Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Recommended Posts

Καλησπέρα σας ξέρει κανείς να μου πεί σχετικά με το τεστ δυσανεξίας;Είναι άραγε αποτελεσματικό θέλω να χάσω κάποια κιλάκια δίοτι έρχεται και το καλοκαίρι αλλά δεν μπορώ τις δίαιτες τις αυστηρές:P.Έχω ακούσει ότι σου δείχνει ποιες τροφές σε πειράζουν αληθεύει;

Διαφημίσεις

Καλημέρα εγω το εχω κάνει....όντως σου ανιχνεύει σε ποιες τροφές έχεις δυσανεξία. Εγώ προσωπικά τελικά δεν το ακολούθησα μου φάνηκε υπερβολικό και δεν με βοήθησε καθόλου. ΓΙα το Smart test λές να υποθέσω ?????

Εάν θες κάποια άλλη πληροφορία....στην διάθεση σου.

U80ep3?r=1271337460

εγω το κανω.!!εχω εναν μυκητα εγω,εκανα το τεστ και βλεπω ποιες τροφες με πειραζουν,το ακολουθω κατα γραμμα!! και βλεπω μεγαλη διαφορα!

αλλα πρεπει να το τηρησεις,και για αρκετο καιρο..εγωτοκανω απο Νοεμβριο και ανα 3μηνο ξανακανο το τεστ.

εγω το κανω.!!εχω εναν μυκητα εγω,εκανα το τεστ και βλεπω ποιες τροφες με πειραζουν,το ακολουθω κατα γραμμα!! και βλεπω μεγαλη διαφορα!

αλλα πρεπει να το τηρησεις,και για αρκετο καιρο..εγωτοκανω απο Νοεμβριο και ανα 3μηνο ξανακανο το τεστ.

Καλησπερα koula76, επειδη βλεπω εχεις αποκτησει καποιες εντυπωσεις απο τον Νοεμβριο που το ακολουθεις θα ηθελα να με βοηθησεις.

Το εκανα εγω εχθες και μου εβγαλε οτι ειμαι δυσανεκτικη σε:

1)συταρι, 2)λακτοζη, 3)ζαχαρη, 4)πορτοκαλι+μηλο, 5)καφεινη. Επισης μου προτεινε να χρησιμοποιω αλατι με 50% λιγοτερο νατριο/αλατι (πρασινο Καλας).

- Για το συταρι με κατευθυνει να τρωω καλαμποκισιο ψωμι και αν θελω μπορω να κανω μονη μου σε συνδυασμο με το αλευρι ντινκελ (που ειναι χαμηλο σε λακταση).

- Για τη λακτοζη μου απαγορευσε μονο το γαλα. Μπορω να τρωω λεει τυρι ασπρο/κιτρινο(κασερι) και γιαουρτι. Γιατι αυτα ζυμωνονται λεει και μπορει να τα αφομοιωσει ο δυσανεκτικος οργανισμος σε λακτοζη.

- Για την ζαχαρη μου ειπε να χρησιμοποιω απο ζαχαροκαλαμο ή ακομη καλυτερα φρουκτοζη.

Γενικοτερα θελω να χασω καποια λιγα κιλα και καποιους στομαχικους πονους που εχω και πιστευω θα δω βελτιωση.

Σε 1η φαση δυσκολευτηκα πολυ να βρω γιαουρτακια με φρουτα χωρις ζαχαρη - ευτυχως βρηκα μιας εταιρειας που εχει μεσα μονο φρουκτοζη.

Εσυ εμεινες ευχαριστημενη; Εαν εισαι δυσανεκτικη κ' εσυ σε καποια απο τα παραπανω μπορεις να μου δωσεις καποιες επιλογες σε τροφες ή συνταγες;

Εχει σταματησει το μυαλο μου. Το προβλημα μου ειναι το βραδυνο βασικα. Που θα πρεπει να τη παλευω μονο με γιαουρτακι.

Διαφημίσεις

Καλησπερα koula76, επειδη βλεπω εχεις αποκτησει καποιες εντυπωσεις απο τον Νοεμβριο που το ακολουθεις θα ηθελα να με βοηθησεις.

Το εκανα εγω εχθες και μου εβγαλε οτι ειμαι δυσανεκτικη σε:

1)συταρι, 2)λακτοζη, 3)ζαχαρη, 4)πορτοκαλι+μηλο, 5)καφεινη. Επισης μου προτεινε να χρησιμοποιω αλατι με 50% λιγοτερο νατριο/αλατι (πρασινο Καλας).

- Για το συταρι με κατευθυνει να τρωω καλαμποκισιο ψωμι και αν θελω μπορω να κανω μονη μου σε συνδυασμο με το αλευρι ντινκελ (που ειναι χαμηλο σε λακταση).

- Για τη λακτοζη μου απαγορευσε μονο το γαλα. Μπορω να τρωω λεει τυρι ασπρο/κιτρινο(κασερι) και γιαουρτι. Γιατι αυτα ζυμωνονται λεει και μπορει να τα αφομοιωσει ο δυσανεκτικος οργανισμος σε λακτοζη.

- Για την ζαχαρη μου ειπε να χρησιμοποιω απο ζαχαροκαλαμο ή ακομη καλυτερα φρουκτοζη.

Γενικοτερα θελω να χασω καποια λιγα κιλα και καποιους στομαχικους πονους που εχω και πιστευω θα δω βελτιωση.

Σε 1η φαση δυσκολευτηκα πολυ να βρω γιαουρτακια με φρουτα χωρις ζαχαρη - ευτυχως βρηκα μιας εταιρειας που εχει μεσα μονο φρουκτοζη.

Εσυ εμεινες ευχαριστημενη; Εαν εισαι δυσανεκτικη κ' εσυ σε καποια απο τα παραπανω μπορεις να μου δωσεις καποιες επιλογες σε τροφες ή συνταγες;

Εχει σταματησει το μυαλο μου. Το προβλημα μου ειναι το βραδυνο βασικα. Που θα πρεπει να τη παλευω μονο με γιαουρτακι.

εγω εχω ενα μυκητα που οταν ετρωγα γλυκα με επιανε φαγουρα...(στον ποπο)αλλα πολυ ενοχλητικο!! εχω κοψει ζαχαρι,σοκολατα κακαο...λακτοζη..γαλα ουτος σι αλλος γαλα δεν πινω...ζαχαρι ηταν δυσκολο/....αλλα πλεον αν χρειαστει βαζω μαυρη!!! σοκολατα την εχω κοψει εντελως..γενικοσ τα γλυκα δεν κανει να τα τρωω...:-(αλλα βλεπω μεγαλη διαφοραα!! δεν με πιανει αλλο φαγουρα...μου εκοψε και καποια αλλα..αλλα ειναι καποια που δεν τα τρωω γενικα.πχ μου εκοψε τοο κρασι,εβλεπα και εγω οτι οταν το επινα φουσκωνα...στην αρχη,ηταν δισκολα αλλα πλεοντο εχω συνηθισει...εχασα και 3 κιλα..δεν θελω να χασω εγω...ειμαι 48κιλα.!!:-P

α και καφε με εκοψε αλλα πινω....αλλα σκετο.

αν θες να χασεις τον χρονο σου και τα λεφτα σου κανε αλλα πρωτα δες τα δυο λινκ παρακατω με προσοχη!δεν εχει καμια σχεση η δυσενεξια με την απωλεια βαρους που θες! ο μονος τροπος ειναι σωστη διατροφη και γυμναστικη δεν υπαρχει κατι μαγικο!

****όταν ενδείκνυται η εφαρμογή διατροφικών συστάσεων για ύφεση

κάποιων τροφικών υπερευαισθησιών,αυτή δεν στοχεύει επουδενεί στο «μαγικό» αδυνάτισμα, αλλά σε βελτίωση της καλής λειτουργίας του εντέρου και άλλων καταστάσεων, που ο ιατρός συσχέτισε με τροφικές υπερευαισθησίες...****

http://www.e-gynaika.gr/2010/02/test-disaneksias/

http://www.kxenos.gr/index.php?ID=epikairotita&Rec_ID=1247

αν θες να χασεις τον χρονο σου και τα λεφτα σου κανε αλλα πρωτα δες τα δυο λινκ παρακατω με προσοχη!δεν εχει καμια σχεση η δυσενεξια με την απωλεια βαρους που θες! ο μονος τροπος ειναι σωστη διατροφη και γυμναστικη δεν υπαρχει κατι μαγικο!

****όταν ενδείκνυται η εφαρμογή διατροφικών συστάσεων για ύφεση

κάποιων τροφικών υπερευαισθησιών,αυτή δεν στοχεύει επουδενεί στο «μαγικό» αδυνάτισμα, αλλά σε βελτίωση της καλής λειτουργίας του εντέρου και άλλων καταστάσεων, που ο ιατρός συσχέτισε με τροφικές υπερευαισθησίες...****

http://www.e-gynaika.gr/2010/02/test-disaneksias/

http://www.kxenos.gr/index.php?ID=epikairotita&Rec_ID=1247

εγω δεν εχασα τα λεφτα μου 40 ευρω ειναι πολλα????οταν εμεις αυτα τα καναμε γερμανια εδω δεν ξερανε τι ειναι....ο γιατροσ σου λεει ποιες τροφες σε πειραζουν.

εγω δεν εχασα τα λεφτα μου 40 ευρω ειναι πολλα????οταν εμεις αυτα τα καναμε γερμανια εδω δεν ξερανε τι ειναι....ο γιατροσ σου λεει ποιες τροφες σε πειραζουν.

δεν ξέρω που τα έκανες και τα λεφτά είναι δικά σου πολλα η λιγα ο καθενας κρινει μονος του !τι ενοεις λεγοντας σε πειραζουν??σε παχαίνουν? η κοπελα λεει ξεκαθαρα οτι θελει να αδυνατισει τι σχεση εχει αυτο που λες!δεν βλέπω να παραθετης κάποιο επιχείρημα .που τα βασίζεις αυτά που λες!

40 ευρω:shock:

εγω πηρα σημερα τηλ σε ενα κεντρο στη γλυφαδα και μου ειπαν αν θελβ κοστιζει 200 ευρω για 268 τροφες και 150 για 140 τροφες και οντως μου φανηκαν πολλα:?

Διαφημίσεις

40 ευρω:shock:

εγω πηρα σημερα τηλ σε ενα κεντρο στη γλυφαδα και μου ειπαν αν θελβ κοστιζει 200 ευρω για 268 τροφες και 150 για 140 τροφες και οντως μου φανηκαν πολλα:?

εγω παω σε μια ομοιοπαθητικο στην δραμα..και η επισκεψη κανει 40 ευρω σου κανει ενα τεστ στα δαχτυλα και σου λεει ποιες τροφες σε πηραζουν....στον οργανισμο.

εγω παω σε μια ομοιοπαθητικο στην δραμα..και η επισκεψη κανει 40 ευρω σου κανει ενα τεστ στα δαχτυλα και σου λεει ποιες τροφες σε πηραζουν....στον οργανισμο.

ειδες βρε κοπελα μου εγω σου λεω σημερα πηρα τηλ που το συζηταγα με μια φιλη και ειπαν αυτα τα ποσα.

οπου μας βρουν τελικα.μπραβο ομως που βλεπεις αποτελεσματα συνεχισε.

κανένα ζόρι ουτε τα παιρνω απλά εσύ έκανες quote σε αυτά που λέω εγώ και ρωτας αν τα λεφτα εινια πολλα κτλ!αυτο που λεω ειναι ότι το τεστ δυσενεξιας δεν εινια για να χασεις κιλα αν καταλαβα αυτο θελει η κοπέλα! άρα εαν το κανει πεταει τα λεφτα της γιατι στην ουσια δεν θα την βοηθηση σε κατι .εσυ ειχες αλλο προβλημα και επρεπε να το κανεις στην περιπτωση σου.η κοπελια παραπανω εχει περιττα κιλα ετσι δεν ειναι!γυμναστικη και διατροφη ειναι η λυση.

(Κουλα απο γερμανια πας δραμα?)

ναι εχω πολλα λεφτα και πεταγομε στη δραμα:shock: αυτο τωρα που σε νοιαζει???

ουτος σι αλλος για σενα πεταμενα λεφτα ειναι. το οτι δινω 40 αρα μην το ψαχνεις:D

Καλημέρα εγω το εχω κάνει....όντως σου ανιχνεύει σε ποιες τροφές έχεις δυσανεξία. Εγώ προσωπικά τελικά δεν το ακολούθησα μου φάνηκε υπερβολικό και δεν με βοήθησε καθόλου. ΓΙα το Smart test λές να υποθέσω ?????

Εάν θες κάποια άλλη πληροφορία....στην διάθεση σου.

Καλησπέρα κοριτσάκι μου γιατί λες ότι σου φάνηκε υπερβολικό;τι είναι ζόρικο γιατί εχω ακούσει ότι χανεις βάρος αν δεν τρώς αυτές τις τρόφες που σου λένε, έιχα παλιότερα κάνει κάτι παρόμοιο και όντως είχα χάσει και αυτό που μου άρεσε είναι ότι δεν σε δέσμευε να μετράς ποσότητες αλλά δεν έκανα την συντήρηση.Δεν έκανα όμως το κανονικό τεστ.:-P

Διαφημίσεις

Το τεστ το εκανα περσι το καλοκαιρι και εχασα 12 κιλα,δεν το ολοκληρωσα βεβαια γιατι εφυγα διακοπες.Ενας φιλος το εκανε για 9 μηνες και εχασε 30-35 κιλα και εχει περασει ενας χρονος περιπου και τα διατηρει.Εγω προσωπικα το εκανα σε ενα γιατρο στο Χαλανδρι.Στοιχισε 150 ευρω.Κατα διαστηματα ομως βγαινουνε κατι προσφορες περιπου στα 50 ευρω.

ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ Η ΖΩΗ ΜΟΥ.

Και εγω 40? πληρωσα σε γιατρο που ειναι σε επαρχιακη πολη. Φαινεται στην Αθηνα μαδανε κανονικα.

Ειμαι στη 4η μερα κ' ηδη νιωθω καλυτερα. Ειναι ακομη νωρις βεβαια..

Θα επανελθω με λεπτομερειες οταν κλεισω μηνα.

• 1 year later...
:(:(Θα παρακαλουσα να με βοηθησε με οτι ξερετε με το τεστ της δυσανεξιας η με οποιοδηποτε αλλο τροπο που να βρω σε ποιες τροφες εχω δυσανεξια!. Αντιμετωπιζω ΜΕΓΑΛΟ προβλημα που πρεπει επειγοντως να βρω λυση. Πειτε μου αν το εχετε κανει, που το εχετε κανει, σε τι γιατρο και ποσο κοστιζει. Η κατασταση μου εχει φτασει στο απροχωρητο και υποφερω πολυ!