Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Ερώτηση...

Recommended Posts

Καταρχάς, καλησπέρα σας!

Έχω ξανακάνει θέμα στο παρελθόν, επειδή υπήρξε ένα μικρό ατύχημα με τον φίλο μου, και με είχατε βοηθήσει πολύ! Γι αυτό και αποφάσισα να κάνω το ίδιο και τώρα, όντας σίγουρη ότι θα έχω την αντίστοιχη βοήθεια!

Είμαι 19 χρονών και έχω σχέση 1,5 χρόνο περίπου και πάντα χρησιμοποιούμε προφυλακτικό. Μόνο μία φορά είχε συμβεί να σπάσει και είχε τελειώσει μέσα μου, οπότε πήρα αμέσως το χάπι τις επόμενης μέρας και αν εξαιρέσει κανείς κάποιες ανωμαλίες στις επόμενες 2 περιόδους μου όλα ήταν μια χαρά. Πριν 3 μέρες όμως και στην 28η μέρα του κύκλου μου (έχω σταθερό κύκλο 28-30 ημερών) ήρθα σε επαφή με τον φίλο μου και το προφυλακτικό έσπασε και πάλι, με τη μόνη διαφορά ότι επειδή τότε ο φίλος μου είχε πανικοβληθεί πολύ περισσότερο από μένα, τις περισσότερες φορές και με το προφυλακτικό ακόμα, τελειώνει έξω απ' τον κόλπο μου, όπως έγινε και προχθές. Όμως δεν ξέρουμε πόση ώρα είχε σπάσει το προφυλακτικό, και επομένως η επαφή γινόταν ουσιαστικά χωρίς καμιά προφύλαξη...

Η περίοδος μου είχε κάνε εκείνες τις μέρες ήδη αισθητό τον επικείμενο ερχομό της, με πόνους και πρήξιμο στο στήθος και περιστασιακούς πόνους χαμηλά στην κοιλιά, και γι' αυτό και δεν πήρα πάλι το χάπι της επόμενης μέρας...Σήμερα λοιπόν, ήρθε! Στην αρχή ανακουφίστηκα, όμως μετά σκέφτηκα... Αφού ήδη είχα συμπτώματα είναι δυνατόν η γονιμοποίηση να γίνει στο ωάριο που ήδη έχει πάρει το δρόμο του για να αποβληθεί?

Για να μην σας κουράζω άλλο, αν δεν το έχω ήδη κάνει, με την τεράστια εισαγωγή μου... Κάνοντας σεξ, ουσιαστικά χωρίς προφύλαξη τις ημερομηνίες που προανέφερα θα πρέπει να περιμένω την περίοδο που θα έρθει τον επόμενο μήνα για να ανακουφιστώ, ή είμαι ΟΚ; Επειδή το σκεφτόμουν και η αλήθεια είναι ότι μπερδεύτηκα...:oops:

Σας ευχαριστώ πολύ όλες εκ των προτέρων για τη βοήθεια σας, και χίλια συγνώμη αν σας κούρασα με τα πολλά που έγραψα!!:rolleyes:

Διαφημίσεις

κανοντας σεξ καλη μου χωρις προφυλαξη παιζεις με την τυχη σου......

δεν υπαρχουν ασφαλες μερες ........

αλαξτε μαρκα προφυλακτικων και καλυτερα να τα περνετε απο φαρμακειο για σιγουρια

ΠΡΟΣΕΧΕ διοτι σε βλεπω μανουλα σε λιγο καιρο σου τρεχει το θεμα μην ρισκαρεις ...

Στην χειροτερη παρε χαπια ...δεν ξερω παντως προσεχε διοτι εισαι πολυ μικρη ακομα γαια να κανεις οικογενεια ...

Συγνώμη τον μου, αλλά δεν βλέπω πουθενά να λέει η κοπέλα ότι κάνει sex χωρίς προφύλαξη... Ίσα ίσα που σε σχέση με άλλες συνομήλικές της νομίζω ότι είναι αρκετά προσεκτική και επαρκώς ενημερωμένη ως προς την αντισύλληψη. Ένα σπασμένο προφυλακτικό ακόμα και οι πιο προσεκτικές νομίζω το έχουμε αντιμετωπίσει τουλάχιστον μια φορά στην ζωή μας...

Christina το καλύτερο που έχεις να κάνεις (και το κάνεις αν κατάλαβα καλά) είναι η εκσπερμάτιση εκτός κόλπου ούτως ή άλλως. Τώρα στο θέμα που σε καίει: Δε νομίζω ότι πρέπει να ανησυχείς ιδιαίτερα στην παρούσα φάση. Ναι μεν δεν υπάρχουν ασφαλείς μέρες, αλλά όπως και να χει, αυτές τις μέρες που λες ότι έγινε το ατύχημα δεν είναι και οι πλέον πιθανές για επίτευξη εγκυμοσύνης... Αφού σου ήρθε και η περίοδος, μειώνονται δραματικά οι πιθανότητες. Αν παρόλα αυτά σε τρώει το άγχος, κάνε κανένα τεστάκι (σε καμιά 10-15αριά μέρες, όχι νωρίτερα, δεν θα δείξει σίγουρα) να ηρεμήσεις. Αν και σου ξαναλέω είναι εξαιρετικά δύσκολο όπως το ακούω να έχει συμβεί η στραβή...

Σου εύχομαι να πάνε όλα καλά!

Evolve or Dissolve

Μάταιοι είναι οι αγώνες που δεν δόθηκαν ποτέ.

christina εφοσον αδιαθετησες δεν υπαρχει κανενα προβλημα και δεν υπαρχει εγκυμοσυνη! εαν ειχες καθυστερηση τοτε επρεπε να ανησυχεις!

@Τον, φυσικά και δεν θέλω ακόμα ούτε οικογένεια να κάνω ούτε τίποτα απ' αυτά... Έχω τις σπουδές μου και πολλά άλλα πράγματα που θέλω να κάνω πριν απ' αυτό, άλλωστε όλα έχουν την ώρα τους για να γίνουν, και καλό είναι να μην βιαζόμαστε. Αυτό που είπα, είναι οτι το προφυλακτικό έσπασε, πράγμα που πιστεύω ότι λίγο πολύ έχει συμβεί σε όλες μας. Όσο για τα χάπια πιστεύω ότι ειδικά από τέτοια ηλικία δεν είναι καλό να επιβαρύνω τον εαυτό μου έτσι αφού υπάρχουν και τα προφυλακτικά. Αν και ο ασφαλέστερος τρόπος να μην γίνει κάποια μανούλα πρώορα είναι η αποχή απ το σεξ, αλλά δεν την προτιμώ ως μέτρο...!:P Πάντως σ' ευχαριστώ πολύ που απάντησες στο θέμα :)

@Nikolekaki, σ' ευχαριστώ και για την υποστήριξη και για τη βοήθεια!!:-) Ναι, όντως αυτό κάνω, απλα η μικρή ανησυχία είναι για το ότι δν ξέρουμε πότε έσπασε το προφυλακτικό, γιατι την τελευταία φορά που το έλεγξε ήταν ΟΚ, για τα προσπερματικά... :? Όπως και να χει κι εγώ απίθανο το βλέπω να χει γίνει στραβή, απλά πιο πολύ σαν απορία το ρώτησα...:) Χίλια ευχαριστώ πάντως κι εσένα και τη lizzy που με βοηθήσατε :) :)

Διαφημίσεις