Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Βάπτιση στην Καβάλα

elena35

Recommended Posts

Καλησπέρα σε όλους!

Είναι η πρώτη φορά που συμμετέχω στο forum και είμαι πολυ ενθουσιασμένη!

Το μωράκι μου, αγοράκι 5 μηνών, θα βαπτιστεί στην Καβάλα τον Ιούνιο. Εγω όμως είμαι στην Αθήνα.

Θα ήθελα πληροφορίες σχετικά με την οργάνωση βάπτισης στην Καβάλα. Έχετε να μου προτείνετε κάτι δοκιμασμένο και σχετικά οικονομικό (μπουμπουνιέρες, γλυκά, στολισμό, φωτογράφο και τραπέζι μετά τη βάπτιση)?

Ευχαριστώ,

Έλενα.

Διαφημίσεις

Καλησπερα,

βαφτιστικα σε οικονομικες τιμες εχει ο Ναρλης στην Καβαλα και το στοκ της gellino στη Δραμα.

Εμεις ειχαμε κανει ενα ταμα να τη βαφτισουμε στο Παγγαιο,αλλιως θα ηθελα παρα πολυ να κανω τη βαφτιση στο βαπτηστηριο της Λυδιας που ειναι υπεροχα!

Σε μια βαφτιση που ειχα παει, ειχαν catering στον υπεροχο χωρο εξω απο τον ναο.

Για catering αν θελεις μπορω να ρωτησω.

Με το καλο. :D

Καλησπέρα σε όλους!

Είναι η πρώτη φορά που συμμετέχω στο forum και είμαι πολυ ενθουσιασμένη!

Το μωράκι μου, αγοράκι 5 μηνών, θα βαπτιστεί στην Καβάλα τον Ιούνιο. Εγω όμως είμαι στην Αθήνα.

Θα ήθελα πληροφορίες σχετικά με την οργάνωση βάπτισης στην Καβάλα. Έχετε να μου προτείνετε κάτι δοκιμασμένο και σχετικά οικονομικό (μπουμπουνιέρες, γλυκά, στολισμό, φωτογράφο και τραπέζι μετά τη βάπτιση)?

Ευχαριστώ,

Έλενα.

Καλημερα Ελενα.Και εγω Αθηνα μενω αλλα τα τελευταια 8 χρονια Πασχα και Καλοκαιρι ανεβαινω Καβαλα(ο αντρας μου ειναι απο εκει).Συμφωνω για το βαπτιστηριο της Λυδιας ειναι υπεροχο μερος καθως και ο εξωτερικος χωρος βεβαια ειναι ρισκο γιατι οσο καλοκαιρι και να ειναι ο καιρος στη Βορειο Ελλαδα ειναι απροβλεπτος. Για δεξιωση κοιτα και τον Μπατη ειναι μεσα στην Καβαλα τιμες δεν γνωριζω να σου πω, σιγουρα θα ειναι πιο οικονομικες απο Αθηνα.Με το καλο η βαπτιση .:D

nSRtp3.png

Κορίτσια, σας ευχαριστώ πολύ για τις ευχές και την άμεση ανταπόκριση!

Η βάπτιση θα γίνει στο Ναό του Αγίου Γρηγορίου στην Νέα Καρβάλη (απόσταση 5-10 λεπτα έξω από την Καβάλα).

Good Luck θα μπορούσες να ρωτήσεις για catering σε παρακαλώ? Στον Μπάτη ήθελα και εγώ να κάνω το τραπέζι αλλά άκουσα τιμές περίπου 40 ευρώ το άτομο. Μου φαίνεται λιγάκι ακριβό για Καβάλα. Βέβαια ο χώρος και οι υπηρεσίες που προσφέρει είναι πολύ καλοί, αλλά σε καιρό κρίσης τα σκέφτεσαι όλα.

Συμφωνω μαζι σου ειναι πολυ ακριβος για επαρχια.Εμεις παμε τα καλοκαιρια για ποτο εκει και εβλεπα οτι γινονταν γαμοι και θεωρουσα οτι θα ειναι καλυτερες τιμες απο την Αθηνα.Κοιτα και εμεις σκεφτομασταν να κανουμε την βαφτιση στην Καβαλα αλλα μας προβληματιζε η αποσταση και η διαμονη διοτι εχω πολυ κοσμο απο την Αθηνα και τελικα θα την κανουμε το Μαιο στην περιοχη μας.Μακαρι να μπορουσα να σε βοηθησω για μπομπονιερες κλπ αλλα δεν γνωριζω κατι αξιολογο εκει.:D

nSRtp3.png

Διαφημίσεις

κοριτσια εγω εκλεισα τραπεζι σε χωριο διπλα στην καβαλα με τιμη 6,50 ευρω χωρις το ποτο μεν αλλα και παλι ειναι οικονομικο, οποια θελει να της στειλω πμ!!Το φορεματακι το πηραμε απο μαγαζι με νυφικα που ειχε πακετο 150 ευρω προσφορα στα βαπτιστικα. Τα γλυκα θα τα παρω απο ζαχαροπλαστειο 1 με 1,20 το ποιο ομως αναλαμβανει και κετεριγκ σε καλες τιμες. Και ο φωτογραφος 500 ευρο με 2 χειροποιητα αλμπουμ ενα για εμας ενα για την κουμπαρα, 4 dvd της βαπτισης και φωτογραφιες που δεν θυμαμαι ακριβως τον αριθμο τους....

Ηρθε στην ζωη μας ενα μικρο θαυμα 27-8-2010

Με τον αντρούλη μου είμαστε μαζί από 26-3-2008

8cb77eec73ea8ded8efbb8757f6cb8c0.jpg

14/9/2014... δεν ξεχνω

ααβλεπω ειμαστε πολλεσ απο καβαλα:o

στην καρβαλη στην εκκλησια που λες πηγα σε γαμο,πολυ ωραια εκλησια.

στ μπατη ειναι αρκετα ακριβα...

βρες κατι παραθαλασσιο;)

εγω το ειχα κανει ηρακλιτσα στο καμπιγκ paradiso.πολυ καλο και πανω στ κυμα!!!!

Thank you girls!

Please στείλτε μου πληροφορίες. Θα ψάξω και για το καμπιγκ paradiso στο internet.

Ποιά η άποψή σας για τα 'Κυρα-Βαγγελιώ' ή την 'Καβαλίωτισσα' στο Περιγυάλι?

Διαφημίσεις

• 4 months later...

γεια σας!!!θα γινω νονα σε λιγες μερες και θα ηθελα μια μικρη βοηθεια....μηπως ξερετε που μπορω να απευθηνθω για στολισμο εκκλησιας...και λιγο οικονομικο???:o