Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

βιοχημικη κυηση?

Recommended Posts

καλησπερα κοριτσια,ειμαι καινουργια στο και θα ηθελα την γνωμη σας.Μετα απο 7 εξωσωματικεσ με 1 παλλινδρομη κυηση και 3βιοχημικεσ εκανα εμβρυομεταφορα 3 εμβρυων 8 κυτταρων στις 9/3/2011.Την 9η μαρα εκανα χοριακη και ήταν 14,4 , την 12η μερα έκανα πάλι και βγήκε 32 και ξαναέκανα και σημερα 14η μερα και δυστυχωσ η τιμη ήταν 31.Ο γιατρος μου είπε να κάνω πάλι μια το Σάββατο.Φοβάμαι ότι είναι πάλι βιοχημική.Υπάρχει περίπτωση νε έχει ανέβει?

Διαφημίσεις

είναι νωρίς ακομα για να βγαλεις συμπεράσματα... σου εύχομαι να πάνε όλα καλά και σε 9 μήνες να κρατάς το/τα μωράκια σου αγκαλιά!!!

pdNQp3.pngjWt5p3.png

καλησπερα κοριτσια,ειμαι καινουργια στο και θα ηθελα την γνωμη σας.Μετα απο 7 εξωσωματικεσ με 1 παλλινδρομη κυηση και 3βιοχημικεσ εκανα εμβρυομεταφορα 3 εμβρυων 8 κυτταρων στις 9/3/2011.Την 9η μαρα εκανα χοριακη και ήταν 14,4 , την 12η μερα έκανα πάλι και βγήκε 32 και ξαναέκανα και σημερα 14η μερα και δυστυχωσ η τιμη ήταν 31.Ο γιατρος μου είπε να κάνω πάλι μια το Σάββατο.Φοβάμαι ότι είναι πάλι βιοχημική.Υπάρχει περίπτωση νε έχει ανέβει?

Υπαρχει μονο η περιπτωση να ξεκινησαν 2 εμβρυα και το ενα να υποχωρησε. Σ'αυτη την περιπτωση θα μπορουσε να προχωρησει το αλλο εμβρυακι.

Στο ευχομαι με ολη μου την καρδια.

κοριτσια ευχαριστω πολυ για την απαντηση σας.Μακαρι να πανε όλα καλά , αλλα δεν το βλέπω , έχω απογοητεύθει πολύ.Μήπως εχει τυχει σε άλλη κοπέλα παρόμοια περιπτωση και να προχωρησει η εγκυμοσύνη?