Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

κούκλες για κουκλόσπιτο

Recommended Posts

Κοριτσάρες μου καλησπέρα σας!!!! Όπως καταλάβατε ζητώ ξανά την βοήθειά σας!!! Σε 20 μέρες περίπου είναι τα γεννέθλια της μικρής μου και θέλω να της πάρω δωρο κούκλες για κουκλόσπιτο.... έψαξα στο νετ αλλά δεν βρήκα κάτι αξιόλογο, έχετε υπόψιν σας κάποιο μαγαζί; κάτι να μου προτείνετε;

Διαφημίσεις

σας ευχαριστώ για την ενημέρωση!!!!! peny Μου τι κάνεις; μου λειψες και συ και όλα τα κορίτσια!!!! Το θέμα του παρτυ μας είναι κορώνες α, να σας πω, μήπως ξέρει καμμιά σας την manoula3???? maja μήπως ξέρεις πόσο έχει;

Διαφημίσεις

• 2 weeks later...

λοιπόν στο Jumbo Ιωαννίνων δεν υπάρχουν αυτές οι κουκλές.... elfie δεν ξέρω ποιό είναι αυτό το μαγαζί καθότι βρίσκομαι σε επαρχία μήπως γνωρίζεις κάποιο site απ αυτό;

Απ 'ότι κοίταξα τώρα έχει το http://www.imaginarium.gr. που. όμως είναι στα αγγλικά και δεν ξέρω αν κάνουν αποστολές. Αυτή που έχουμε εμείς είναι στο top 10 κατω κάτω στην αρχική σελίδα ,πατάς dolls, στη δεύτερη σελίδα, 8.95 ευρώ. έχει υψος 9,5 εκ. Μαγαζιά έχει σίγουρα Πειραιά,Αθήνα και Θεσαλλονίκη. Αν σε ενδιαφέρει και μπορώ κάπως να βοηθήσω πες μου.

elfie σ ευχαριστώ πολύ για την απάντησή σου, μπήκα στο site και απ ότι κατάλαβα οι κούκλες αυτές είναι αρκετά μεγάλες....δεν ξέρω μπορεί να κάνω και λάθος, αλλά εμείς δεν θέλουμε τόσο μεγάλες, θέλουμε μικρές που να χωράνε στο κουκλόσπιτο και να τις παίζει μέσα σ αυτό η μικρή.....δεν ξέρω νομίζω να κατάλαβες τί εννοώ....

και παλι σ ευχαριστώ

Α,τώρα κατάλαβα οτι θέλεις τις μικρές μικρες. Μπερδεύτηκα γιατί κι εμείς με αυτές από το imaginarium παίζουμε σε κουκλόσπιτο, αλλά αυτό που έχουμε, έχει ύψος 15 εκατοστά το κάθε δωμάτιο. Καλή επιτυχία στην αναζήτηση