Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Διαφορά κόστους Φυσιολογικού Τοκετού και Καισαρικής

Recommended Posts

Εγω δεν ειμαι εγκυος ,απλα βλεπω βρε κοριτσια παρα πολλες καισαρικες...χτες γεννησε μια φιλη που ειναι και μαια παλι με καισαρικη.

γιατι ετσι ?λετε να το κανουν για τα λεφτα?

Διαφημίσεις

Η διαφορά στην τιμή δεν είναι σημαντική γύρω στα 300 ευρώ (1 μέρα παραπανω στο νοσοκομείο+ ο γιατρός που ζητάει συνήθως κάτι παραπάνω) αλλά την καισαρική την προγραμματίζουν συνήθως πρωί σε ώρες που δεν λειτουργεί το ιατρείο τους. Με το Φ.Τ. μπορεί η γυναίκα να γεννήσει σε ώρες ιατρείου, ΣΚ, αργείες. Ασε που ο Φ.Τ. Κρατά περισσότερη ώρα ενώ με καισαρική σε 1,5 ώρα εχεις τελειώσει. Επιπλέον κάποτε είχα ακούσει ένα παλιό γυναικολόγο (γύρω στα 80 θα ήταν) που έλεγε ότι πλέον ελάχιστοι μαιευτήρες είναι σε θέση να ανταποκριθούν σε έναν λίγο πιο δύσκολο τοκετό. Και εγώ πιστεύω ότι η Κ.Τ. θα έπρεπε να θεωρείτε λύση ανάγκης και όχι συνήθης πρακτική.

Γενικότερα οι γιατροί πλέον κανουν πιο εύκολα καισαρικές και δεν διακυνδυνεύνουν..

Εγώ την πρώτη φορά, μια προσπαθεια έστω και με τεχνητούς πόνους την έκανα, αλλά δεν μου έκατσε...

Τώρα δυστυχώς δεν έχω αυτή την επιλογή. Ισως και να φταίει που δεν έχει περάσει και πολύς καιρός από την πρώτη για να επουλωθεί η πληγή.

Πάτνως ρώτησα τον γιατρό μου και μου ειπε ότι ναι μεν λένε ότι γίνεται ΦΤ μετά από καισαρική, αλλά δεν είναι και τόσο απλά τα πράγματα

Η διαφορά στην τιμή δεν είναι σημαντική γύρω στα 300 ευρώ (1 μέρα παραπανω στο νοσοκομείο+ ο γιατρός που ζητάει συνήθως κάτι παραπάνω) αλλά την καισαρική την προγραμματίζουν συνήθως πρωί σε ώρες που δεν λειτουργεί το ιατρείο τους. Με το Φ.Τ. μπορεί η γυναίκα να γεννήσει σε ώρες ιατρείου, ΣΚ, αργείες. Ασε που ο Φ.Τ. Κρατά περισσότερη ώρα ενώ με καισαρική σε 1,5 ώρα εχεις τελειώσει. Επιπλέον κάποτε είχα ακούσει ένα παλιό γυναικολόγο (γύρω στα 80 θα ήταν) που έλεγε ότι πλέον ελάχιστοι μαιευτήρες είναι σε θέση να ανταποκριθούν σε έναν λίγο πιο δύσκολο τοκετό. Και εγώ πιστεύω ότι η Κ.Τ. θα έπρεπε να θεωρείτε λύση ανάγκης και όχι συνήθης πρακτική.

Παντως ilonka δεν ξερω ποσα παιρνουν στη Θεσσαλονικη αλλα δυστυχως στη Αθηνα η διαφορα Κ.Τ. με Φ.Τ. δεν ειναι μονο 300 €. Ανεβαινει η τιμη για πλακα!!! Και του δωματιου και του γιατρου.

Γιατί να έχει τόση διαφορά από πόλη σε πόλη και είναι ανεξέλεγκτοι δεν το καταλαβαίνω :evil:

Όταν παίρνω...γεμίζουν τα χέρια μου. Όταν δίνω, γεμίζει η ψυχή μου...

Διαφημίσεις

Eλα ντε Νικη μου! Κι εγω αναρωτιεμαι τι στα κομματια κανουν παραπανω στην Αθηνα!

Μια ξαδερφη μου στην Καλαματα γεννησε με Κ.Τ. και ολικη ναρκωση (λογο σοβαρων θεματων που ειχε η κοπελα) και οταν μου ειπε ποσο χαμηλες ηταν οι τιμες κοντεψε να μου βγει ο μπεμπης απο το στομα!!!