Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Κιντερτε μεσα στο γαλα?

Recommended Posts

Καλημέρα!

Ακουσα οτι το κιντερτε ρόφημα βοτάνων βοηθάει στη δυσκοιλιότητα και έτσι πήρα αυτό της Milupa.Οσες το χρησιμοποιείτε,ξέρετε αν μπορώ να το προσθέσω στο γάλα του μωρού?Γιατί σκέτο δεν νομίζω να το πιει εύκολα:-(

Ευχαριστώ

10Ddp3.png

OaR2p3.png

Διαφημίσεις

καλη σου μερα! στην δυσκοιλιοτητα βοηθαει σιγουρα το χαμομηλι και οχι τοσο το κιντερτε. υπαρχει παλι της μιλουπα. οσο για το αν μπορεις να το προσθεσεις στο γαλα εχω ακουσει οτι γινεται αλλα δεν το εχω κανει εγω στον μικρο μου. προτεινω να δοκιμασεις να του το δωσεις σκετο. παντως κ εγω το ιδιο προβλημα αντιμετωπιζω κ τωρα θα παω να του παρω ενα γαλα για δυσκοιλιοτητα.

να αλλάξεις γάλα σε συνενόηση με τον παιδίατρό σου δοκίμασες; γιατί το χαμομήλι κάνει μεν καλό αλλά αν το πρόβλημα το προκαλεί το γάλα γιατί να βασανίζεται το παιδί άδικα;

Think Different

εγω χρησιμοποιω το ροφημα χαμομηλιου της milupa απο μηνων.εβαζα μια κουταλιτσα στο βραδυνο γαλα της μικρης μου για να γλυτωσω το προβλημα της δυσκοιλιοτητας.η παιδιατρος μου μας ειχε επιτρεψει να το κανουμε.συζητησε με τον γιατρο σας και οπως ειπε η jst ισως να σας αλλαξει και το γαλα εαν το προβλημα ειναι εντονο και δεν υποχωρει.παντως ξερω οτι το χαμομηλακι δεν κανει κακο ακομα και εαν το αραιωσουμε στο γαλα.

PRW0p2.pngORfXp3.png

πρώτα πρέπει να δείς για το γάλα. Και σε περίπτωση που δεν αλλάξει η κατάσταση μπορείς να δοκιμάσεις το χαμομήλι αλλά νομίζω ότι θα βοηθήσει και να του το δίνεις σκέτο. Οχι όμως το κιντερτε.

Lr4cp2.pngIP5up2.png

Διαφημίσεις

εμεις με το frisalac comfort πόυ είναι κατα της δυσκ και ειχαμε μεγαλο θεμα.... εχει πιει πολύ χαμομηλι μεσα στο γάλα και ακόμα το κάνω μερικες φορες .

jHgFp3.png

Η μικρή μου είχε πρόβλημα δυσκοιλιότητας αλλά δεν ήθελε με τίποτα το χαμομήλι οπότε της έβαζα ένα κουταλάκι μέσα στο γάλα της συνήθως το βραδυνό. Επίσης πολλές φορές έφτιαχνα κανονικά το χαμομήλι ή το κίντερτε αλλά πρόσθετα σ'αυτό μία μεζούρα από το γάλα της για να τη ξεγελάει στη γεύση. Εμάς αυτή η μέθοδος μας βοήθησε πολύ, εάν αυτό δε λειτουργούσε το επόμενο βήμα ήταν να αλλάξουμε το γάλα αλλά δε χρειάστηκε.

Εχω αλλάξει παααρα πολλά γάλατα και τώρα που παίρνουμε δευτερης βρεφικής ηλικίας δεν βρίσκω κάποιο τύπου comfort(κατα της δυσκοιλιότητας)Κάπως καλύτερο μου φάνηκε το aptamil2.Χαμομηλάκι milupa εχω και της δίνω αλλά πάλι...τίποτα!Ξεκινήσα να της δίνω ρυζάλευρο και το σταμάτησα γιατί επιδεινώθηκε η κατάσταση και σήμερα θα της δώσω φρουτάκι για πρώτη φορά μήπως και στρώσει το εντεράκι.Αχ,δεν ξέρω πια τι να κάνω,κλαιει το καημένο και δεν μπορώ να βοηθήσω!

10Ddp3.png

OaR2p3.png

τοτε το καλυτερο ειναι να σου πει ο γιατρος σου τι να κανεις.απο φρουτα παντως εχε υποψιν σου οτι το μηλο και η μπανανα προκαλουν δυσκοιλιοτητα!την πατησα προσφατα και δεν ηξερα απο τι ειναι!μου ειπε η παιδιατρος απο τα συγκεκριμενα φρουτα!

PRW0p2.pngORfXp3.png

Μπορείς να αραιώσεις το γάλα με χαμομήλι. Ο παιδίατρος μας ειναι κατά του κιντερτε.Αντι για νερό θα αραιώσεις τη σκόνη με χαμομήλι. Αν πίνει σκε΄το το χαμομήλι ακόμα καλύτερα. Επίσης βοηθά το δαμάσκηνο και το ακτινίδιο στη δυσκοιλιότητα. Όχι μηλο και μπανάνα. Μακάρι να βρεις γρήγορα μια λύση γιατί ειναι ταλαιπωρία για τα παιδιά.

Διαφημίσεις

Καλημέρα!

Ακουσα οτι το κιντερτε ρόφημα βοτάνων βοηθάει στη δυσκοιλιότητα και έτσι πήρα αυτό της Milupa.Οσες το χρησιμοποιείτε,ξέρετε αν μπορώ να το προσθέσω στο γάλα του μωρού?Γιατί σκέτο δεν νομίζω να το πιει εύκολα:-(

Ευχαριστώ

Καλημέρα! Εμάς μας βοήθησε πολύ πάντως το συγκεκριμένο ρόφημα. Εγώ του έδινα λίγο ενδιάμεσα του θηλασμού, και είχα δεί αποτελέσματα.

7uEBp2.png M3GSp2.png

γενικά εγώ έχω την καλύτερη άποψη και χρησιμοποιώ πολύ τα προιόντα milupa (aptamil 1,2 και τώρα και το 3 για να κοιμηθεί σερί το βράδυ και παλιότερα και kinderte και χαμομήλι). από φρούτα μήλο, αχλάδι (ναι στο γιό μου ΚΑΙ το αχλάδι), μπανάνα σφίγγουν όπως και το ρυζάλευρο που συνιστάται αν το παιδί κάνει διάρροιες. και βέβαια παίζει ρόλο και ο οργανισμός του παιδιού όπως και σε όλα τα πράγματα στη ζωή!

Think Different

Πόσο κιντερτε μπορει να πιει την ημερα?Γιατι στο κουτακι γραφει στα 200γρ νερο 2κουτ του γλυκου.Πόσες φορές τη μέρα όμως μπορώ να της δώσω?

10Ddp3.png

OaR2p3.png

αν της φτιαξεις 200 γρ με 2 κουταλιες το σιγουρο είναι πως δεν θα το πιεί και θα το χαραμίσεις άδικα. εγώ θυμάμαι πως του έδινα 50 ml με λίγο πάνω από μισή κουταλιά του γλυκού 2-3 φορές τη μέρα και το έκοψε όταν ξεκίνησε να πίνει σκέτο νερό. κάνει καλό και στους κολικούς στα νεογέννητα. κι εφόσον δεν το έχει συνηθίσει δοκίμασε να της δώσεις πρώτα φυσικό χαμομηλάκι. άσε που πιστεύω πως μόλις ξεκινήσει φρούτα, θα πάρει μπρος το εντεράκι του μωρού. μεγάλο πρόβλημα πάντως η δυσκοιλιότητα βρε παιδί μου!

Think Different

Διαφημίσεις

παιδιά εγω έκανα το κλασσικο κολπο που έκαναν η μαμάδες μας μια φορα γιατι δεν ήθελα να πάρω κλισμα και το τσαι δεν το έπινε....

βουτηξα ενα παλιο θερμόμετρο σε λαδι και το έβαλα στο πωπουδάκι όχι όλο λιγο την μυτουλα μετα απο 10λεπτά έκανε κακα....

1129643tvsq1yiqpw.gif

μην δίνεις πολύ. Και πρόσεξε να είναι ακριβώς στα ενδιάμεσα των γευμάτων γιατί διαφορετικά θα σου κόβει απο το φαγητό. Το κιντερτε φουσκώνει. Το κατάλαβα απο το δικό μου παιδί και το διασταύρωσα και απο εδώ μέσα.

Lr4cp2.pngIP5up2.png

παιδιά εγω έκανα το κλασσικο κολπο που έκαναν η μαμάδες μας μια φορα γιατι δεν ήθελα να πάρω κλισμα και το τσαι δεν το έπινε....

βουτηξα ενα παλιο θερμόμετρο σε λαδι και το έβαλα στο πωπουδάκι όχι όλο λιγο την μυτουλα μετα απο 10λεπτά έκανε κακα....

Αυτό το κάνω κ εγώ:oops::oops:δεν πιάνει όμως πάντα,δυσκολεύεται παρα πολύ...

10Ddp3.png

OaR2p3.png

Εγώ το κάνω στον μπεμπη και πινει όλο το μπουκάλι σε χρόνο dt....του αρέσει πάρα πολύ αυτη η αναμειξη....

stellulina, μάλλον εννοείς ένα ολόκληρο μπουκάλι γάλα μαζί με κίντερτε. εγώ μιλούσα για μικρές δόσεις των 50 ml σκέτου βρασμένου νερού με κίντερτε. γιατί υποθέτω οτι η φίλη ρώτησε βάσει αυτού που διάβασε επάνω στο κουτάκι του κίντερτε. αλήθεια σε 200 ml πόσο γάλα και πόσο κίντερτε βάζεις;

Think Different

εγώ βάζω το χαμομήλι το κανονικό , ποτε κιντερτε κτλ ....μεσα στο γάλα , βεβαια το ρθζαλευρο πάλι επιδεινωνει την κατασταση και αναγκαστικά΄πέρασα μόνη μου στην φαριν λακτε που λόγω δημητριακων δεν στουμπώνει τόσο , η τελευταια βοηθεια είναι λίγο ελαιολαδο με λίγο βαμβακι στο ποπάκι ....τι τραβάνε από τόσο μωρά .. τις τελευταιες μερες εμεις πάμε καλυτερα .

jHgFp3.png

Εγω εχω βαλει χαμομηλι της Milupa στο γαλα αλλα και κανονικο χαμομηλι στο γαλα σκονη. Παντως στη δυσκοιλοιτιτα βοηθανε τα υγρα οποτε δοκιμασε να δωσεις λιγο σκετο "παιξε" με τα φρουτα. Αχλαδι και λιγοτερο μηλο..