Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

sosθηλασμος και περιοδος

Recommended Posts

θηλαζω αποκλειστικα εδω και πεντε μηνες και μια βδομαδα και εδω περιπου και δυο βδομαδες σταματησα να φοραω επιθεματα και ε νιωθω και ιδιαιτερα το αντανακλαστικο σημερα μουρθε και περιοδος .υπαρχει περιπτωση να μου μειωνεται το γαλα σαυτη τη φαση της περιοδου?? αλλαζει η συσταση και η γευση του για το μωρο?? ειναι πιο αραιο?

Ο ΖΑΧΑΡΕΝΙΟΣ ΜΟΥ ΚΑΙ Η ΜΑΝΟΥΛΑ ΤΟΥ ΣΑΣ ΧΑΙΡΕΤΟΥΝ

Διαφημίσεις

ειναι το ιδιο υπεροχο οπως και πριν!!!

τι να πω και εγω που σαραντησα και 15 μερες μετα μου ηρθε και η περιοδος!!!!:(( το μονο που μπορει να συμβει τις πρωτες 2-3 μερες της περιοδου το μωρακι σου να θηλαζει συχνοτερα και να αισθανεσαι το στηθος σου πιο ελαφρυ

αυτο το συναισθημα φευγει με την ληξη της περιοδου

Η οικογενοια μου ειναι ολη μου η ζωη

328e.jpg328ep3.png

εμένα μου ήρθε η περίοδος την 38η ημέρα και είδα μεγάλη μείωση στην παραγωγή!!! και ακόμη δεν έχει επανέλθει, είμαι πλέον στην 44η ημέρα! Τι συμβαίνει;

lox6p3.png

ακολουθεις προγραμα???δινεις πιπιλα???περιμενεις μηπως να κλαψει για να του δωσεις γαλα δινεις συγκεκριμενα λεπτα γαλα π.χ 15 λεπτα απο το ενα και 15 απο το αλλο πες μας περισοτερα πραγματα για το προγραμμα σας

η περιοδος απο μονη της δεν αρκει για να μειωθει το γαλα σου

Η οικογενοια μου ειναι ολη μου η ζωη

328e.jpg328ep3.png

εμένα μου ήρθε η περίοδος την 38η ημέρα και είδα μεγάλη μείωση στην παραγωγή!!! και ακόμη δεν έχει επανέλθει, είμαι πλέον στην 44η ημέρα! Τι συμβαίνει;

καλη μου αναστασια σου εχω απαντησει και σε αλλο θεμα.. δινεις τσαι στην μικρη (προφανως ακολουθεις τις οδηγιες του παιδιατρου) και αυτο σε οδηγει σε αποθηλασμο...εαν τυχον ενδιαφερεσαι να θηλασεις αποκλειστικα πρεπει να αλλαξεις καποια πραγματα..

83hKp3.png

Διαφημίσεις