Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

To πιο περιεργο μαρτυρικό

PEPI1979

Recommended Posts

εγώ είδα ένα φοβερό μαρτυρικό και ταιριάζει με τις μπονμπον μου , αν κάποιος εχει δει μονο την παραμάνα να το έφτιαχνα μόνη μου καλώς, αλλιώς θα το πάρω από εκει .Επίσης μπορούμε να βάλουμε εδω ότι περιργο εχουμε δει-αντεγραψα την ιδεα του πιο περιεργου προσκλητηρίου . Η αληθεια ειναι ότι φαινεται να αξιζει η τιμη του .

http://www.mpomponieracenter.gr/προϊόντα/Μαρτυρικά/ΜαρτυρικόπαραμάνασεσχήμακρεμάστραςΔΣ0164.html

jHgFp3.png

Διαφημίσεις

εγώ είδα ένα φοβερό μαρτυρικό και ταιριάζει με τις μπονμπον μου , αν κάποιος εχει δει μονο την παραμάνα να το έφτιαχνα μόνη μου καλώς, αλλιώς θα το πάρω από εκει .Επίσης μπορούμε να βάλουμε εδω ότι περιργο εχουμε δει-αντεγραψα την ιδεα του πιο περιεργου προσκλητηρίου . Η αληθεια ειναι ότι φαινεται να αξιζει η τιμη του .

http://www.mpomponieracenter.gr/προϊόντα/Μαρτυρικά/ΜαρτυρικόπαραμάνασεσχήμακρεμάστραςΔΣ0164.html

Eίναι πολύ ωραία αλλά αλήθεια δεν θα έδινα με τίποτα τόσα χρήματα για μαρτυρικά, που οι περισσότεροι ούτε τα κοιτάνε καν.

Διαφημίσεις

Eίναι πολύ ωραία αλλά αλήθεια δεν θα έδινα με τίποτα τόσα χρήματα για μαρτυρικά, που οι περισσότεροι ούτε τα κοιτάνε καν.

ξερεις κάτι , όσα εχω δει σετ κανουν 35-50 ευρω . Όπως ανεφερα πιο πάνω ήδη πήρα βραχιολακια απο ebay , θα κάνουν πάνω από μηνα να ερθουν και σκετα εδωσα περιπου 30ευρω . Να μου πεις τα στολιδια θα στοιχισουν λιγοτερο . Εγώ εχω κρατησει 2 παραμανες με ματακι πολύ ωραιες και ολα τα βραχιολακια τα εχω στο αυτοκινητο για το καλό .

jHgFp3.png

Πεπη μου πολύ πρωτότυπα μαρτυρικά αλλά να σου πω και μένα ακριβούλια μου φαίνονται.Αφου πήρες ήδη τα βραχιολάκια μην κάνεις κ αλλα έξοδα...γνώμη μου.Εγω έφτιαξα τα μαρτυρικά μου με 23-25ευρώ τα 75τεμάχια.Βέβαια,αυτό που δείχνεις είναι πολύ πιο εντυπωσιακό αλλά και η διαφορά της τιμής είναι μεγάλη...

10Ddp3.png

OaR2p3.png

δωστε καμμια ιδεα για διακοσμητικά στα βραχιολακια , εχω ψαξει αλλά δεν θυμαμαι που εχω βρει ..

θα αφησω να περασουν οι μέρες και μπορει να μου φυηει ο ενθουσιαμός και να κρατησω τα βραχιολια

jHgFp3.png

Θυμησέ μου το θεμα της βάπτισης...διακοσμητικά μπορείς να βάλεις διάφορα.Το αρχικό του ονόματος της μικρής,σταυρουδάκι,ματάκι,χαντρίτσες...

10Ddp3.png

OaR2p3.png

Θυμησέ μου το θεμα της βάπτισης...διακοσμητικά μπορείς να βάλεις διάφορα.Το αρχικό του ονόματος της μικρής,σταυρουδάκι,ματάκι,χαντρίτσες...

δεν εχω θεμα , λουλουδι θα είναι η προσκληση , ξυλινα αντικειμενα οι μπονμπον ...ειδα το σαιτ που ψωνισες εσυ απλά θέλω κατι παρόμοιο να συγκρινω ...

jHgFp3.png

Διαφημίσεις

δεν εχω θεμα , λουλουδι θα είναι η προσκληση , ξυλινα αντικειμενα οι μπονμπον ...ειδα το σαιτ που ψωνισες εσυ απλά θέλω κατι παρόμοιο να συγκρινω ...

μπες στο ebay και ψαξε για μεταλλικα λουλουδακια charms για να περασεις στο βραχιολακι;)

10Ddp3.png

OaR2p3.png

Διαφημίσεις

Kι εγώ τα κρατάω, αλλά οι πιο πολλοί τα πετάνε. Εγώ κρατάω σχεδόν τα πάντα, αλλά το μαρτυρικό δε θα το πετούσα με τίποτα, γιατί έχει σταυρό.

EkcAp3.png

ισως να εισαι η εξαιρεση!!;) δλδ, σε οσες βαφτισεις εχεις παει εχεις κρατησει το μαρτυρικο; και τι το κανεις;:confused:

Καλά,έτσι που το λες με απορία,είναι σα να είπα ότι κρατάω τα κυπελάκια από τα προφιτερόλ!!:lol::lol::lol:

Τί τα κάνω...απλά τα κρατάω και τα χαίρομαι.Αν είναι βραχιόλι και μου αρέσει το φοράω κιόλας(μερικά είναι πολύ προσεγμένα και είναι καταπληκτικά).Ούτως ή άλλως,στην Θεσσαλονίκη δεν κάνουν όλοι μαρτυρικά.Στις 10 βαφτίσεις θα έχουν μόνο οι 3.

Το να πετάξω σταυρό είναι για μένα απαράδεκτο.Αν κάποιος δεν θέλει το μαρτυρικό,ας το αφήσει καλύτερα στον πάγκο της εκκλησίας και πίστεψέ με,όλο και κάποιος θα βρεθεί να το πάρει.

και εγω τα έχω , τα μισα στο αυτοκινητο και καποια με παραμανα και ματακι τα εχω για την μικρη . Το μονο που δεν ξερω ποιό είναι απο που .

jHgFp3.png

• 2 weeks later...

μου αρεσαν φρικτα τα συγκεκριμενα και δεν νομιζω οτι η τιμη ειναι απαγορευτικη...

ολοι θα τα κρατησουν γιατι ειναι πανεμορφα...

Pepi1979 εγώ τα βρίσκω τέλεια! Καλύτερα να δώσεις λιγότερα χρήματα για κάτι άλλο και να τα πάρεις. Αυτό στο λέει κάποια που δε κρατάει τίποτα, αλλά αυτό θα το κράταγα. Μέχρι που θα σε ρωτούσα που κάνεις τη βάφτιση για να περάσω να πάρω ένα!

Εγω παράγγειλα αυτα :http://www.babyland-baptisi.gr/product_info.php/cPath/25/products_id/178?osCsid=244fde79f5f0652918e6918a1a33a6ff για την βαπτιση που θα κανω τον Μαιο.Ελπίζω να μην τα βλέπω πεταμενα, πολύ θα στεναχωρεθω!

cceXp3.png

pcTFp3.png

Είναι απλά φανταστικό! κι εγώ θα το κρατούσα το συγκεκριμένο σίγουρα!!! ;)

Όταν ο άνθρωπος κάνει σχέδια....ο Θεός γελάει!

Εγω παράγγειλα αυτα :http://www.babyland-baptisi.gr/product_info.php/cPath/25/products_id/178?osCsid=244fde79f5f0652918e6918a1a33a6ff για την βαπτιση που θα κανω τον Μαιο.Ελπίζω να μην τα βλέπω πεταμενα, πολύ θα στεναχωρεθω!

Όποιος το πετάξει αυτό,πρέπει να είναι πολύ γκάου μπίου,που λέει και ένας φίλος μου!!:lol:

Φανταστειτε οτι το κοδόνι ειναι αρκετα μακρυ ωστε να γινει κρεμαστο για το λαιμο.Εγω το ειπα πάντως, αν τα βλεπω πεταμενα, θα σκυψω και θα τα μαζεψω να τα εχω για ενθυμιο η να τα χαρισω!!!Ωραια εικόνα ε;:lol::lol::lol:

cceXp3.png

pcTFp3.png