Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

I need help.....

nikol1981

Recommended Posts

λοιπον φτανει κ η δικη μας σειρα σιγα σιγα για την βαφτιση κ εχω θολωση.θα σας πω τι εχω στο μυαλο μου κ παρακαλω βοηθεια για καταστηματα απο τις θεσσαλονικιες

1. προσκλητηριο αποφασισα κ ειναι το μονο σιγουρο οτι θα κανω αυτο PG_04_65101.jpg

με τα αντιστοιχα χρωματα.το θεμα ειναι οτι χαρτονι μπορω να βρω σε τυπογραφειο γτ σε βιβλιοπωλεια που κοιταξα εδω δεν βρηκα κ τιποτα τρομερο!!!!

2. μπομπο σκεφτηκα να παρω ροζ κουτακι κ να δεσω φιογκο απο κορδελα γκρο καφε πουα αρκετα φαρδια +/-4εκ την οποια βρηκα σε site του εξωτερικου.

η κουτι πουα καφε ροζ που βρηκα στο μπαρκα (δεν ξερω τιμη ομως) με αντιστοιχο ροζ φιογκο.

3. παιδικες τωρα εχω θεμα!!!!! τι κανουμε???? στα jumbo μπορω να βρω κατι????

α.σκεφτηκα σουπλα να τα κανω ρολο ροζ τουλι κ κορδελες

β.επισης ποτηρακι μελαμινης μεσα ριζοχαρτο κ ζαχαρωτα

γ. κανενα παζλ επισης με κορδελς δεμενο

4. για το γλυκο θα κανω cupcakes μεσα σε ροζ case κλεισμενο με σακουλακι κ κκορδελα καφε δυστηχως δεν βρισκω πουα λεπτη.

βρηκα επισης σταντ για τα κεικ κ χαρτοπετσετα ροζ με τυπομενη πατουσιτσα

οι ερωτησεις μου

που να παω στη θεσσαλονικη για κορδελες κουτια χαρτονια????

κ αν το καφε ροζ ειναι πολυ "χειμωνιατικο" για καλοκαρι .αν ναι τι χρωματα προτεινετε κ δεκτη βεβαια οποια αλλη ιδεα εχετε

ευχαριστω(σας ζαλισα εεεεε?????)

Διαφημίσεις

να προσθεσω οτι στολισμο δεν ξερω αν θα κανω γτ δεν ρωτησα τον παπα αμα με αφηνει.

Πού βαφτίζεις??Για να σου πω εγώ άμα αφήνει ο παπάς!!:lol:;)

Για κορδέλες και τα σχετικά,μόνο στο Άτλας Πακέτο.Δυστυχώς εδώ δεν έχουμε και πολλές επιλογές.Έχω και κατάστημα με είδη συσκευασίας κοντά μου,αλλά δεν πιστεύω ότι έχει αυτό που ψάχνεις.

Εγώ είμαι υπερ της άποψης του γλυκού στα παιδιά! Ζαχαρωτά καραμελίτσες κλπ! πιο παιδι δεν τα ευχαριστιέται;;; Κι αν έχει κι ένα μικρό δωράκι από τα jumbo πχ ακόμα καλύτερα!

Όσο για το καφέ, είναι ένα γήινο χρώμα, που εμένα μου φαίνεται μουντό για καλοκαίρι... Δεν το έχω δει βέβαια live αλλά έτσι το έχω συνδυάσει! Αντί του καφέ ισως μπορείς να βάλεις ζαχαρί - εκρού (δεν μπορώ να το περιγράψω επακριβώς) ή κάτι άλλο πιο χαρούμενο...

μη με παρεξηγείτε! τα γούστα είναι υποκειμενικά! :D

Διαφημίσεις

για οσες εχετε fb δειτε εδω τι σκεφτομαι

πολυ μπερδεμα.δεν θελω κ θεμα π.χ. πριγιπισσα κορωνες κτλ. το θεμα βαφτιση σε ροζ καφε το ξερω κ το εχω δει απλα ανοιξα καινοιργιο για αλλες ιδεες

ευχαριστω