Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Πονος στο κατουρημα μετα τη γεννα

Recommended Posts

Καλησπερα σας,γεννησα πριν 1 μηνα ακριβως φυσιολογικα με επισκληριδιο,επειδη ειχα την ναρκωση την ωρα του τοκετου που πηραν τα ουρα κανα δυο φορες με καθετηρακι,μετα τον τοκετο που εφυγε η ναρκωση οατν πηγα για τσισα μου πονουσα απιστευτα στην ουρηθρα,τωρα ενα μηνα μετα ποναω παλι αλλα οχι τοσο, ο πονος ειναι απο μεσα δεν ειναι κατι εξωτερικο,λετε να εγινε αυτο απο το καθετηρακι?Εσας σας ειχε συμβει?Ποτε περναει ο πονος?

Είμαι ερωτευμένη με δυο άντρες!!

Διαφημίσεις

Κι εγώ πονούσα μετά από την καισαρική για καμιά εβδομάδα επειδή είχα καθετήρα 1 ολόκληρη μέρα. Ειδικά τις πρώτες μέρες πονούσα πολύ ... Αλλά τώρα μου έχει περάσει ...

Καλύτερα να ρωτήσεις το γιατρό σου...

azHYp2.png

vwuep3.png

Κι εγώ είχα τσούξιμο και πόνο εσωτερικά και νόμιζα ότι είναι απο τον τοκετό, αλλά τελικά ήταν τραχηλίτιδα. Καλύτερα να πας στον γυναικολόγο σου. ;)

Όταν ο άνθρωπος κάνει σχέδια....ο Θεός γελάει!

Μονο αν εχεις κανει επισκληριδιο σου βαζουν καθετηρακι?Εγω που δεν ειχα κανει γιατι μου το εβαζαν:confused:?Την επομενη μερα δε μπορουσα να κανω τσια μου με τπτ,δεν ξερω αν εφταιγε αυτο η αν εφταιγε το σφιξιμο.Ειναι υποχρεωτικο να στο βαλουν?

N9Urp2.pngGowOp3.png

Διαφημίσεις

Κανονικά όχι. Η επίτοκη πρέπει να είναι ελεύθερη να κινηθεί, και φυσικά να κάνει την ανάγκη της όποτε το θελήσει. Τώρα, βέβαια, οι γυναικολόγοι στην Ελλάδα το έχουν ξεχάσει...

I believe in miracles, they happen every day:mrgreen:

Μονο αν εχεις κανει επισκληριδιο σου βαζουν καθετηρακι?Εγω που δεν ειχα κανει γιατι μου το εβαζαν:confused:?Την επομενη μερα δε μπορουσα να κανω τσια μου με τπτ,δεν ξερω αν εφταιγε αυτο η αν εφταιγε το σφιξιμο.Ειναι υποχρεωτικο να στο βαλουν?

μηπως ειχε σπασμενα νερα.γτ στην 1η μου με σπασμενα νερα δεν με αφηναν να σηκωθω κ επειδη δεν μπορουσα να κανω τσισα στην παπια μου εβαλαν καθετηρα εκεινη μονο την στιγμη

μηπως ειχε σπασμενα νερα.γτ στην 1η μου με σπασμενα νερα δεν με αφηναν να σηκωθω κ επειδη δεν μπορουσα να κανω τσισα στην παπια μου εβαλαν καθετηρα εκεινη μονο την στιγμη

Εκει μου τα εσπασαν τα νερα.Αν και οποτε ξαναγεννησω δεν θα τους ξανα αφησω,ηταν επωδυνο και ενοχλητικο.

N9Urp2.pngGowOp3.png

κοριτσια σιγουρα θα παω στο γιατρο να με εξετασει μετα που σαραντησω περιπου και θα με δει,απλα ηθελα να δω αν καμια το εχει παθει,καθετηρακι μου εβαλαν οπως ειπα και πιο πανω γιατι εκανα επισκληριδιο και μου το εβαζαν μονο για να μου παρουν τα ουρα και το εβγαζαν δεν το ειχα δηλαδη σε ολη τη διαρκεια,επειδη απο την ναρκωση δεν ενιωθα οτι θελω να κατουρησω για αυτο..Αν ειχα ουρολοιμωξη δεν θα ειχα αλλα συπμτωματα?Εμενα με ποναει μονο στο κατουρημα και εσωτερικα,δεν ξερω υποψιαζομαι οτι μου εκαναν ζημια με το βαλε βγαλε του καθετηρα.

Είμαι ερωτευμένη με δυο άντρες!!

Διαφημίσεις