταστημα κ τα δικα τους ρουχα τα πηρα 18 μηνων κ τα guy laroche 12 μηνων γτ μου ειπε η πωλητρια οτι εχουν φαρδια γραμμη.αρα το 18αρι μηπως ειναι κ για 2 χρονων??

Καλησπέρα! Εγώ τα δοκίμασα στο γιό μου τα 18μ, όταν ήτανε 2 και δεν του κάνανε με τίποτα.

Κρίμα και εγώ όταν τα είχα δει στη βάπτιση είπα πως θα τα φορέσουμε για καιρό... :(

7uEBp2.png M3GSp2.png

Βρήκα εσωτερικά στο παντελόνι ότι έχουν βάλει λάστιχα με κουμπάκια για να το μαζεύεις λίγο (ακριβώς όπως η ζώνη, απλά είναι εσωτερικά! Οπότε βοηθάει αρκετά αυτό για να μην πέφτει, ελπίζω... μένει το μήκος που πρέπει να διπλώσω σχεδόν το μισό από το μπαντζάκι, αλλά θα βρεθεί λύση γι' αυτό... τι να πω, εμένα δε μου φαίνεται ότι έχουν ιδιαίτερα φαρδιά γραμμή, απλά είναι μεγάλο νούμερο για την ηλικία μας... τουλάχιστον θα το φορέσουμε αρκετά, ίσως και του χρόνου τέτοια εποχή να μας κάνουν ακόμα... το ελπίζω γιατί είναι πολύ όμορφα :-)

στο βαφτηστηρι μου η πεθερα μου ειχε πιασει το πατζακι απο μεσα για να μην το διπλωσουμε κ φαινεται ασχημα.την αλλη χρονια η μαμα το ξηλωσε κ ηταν μθα χαρα