Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

"Βοήθεια για επαναγαλακτισμός "

Recommended Posts

Καλησπέρα σ όλες τις μανούλες ήθελα να ρωτήσω αν κάποια φίλη από σας έχει καταφέρει επαναγαλακτισμό κ αν ναι πως τα κατάφερε, κ σε πόσο χρόνο!!!έχω 2.5 μήνες που έχω γεννήσει κ δεν έχω θηλάσει αποκλειστικά ούτε μια μέρα πάντα έδινα συμπλήρωμα! ο παιδίατρός μου μου έχει πει να θηλάζω κάθε φορά από τον ένα μαστό για περίπου 20 λεπτά κ αν βλέπω ότι δεν χορταίνει τότε να της δίνω ξένο! με αποτέλεσμα όσο περνάει ο καιρός κ μειώνονται τα γεύματα του μωρού να μειώνεται κ το γάλα μου! Δοκίμασα να βγάζω με το θήλαστρο ανά 3 ώρες (mini electric της medela ) εδώ κ μια εβδομάδα αλλά δεν είδα κάποια αύξηση στην παραγωγή μου. Βγάζω 220-250ml το 24 ωρο .Στο side www.mitrikosthilasmos.com διάβασα ένα topic για το συγκεκριμένο θέμα όπου έγραφε ότι για καλύτερη αποτελεσματικότητα να νοικιάσω νοσοκομειακό θήλαστρο , κάτι που έκανα σήμερα! Να τονίσω ότι έχω σταματήσει να την βάζω στο στήθος γιατί δεν κάθεται κλαίει κ σπαράζει! Αγλαΐα αν δεις το μήνυμα αυτό να σου πω ότι όλες τις πληροφορίες που ζητάς για το βάρος ,λεπτομέρειες για την γέννα κ πληροφορίες για τον θηλασμό κ τις αντλήσεις στις έχω ήδη στείλει στο side ελπίζω να τις έχεις δει, περιμένω απάντηση :)

Σας ευχαριστώ όλες εκ των προτέρων

Διαφημίσεις