Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Δεν μπορώ να κοιμηθώ!

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια...

Είμαι έγκυος στην 9η εβδομάδα και δεν κοιμάμαι καλά τα βράδια, και πριν την εγκυμοσύνη δεν κοιμόμουν καλά γενικότερα κοιμαμαι πολύ ελαφριά και με το παραμικρό ξυπνάω, κοιμαμαι καλά τις πρωινές ώρες ενώ όλο το βράδυ στριφογυρίζω ή κοιμαμαι πολύ ελαφρά! Τώρα με την εγκυμοσύνη ενώ δεν έχω ανακατωσούρες ζαλάδες κ.λ.π έχω υπνηλία αλλά πάλι δεν μπορώ να κοιμηθώ καλά.. Πάλι στριφογυρίζω και απλά κοιμαμαι καλά τις πρωινές ώρες.

Και σκέφτομαι όταν θα έχω τη κοιλίτσα μου φουσκωμένη πώς θα βολεύομαι;;;

Και μήπως επηρεάζεται και το μωράκι μου που δεν κοιμάμαι καλά;;

uVkHp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα nikiforoula,

Κι εγω ημουν ακριβώς σαν εσένα.Γενικα κι εγω με τον ύπνο δεν το πήγαινα πολύ καλά και πριν από την εγκυμοσύνη.Τις πρώτες εβδομάδες είχα κι εγω έντονο προβλημα, ενω ήμουν πολυ κουρασμενη ξυπνουσα κάποια στιγμη τη νύχτα και έκανα ώρες να ξανακοιμηθώ.Τώρα έστρωσαν τα πράγματα αρκετά μπορώ να πω.Ξυπνάω βέβαια για κατούρημα!!!(τι βάσανο κι αυτό) αλλά κοιμάμαι πιο καλά!

E0adp3.png

Μην στενοχωριέσαι, το μωράκι σου θα είναι μια χαρά. Έτσι ήμουν στο γιο μου. Το βράδυ ένιωθα ένα πλάκωμα στους πρώτους μήνες, μια κλειστοφοβία μπορώ να πω, έφευγα από το κρεβάτι και κοιμόμουν μόνη μου γιατί ένιωθα να πνίγομαι. Μετά έστρωσαν τα πράγματα. Το πρόβλημα θα επανέλθει όταν μπεις στον μήνα σου μόνο.

ISGLp2.pngilpPp3.png

Ελσούλα άσε και εγώ με το κατούρημα άσε πάω τουλάχιστον 3 φορές τη νύχτα!!! Ελπίζω να φτιάξουν τα πράγματα αργότερα όπως έφτιαξαν και σε σένα!

uVkHp3.png

εγω παλι οσο προχωρουσαν οι μηνες, ειχα στανταρ αυπνιες που ποτε στη ζωη μου δεν ειχα αντιμετωπισει. πολυ κουραστικο, αλλά και τι να κανεις. ειναι θεμα ορμονων νομιζω. υπομονη.

Διαφημίσεις