Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

REBORNS-Αρρωστημενες καταστασεις!!!

Recommended Posts

Κατα λαθος υπεπεσε στην αντιληψη μου, ψαχνοντας στο Ebay παιδικα κοκκαλακια για τα μαλλακια της μικρουλας μου.

Ξερω ποσο μεγαλη ειναι η λαχταρα μιας γυναικας για ενα μωρο. Την εχω νιωσει στο πετσι μου. Ξερω επισης και ποσο μεγαλος ειναι ο πονος της απωλειας. Δυστυχως τον εχω βιωσει κι'αυτον. Αν ομως δεν τα καταφερνα τελικα να αποκτησω παιδι δεν πιστευω οτι θα μπορουσα να παραφρονησω τοσο!

Δεν το χωραει το μυαλο μου οτι καποιοι σκεφτηκαν να δημιουργησουν εξαιρετικα αληθοφανεις κουκλες σε εξωρενικες τιμες για να καλυψουν αυτο το κενο σε καποιες γυναικες! :(

Κουκλες που μπορει να εχουν ακομα και μηχανισμους για να αναπνεουν!

Καποιοι "καλλιτεχνες" δεχονται και παραγγελιες αν καποια γυναικα επιθυμει το reborn να μοιαζει με το παιδι που εχασε!

Δειτε εναν πλειστηριασμο στο ebay (εχει ληξει, προχωρηστε κατω στη σελιδα):

http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=140525211533&ssPageName=STRK:MESINDXX:IT

Υπαρχουν πολλα βιντεο στο youtube σχετικα με τα reborns.

Μερικα απ'αυτα:

Διαφημίσεις

• Replies 85
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Κατα λαθος υπεπεσε στην αντιληψη μου, ψαχνοντας στο Ebay παιδικα κοκκαλακια για τα μαλλακια της μικρουλας μου.

Ξερω ποσο μεγαλη ειναι η λαχταρα μιας γυναικας για ενα μωρο. Την εχω νιωσει στο πετσι μου. Ξερω επισης και ποσο μεγαλος ειναι ο πονος της απωλειας. Δυστυχως τον εχω βιωσει κι'αυτον. Αν ομως δεν τα καταφερνα τελικα να αποκτησω παιδι δεν πιστευω οτι θα μπορουσα να παραφρονησω τοσο!

Δεν το χωραει το μυαλο μου οτι καποιοι σκεφτηκαν να δημιουργησουν εξαιρετικα αληθοφανεις κουκλες σε εξωρενικες τιμες για να καλυψουν αυτο το κενο σε καποιες γυναικες! :(

Κουκλες που μπορει να εχουν ακομα και μηχανισμους για να αναπνεουν!

Καποιοι "καλλιτεχνες" δεχονται και παραγγελιες αν καποια γυναικα επιθυμει το reborn να μοιαζει με το παιδι που εχασε!

Δειτε εναν πλειστηριασμο στο ebay (εχει ληξει, προχωρηστε κατω στη σελιδα):

http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=140525211533&ssPageName=STRK:MESINDXX:IT

Υπαρχουν πολλα βιντεο στο youtube σχετικα με τα reborns.

Μερικα απ'αυτα:

O Xριστος και η Παναγια....

Α ν α τ ρ ι χ ι α σ α μιλαμε!!!!!!!!!!!

Μα σοβαρα υπαρχουν γυναικες που τα αγοραζουν αυτα?????????????:twisted::twisted:

1DqRp3.png

EFmCp3.png

Διαφημίσεις

Είχε βγάλει και η Μενεγάκη κάποια στιγμή μια Ελληνίδα που φτιάχνει.....

Είχα πέσει πάνω την ώρα που τα παρουσίαζε!!!

Πάντως για τα βίντεο και τα λοιπά δε θα έφτανα σε τόσο αρρωστημένο σημείο.....

Κοριτσια κι'εγω αυτο ακριβως ενιωσα! Ανατριχιλα!

Μα σοβαρα υπαρχουν γυναικες που τα αγοραζουν αυτα?????????????:twisted::twisted:

Φαντασου οτι η συγκεκριμενη δημοπρασια που παρακολουθησα απο περιεργεια, ειχε 41 "χτυπηματα" και εφτασε 1165 λιρες!!!! :shock:

Φαντασου οτι η συγκεκριμενη δημοπρασια που παρακολουθησα απο περιεργεια, ειχε 41 "χτυπηματα" και εφτασε 1165 λιρες!!!! :shock:

ουαου.................

δε παμε καλά.......... καθόλου καλά......

απιστευτο!!!!!:shock::shock:

εχουν ακομα και "κιτ" καποιοι πωλητες για να φτιαξεις ενα reborn μονη σου!!!

σε ενα απο τα βιντεο παντως μιλουσε γυναικα που ειχε 9 reborn ενω η ιδια ειναι μητερα 6 παιδιων!!!!!

μπορω να το καταλαβω εαν το κανει μια γυναικα που εχει βιωσει απωλεια η δεν εχει αποκτησει παιδι αλλα γυναικα με 6 παιδια :?::?::?:

ειμαι στην προσπαθεια να τα δω σαν "τεχνη",ετσι το παρουσιαζουν.....

Kht7p2.png

3iVPp3.png

Διαφημίσεις

I am a reborn artist. I enjoy this as a hobby and I know full well that they are dolls, and not real babies. I don't understand why people have to make such a big deal out of it. People collect match boxes or train sets, and I don't see anyone telling them its wrong! If you don't like it then that is fair, you are intitled to your own opinion, but there is no need to vocaise it and hurt others feelings. If some one wants a reborn and it brings them joy then I don't see the problem with it.

αυτα τα εγραφε το you tube κοπελα που τα φτιαχνει......

Kht7p2.png

3iVPp3.png

ενα βημα πριν την σχιζοφρενεια...γυναικα που εχασε το παιδι της και αναπληρωνει ετσι την απωλεια....συγκλονιστηκα..δεν ξερω αν ειναι νορμαλ αυτη η κατασταση..

πρωτη φορα βλεπω κατι τετοιο..

I am a reborn artist. I enjoy this as a hobby and I know full well that they are dolls, and not real babies. I don't understand why people have to make such a big deal out of it. People collect match boxes or train sets, and I don't see anyone telling them its wrong! If you don't like it then that is fair, you are intitled to your own opinion, but there is no need to vocaise it and hurt others feelings. If some one wants a reborn and it brings them joy then I don't see the problem with it.

αυτα τα εγραφε το you tube κοπελα που τα φτιαχνει......

Θα μπορουσα να δεχτω οτι καποιοι πραγματικα τα συλλεγουν. Μπηκα ομως στο feedback καποιων απο αυτους τους "καλλιτεχνες" στο ebay και τραβαγα τα μαλλια μου!

Ενδεικτικα αναφερω καποια σχολια αγοραστων στο feedback.

-ευχαριστω που το τυλιξατε με κουβερτα και δεν κρυωνε στο ταξιδι :shock:

-δωσατε νοημα στη ζωη μου, ευχαριστω

-επιτελους το πρωτο μου παιδακι (???) απεκτησε αδερφακι. Ευχαριστω...

και αλλα τετοια ανατριχιαστικά! :(

Εχουμε ξεφύγει σας λέωωωωωωω.........

Είναι αφελής όποιος πιστεύει ότι θα πάει στον παράδεισο μιας θρησκείας και δεν θα διακινδυνεύσει να καταλήξει στην κόλαση μιας άλλης.

TbSdp2.png

Τωρα το ειδα και ενοιωσα ανατριχιλα και εγω , μου θυμησε μια ταινια που ειχα δει ,ενα θριλερ , "ο θεοσταλτος " , ητανε με τον ρομπερτ ντε νιρο ως γενετιστη οπου υποσχοτανε σε ενα ζευγαρι να φερει πισω 3ανα απο την αρχη τον νεκρο γιο τους , παραβιαζοντας το dna του . Γεννηθηκε λοιπον 3ανα απο την αρχη αυτο το αγορι και οταν εφτασε η ηλικια που ειχε πεθανει εγινε ενα τερας σχεδον βασανισμενο απο εφιαλτες απο τον πρωτοτοκο . Κατι τετοιο ενοιωσα βλεποντας τις κουκλες , θεωρω οτι αυτοι που τις φτιαχνουνε θελουνε φυλακη και αυτοι που τις αγοραζουνε ψυχιατρο .

QRyOp2.png

Διαφημίσεις

Επειδη εχω την τυχη να γνωριζω κοπελα που φτιαχνει κουκλες που μοιαζουν με αληθινα μωρακια ή παιδακια, το προβλημα δεν ειναι στις κοπελες που το φτιαχνουν αλλα απο τα βιντεακια που ειδα, στις γυναικες που τα παιρνουν ως αντικαταστατο.

Η δουλεια της συγκεκριμενης κοπελας που σας λεω ειναι φοβερη.

Τωρα για το κατα ποσο ειναι αρρωστημενο... ναι απο την μια το βλεπω αρρωστημενο απο την αλλη οταν εχεις βιωση μια απωλεια ψαχνεις να βρεις τροπους να το ξεπερασεις ολο αυτο.

Μα πρόκειται σαφώς για άλλη μια εκμετάλλευση μιας ανθρώπινης διαταραχής, του σοβαρού προβλήματος δυστυχισμένων ουσιαστικά ανθρώπων που χρήζουν ψυχιατρικής βοήθειας. Σκεφτείτε εξάλλου, και πόσες άλλες περιπτώσεις ψυχοπαθολογικών καταστάσεων εκμεταλλεύεται το παγκόσμιο εμπόριο. Όλα γίνονται στο όνομα του κέρδους, χωρίς ηθικούς φραγμούς, και αυτά περί τέχνης... σηκώνουν μεγάλη συζήτηση και προσωπικά δεν με πείθουν...

hxvGp3.pngY8wEp3.png

Mην το βλεπετε σαν εκμεταλευση γιατι δεν ειναι σε καμια περιπτωση ετσι.

Αυτο θα μπορουσε να γινει και με μια απλη κουκλα απο το jumbo ή με ενα ηλεκτρονικο παιχνιδι απο αυτα που ταιζεις τον σκυλο ή μπορει να παρουν ενα ζωακι στο σπιτι.

Οι συγκεκριμενες κουκλες για εμενα ειναι τεχνη και τιποτα παραπανω.

Δηλαδή βρε παιδιά τα παιχνίδια που αγοράζουμε πχ.το μωρούλι αρρωστούλι που βήχει και ζητάει το σιρόπι του ή χαρτομάντηλο κτλ.αυτά δεν είναι προσομοίωση της πραγματικότητας ποια η διαφορά απο τα συγκεκριμένα οκ.η Κα που ήθελε να αντικάταστήσει τον εγγόνο της που έφυγε κτλ.ίσως είναι sycho αλλά απλά ειναι μια κούκλα λιγο πιο αληθοφανή απο τις αλλες.

Ειναι μεγαλο το ερωτημα αυτο Ζωη και κατ'εμε αναπαντητο.

Γνωριζα ενα ζευγαρι που ειχαν ενα καθ'όλα φυσιλογικο παιδακι που μια μερα εφαγε ενα σοκολατακι και πνιγηκε. ΔΥΣΤΥΧΩΣ και το τονιζω το δυστυχως, το παιδι το προλαβανε και εζησε αλλα με μια σοβαροτατη εγκεφαικη βλαβη. Αφου εξαντλησαν ολες τις δυτικες μεθοδους αποκαταστασης χωρις αποτελεσμα στραφηκαν σε διαφορους τσαρλατανους που τους εφαγαν ολη την περιουσια τους.

Ειλικρινα δεν ξερω ποιος απο τους δυο φταιει περισσοτερο.

Ξερω ομως ποιον δικαιολογω απο καθαρα ανθρωπινη σκοπιά και ποιον καταδικαζω...

Ειναι μεγαλο το ερωτημα αυτο Ζωη και κατ'εμε αναπαντητο.

Γνωριζα ενα ζευγαρι που ειχαν ενα καθ'όλα φυσιλογικο παιδακι που μια μερα εφαγε ενα σοκολατακι και πνιγηκε. ΔΥΣΤΥΧΩΣ και το τονιζω το δυστυχως, το παιδι το προλαβανε και εζησε αλλα με μια σοβαροτατη εγκεφαικη βλαβη. Αφου εξαντλησαν ολες τις δυτικες μεθοδους αποκαταστασης χωρις αποτελεσμα στραφηκαν σε διαφορους τσαρλατανους που τους εφαγαν ολη την περιουσια τους.

Ειλικρινα δεν ξερω ποιος απο τους δυο φταιει περισσοτερο.

Ξερω ομως ποιον δικαιολογω απο καθαρα ανθρωπινη σκοπιά και ποιον καταδικαζω...

Bλεποντας τις κουκλες σε φυλλαδια και οταν ζουσα στο εξωτερικο σε καμια μα καμια περιπτωση δεν της παρουσιαζαν σαν αντικαταστατο μωρου που ειχε χαθει . Ποτε ομως. Μετα γνωρισα κοπελα οπως ειπα που τις φτιαχνει και ποτε μα ποτε δεν μου ειπε κατι παρομοιο. Σαφως ειχε παραγγελιες απο προωρακια που εφυγαν αλλα απο εκει και περα δεν μου παρουσιασε ποτε οτι φτιαχνει αντικαταστατα γιατι απλα δεν φτιαχνει τετοια.

Τωρα αν καποιοι τα χρησιμοποιουν οπως τα χρησιμοποιουν κατα εμε, δεν φταιει ο καλλιτεχνης που τα φτιαχνει.

Εγω πάντως σιχάθηκα...δεν άντεξα να δω όλες τις φωτο στη δημοπρασία,τα βιντεο δεν τα άνοιξα καν.Για μένα είναι σαν να βλέπω θριλερ,ταινία τρόμου με μωρά!Τρόμαξα πραγματικά,δεν μπορώ να διανοηθώ πως κάποιοι παίρνουν αυτά τα εκτρώματα και σκέφτονται πως είναι παιδάκια και τους φέρονται σαν σε μωρά...

10Ddp3.png

OaR2p3.png

Ναι, αλλά αν εξετάσουμε το σκοπό για τον οποίο κατασκευάζονται και πωλούνται τα προαναφερθέντα, είναι σε κάθε περίπτωση ο ίδιος; Τα παιχνίδια από τα jumbo πωλούνται για να ψυχαγωγούν τα παιδιά μας. Επίσης, η αγορά ενός κατοικιδίου συνήθως εξυπηρετεί συγκεκριμένες συναισθηματικές μας ανάγκες, κοινώς αποδεκτές. (Ασχέτως εάν υπάρχουν μεμονωμένες παθολογικές περιπτώσεις πελατών που θα τα χρησιμοποιήσουν διαφορετικά από τον σκοπό για τον οποίο τα έφτιαξε ο κατασκευαστής και για τον οποίο πωλούνται). Αλλά τα reborns, έτσι όπως υφίστανται και προωθούνται στην παγκόσμια αγορά, τι σκοπό έχουν; Υπηρετούν τις βασικές αρχές της τέχνης για να τα ονομάσουμε… «έργα τέχνης»; Και τι θέλει να πει εν τέλει ο ποιητής με τα εν λόγω «έργα τέχνης» στο …φιλότεχνο κοινό του;;;

Νομίζω ότι απέχει κατά πολύ το εν λόγω προϊόν από την καλλιτεχνική κατασκευή κούκλας, που διδάσκεται χρόνια τώρα στα καλλιτεχνικά εργαστήρια. Απέχει επίσης πολύ, ακόμη και από ένα έργο τέχνης που κάποιος φιλότεχνος θα μπορούσε να το χαρακτηρίσει εκκεντρικό ή … «αρρωστημένο»…

hxvGp3.pngY8wEp3.png

Mα κανετε λαθος κοριτσια. Δεν κατασκευαζονται αυτες οι κουκλες για αυτο τον σκοπο!!!!!

Μην μενετε στο οτι μια μικρη μεριδα ανθρωπων τις χρησιμοποιουν ως υποκαταστατα.