Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Δεν το χωραει το μυαλο ανθρωπου!!

ol_ko

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Replies 60
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

δεν θα το διαβασω. θα αρκεστω στον τιτλο,

γιατι αν εκφραστω ελευθερα @@@@@ σιγουρα θα φαω καραδιαγραφη....! στανταρ!!!!!!

λογικα... οτι σπερνεις, θεριζεις.

εγω.... το προωθησα οσο μπορουσα!

Και εγω πριν απο λιγο το διαβασα στην newsit.....και σοκαριστικα.:shock:....δεν το χωραει ο νους......σε βρεφος βρηκε αυτος να εκδηλωσει...τις.....μην πω τπτ τωρα.....:evil:

Κριμα στο μωρακι....1,5 χρονων ειναι ο γιος μου....και μονο που το σκεφτομαι τρελενομαι....:evil:

ΑΝ ΗΜΟΥΝ Η ΜΑΝΑ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΣΚΟΤΩΝΑ Η ΙΔΙΑ......

ΘΑΝΑΤΙΚΗ ΠΟΙΝΗ ΤΩΡΑ....!!!!!:evil:

Διαφημίσεις

Δεν ξέρω αν υπάρχουν λόγια να εκφράσω αυτά που νιώθω αυτή τη στιγμή...ότι χειρότερο,οτι πιο άρρωστο μπορεί να περάσει απο το μυαλό ενός ανθρώπου μου φαίνεται πολύ λίγη τιμωρία για αυτό το...ούτε πως να τον αποκαλέσω δεν ξέρω.

xceZp3.png

ΤΩΡΑ να το σκοτωσουν το κτηνος!!!αργα και βασανιστηκα!!

ΤΩΡΑ!!!που θα τον βαλουν και φυλακη να τον ταιζουν κιολας!!!

το τερας το γλοιωδες υποκειμενο το σκουπιδι!!!!!

και λιγα χρονια θα βγει ανενοχλητος και ωραιος!!!:evil:

δε πρεπει να ζουνε τετοια ΟΝΤΑ!!!

μολυνουν το περιβαλλον!!!:evil::evil::evil::evil::evil::evil:

ΤΩΡΑ να το σκοτωσουν το κτηνος!!!αργα και βασανιστηκα!!

ΤΩΡΑ!!!που θα τον βαλουν και φυλακη να τον ταιζουν κιολας!!!

το τερας το γλοιωδες υποκειμενο το σκουπιδι!!!!!

και λιγα χρονια θα βγει ανενοχλητος και ωραιος!!!:evil:

δε πρεπει να ζουνε τετοια ΟΝΤΑ!!!

μολυνουν το περιβαλλον!!!:evil::evil::evil::evil::evil::evil:

και ελεγα θα το αφησει να περασει ετσι??μαζι σου δημητρα και γω συμφωνω!!!ρε κοριτσια εχετε σκεφτει ποτε πως στο διαολο το κανουν αυτο το πραγμα?ειναι ενα πλασματακι τοσο τοσοδουλικο πως σκατα το κανεις αυτο???ελπιζω στη φυλακη να παθει τα ιδια και χειροτερα!

qcKmp2.png

οι αγραφοι νομοι της φυλακης ελπιζω να μη τον αφησουν ετσι!!!

εχω εναν ξαδερφο που δουλευει στις φυλακες Σερρων και επιασαν εναν παιδεραστη και αφου τον σαπισαν ολοι μαζι στο ξυλο μετα τον εριξαν σε ενα κελι με κατι αλλους φυλακισμενους λεγοντας για ποιο λογο ειναι εκει μεσα.

δε θελεις να ξερεις τι του εκαναν!! ΠΟΛΥ ΤΟ ΧΑΡΗΚΑ οταν μου το ειπε!!!

ευχομαι κ αυτο το σκουπιδι να παρακαλαει να του βγει η ψυχη!

δεν ξερω πως το κανουν αυτο σε ενα τοσο αβοηθητο πλασμα!δε μπορω καν να το ολοκληρωσω σαν σκεψη στο μυαλο μου!!ανατριχιαζω δακρυζω και νιωθω ΜΙΣΟΣ!

μακαρι να τον ειχα μπροστα μου εστω για 1 λεπτο!!μακαρι!!:evil::evil::evil:

για να πω την αληθεια δημητρα πολυ θα ηθελα να ηξερα τι του εκαναν του κτηνους!!!!ο δικος μου ειναι 14 μηνων και αν πχ χτυπησει λιγο πιο δυνατα απο το κανονικο κλαιει γοερα μεχρι να παω κοντα του.δε θελω καν να φανταζομαι πως αντιδρουσε το μωρακι οταν το σωματακι του περνουσε ολο αυτο το μαρτυριο,και μαλιστα απο τον ιδιο του τον πατερα!δεν ειμαι υπερ της θανατικης ποινης αλλα σε κατι τετοια την ψηφιζα με χιλια!!!!!

qcKmp2.png

Διαφημίσεις

τους ακουγαν να τον σαπιζουν στο ξυλο και να τον μπιπ μπιπ(καταλαβες)

κ αυτος να παρακαλαει να τον σωσουν και οι φρουροι φωναζαν ο ενας στον αλλον ''ακους τιποτααααα???'' οοοχιιιιιι ελεγε ο αλλος!

αυτο συνεχιζοταν μερες ωσπου τελικα με διαταγη ανωτερου του αλλαξανε κελι.να ειναι και μονος του το καθαρμα το τερας.

αλλα ο ξαδερφος μου μου ειπε οτι οποτε τελειωνε η αρχιζε η βαρδυα του φρουρου αυτος που εφευγε εμπαινε μεσα του εδεινε κ απο μια(συνηθως κλωτσια στο επιμαχο σημειο!) και αυτος που ερχοταν εκανε το ιδιο.

και του λεω την επομενη φορα χτυπησε τον 2 φορες!η μια να ειναι απο μενα:evil::evil::evil:

κ αυτος να παρακαλαει να τον σωσουν και οι φρουροι φωναζαν ο ενας στον αλλον ''ακους τιποτααααα???'' οοοχιιιιιι ελεγε ο αλλος!

αυτο συνεχιζοταν μερες ωσπου τελικα με διαταγη ανωτερου του αλλαξανε κελι.να ειναι και μονος του το καθαρμα το τερας.

αλλα ο ξαδερφος μου μου ειπε οτι οποτε τελειωνε η αρχιζε η βαρδυα του φρουρου αυτος που εφευγε εμπαινε μεσα του εδεινε κ απο μια(συνηθως κλωτσια στο επιμαχο σημειο!) και αυτος που ερχοταν εκανε το ιδιο.

και του λεω την επομενη φορα χτυπησε τον 2 φορες!η μια να ειναι απο μενα:evil::evil::evil:

:P:p...........

Διαφημίσεις

Μα πως?????????

Πως γινεται??????

Πως ειναι δυνατον????

Ψυχουλα μου!!!!!

Καλο ταξιδι!!!!!!

Δε σου αξιζε να φυγεις καρδουλα μου, αλλα αν ηταν να ζησεις μια τετοια ζωη, εχω αναγκη να πιστεψω οτι βρισκεσαι καπου, μακρια απο τα τερατα και τους εφιαλτες.....Που κανεις δε μπορει να σε αγγιξει....Ηρεμο και γαληνιο.....

Ευχομαι η τιμωρια να ειναι τετοια που ο πα-ΤΕΡΑΣνα παρακαλαει να πεθανει και η λυτρωση να μην ερθει ΠΟΤΕ!!!:-(:sad::-(

1DqRp3.png

EFmCp3.png

δεν μπορώ να το διαβάσω, αλλα φαντάζομαι απο τα γραφόμμενα σας. δεν μπορω καν να ακουω για παιδια κακοποιημένα. στη δουλεια μ εχουν πάρει στο ψιλό γιατι οποτε ανοιγουν συζητηση για διαφορα συμβάντα με παιδιά αρχιζω να κλαιω και φευγω.δεν ειναι δυνατον τετοια αγριοτητα. απο τι ειναι φτιαγμενα αυτα τα ανθρωποειδη? χριστε μου φυλαγε τα παιδακια ολου του κόσμου

M6bap3.png

cik1p3.png

Ο Χριστός να φυλάει και εμείς όλοι να έχουμε τα μάτια μας ανοιχτά........ αυτά τα καθάρματα δεν θέλουν σωφρονισμό ούτε ψυχανάλυση ...είναι το καρκίνωμα της κοινωνίας και ως τέτοιο πρέπει να αντιμετωπίζονται

Και μονο στη σκεψη με πιανει τρελα...καημενο νινακι:cry::cry::cry:

ΝΙΚΟΛΑΣ 15-03-2009!!!!ΣΕ ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΡΕΛΑ ΜΩΡΟ ΜΟΥ!!!!

ΜΠΕΜΠΑΚΟΣ ΤΟ ΚΟΥΚΛΙ ΜΑΣ..ΗΡΘΕ...19-11-2011

δεν ανοίγω το link, συγνώμη, δεν μπορώ, μπορούν να επαναφέρουν τη θανατική ποινή? και αν όχι που θα πάει, χαντάκια υπάρχουν παντού, όλο και κάπου θα βρεθεί, επίσης για κάτι τέτοιους εύχομαι και ελπίζω να υπάρχει κόλαση, γιατί μεγαλύτερη τιμωρία δεν μπορώ να σκεφτώ, και του αξίζει πραγματικά η μεγαλύτερη

και πάλι όμως θα γυρίσει πίσω το παιδάκι?

1FdQp2.png

Θεσσαλονίκη: Πατέρας βίασε μέχρι θανάτου το 1,5 έτους βρέφος του!

Babyviasmos_h_633_451.jpg

Οικογενειακή τραγωδία αποκαλύφθηκε σε οικισμό αθίγγανων στη Χαλάστρα Θεσσαλονίκης.

Πατέρας φέρεται να κακοποίησε μέχρι θανάτου βρέφος ηλικίας 1,5 έτους. Το άτυχο κοριτσάκι κατέληξε, το απόγευμα, σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης. Όπως έγινε γνωστό, έφερε ίχνη σεξουαλικής κακοποίησης.

Το βρέφος βρέθηκε, αργά το μεσημέρι από τη μητέρα του, σε λιπόθυμη κατάσταση μέσα στο σπίτι. Μαζί του ήταν η 8χρονη αδελφή του, που, κατά τα πρώτα στοιχεία, έφερε τραύματα στο κεφάλι της.

Τα δύο κοριτσάκια μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ σε νοσοκομείο της πόλης, όπου λίγο αργότερα κατέληξε το μικρότερο.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία της ιατροδικαστού Ελένης Ζαγγελίδου, σε αντίθεση με το βρέφος, το 8χρονο κοριτσάκι δεν έφερε σημάδια σεξουαλικής κακοποίησης.

Ως δράστης των φρικιαστικών πράξεων φέρεται ο 24χρονος πατέρας των κοριτσιών, ο οποίος προσήχθη ήδη και κρατείται στην Ασφάλεια Θεσσαλονίκης.

Πριν φτάσουν οι αστυνομικές αρχές στα ίχνη του, πραγματοποιήθηκαν έρευνες σε διάφορες περιοχές της δυτικής Θεσσαλονίκης.

Στο πλαίσιο αυτό ακινητοποιήθηκε αστικό λεωφορείο στην περιοχή της Λαχαναγοράς, καθώς υπήρχαν πληροφορίες ότι ο 24χρονος επέβαινε σʼ αυτό. Τελικά, εντοπίστηκε λίγο αργότερα στην περιοχή των ΚΤΕΛ, στη Μενεμένη.

http://www.tlife.gr/Article/news-thessaloniki/0-9-14812.html

Ολοένα και αυξάνονται τα φρικιαστικά περιστατικά παιδικής κακοποίησης :-(

byhrp3.png

ΕΛΕΟΣ... Είπαμε να εκφράσουμε το μένος μας, την αγανάκτηση μας, τον αποτροπιασμό μας αλλά ΟΧΙ κι έτσι....

Όλοι ξέρουμε τι κάνουν τους παιδεραστές στις φυλακές.

Αισθάνομαι πως όλη αυτή η περιγραφή ήταν τουλάχιστον περιτή....

... εκτος κι αν λειτουργεί σαν αντίποδας για να επιφέρει ισορροπία:rolleyes:

... εκτός κι αν κάνει κάποιους νιώθουν καλύτερα (δηλ. λειτουργεί ψυχοθεραπευτικά)!

... εκτός κι αν λειτουργεί προληπτικά / εκφοβιστικά, για να αποτρέψει τυχόν παιδεραστές που μπορεί να διαβάζουν το φορουμ να κάνουν πράξη τις νοσηρές τους φαντασιώσεις. :(

Πιστεύω πως ήταν αρκετός ο αποτροπιασμός και η θλίψη που προκαλεί η γνωστοποίηση του συμβάντος.

tZh5p3.png

G0KVp3.png

θανατος παγματικα σε αυτους αξιζει ο θανατος!!!1

Ο ΣΟΦΟΣ ΔΙΧΝΕΙ ΤΟ ΦΕΓΓΑΡΙ ΚΑΙ Ο ΧΑΖΟΣ ΒΛΕΠΕΙ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ!!!!

Ειμαι μια εργαζομενη,συζηγος και μητερα που κανει ταντεμ σαν τρελη!