Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΓΙΑΤΡΟΙ ΣΤΟ ΑΤΤΙΚΟ

Recommended Posts

καλησπερα κοριτσια!!!!!!ειμαι καινουργια στην μεγαλη αυτη παρεα.δεν ειμαι ακομα εγκυουλα αλλα ειναι πολυ επιθυμητο.το προβλημα μου ειναι πως ηρθαμε στην αθηνα απο επαρχιακη πολη οπου ειχα την σειρα μου απο γιατρους κ τα λοιπα και εδω δεν γνωριζω τιποτα.θελω αν εχει καποια κοπελα εμπειρια απο το αττικο( νοσοκομειο και γιατροι) να με βοηθησει.ξεκιναω απο αυτο γιατι ειναι πιο κοντα μας.....επισης επιλεγω νοσοκομειο λογω του οτι εχω ασφαλεια δημοσιου!!!!

Διαφημίσεις

• 3 weeks later...

καλησπερα ANSTEF.συγνωμη για την καθυστερημενη απαντηση αλλα λογω υποχρεωσεων τωρα μπορεσα να μπω.οχι δεν μενω χαιδαρι.μεγαρα μενω λογω δουλειας.τον αλλο μηνα μετακομιζουμε η χαιδαρι η πετρουπολη.ολο μετακινησεις. μεχρι να ερθει ενα ζουζουνι ομως γιατι μετα θελουμε σταθεροτητα.ειμαι και νεο μελος στο forum και δεν τα ξερω τοσα καλα οσο εσεις.τωρα θα δω αυτο που μου ειπες....σ'ευχαριστω

Διαφημίσεις

• 7 months later...

αχχ κοριτσια ειμαι και εγω καινουργια και θα ηθελα να μαθω αν καμια σας εχει προσωπικη εμπειρια απο τον κ. Τρακακη. Εχω ηδη παει μια φορα στο ιατρειο του μου φανηκε αρκετα κουλ θα ηθελα πιο πολλες πληροφοριες απο καποια που εχει ξεγεννησει. Ευχαριστω!

• 4 months later...
αχχ κοριτσια ειμαι και εγω καινουργια και θα ηθελα να μαθω αν καμια σας εχει προσωπικη εμπειρια απο τον κ. Τρακακη. Εχω ηδη παει μια φορα στο ιατρειο του μου φανηκε αρκετα κουλ θα ηθελα πιο πολλες πληροφοριες απο καποια που εχει ξεγεννησει. Ευχαριστω!

ANNOULITA δες εδω για λεπτομερειες http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=34832