Sophia D Posted May 14, 2008 Share Posted May 14, 2008 μια φίλη μου ειναι στον 7ο μηνα και εκανε εξετασεις ουρων οπου βγήκε οτι εχει λεύκωμα . Ξερετε τι είναι αυτο ???? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SOULA33 Posted May 14, 2008 Share Posted May 14, 2008 Καλημέρα. Την προηγούμενη εβδομάδα στο ραντεβού μου με το γιατρό μου βρήκε και εμένα λέυκωμα στα ούρα.(αυξημένη πρωτείνη) Από μόνο του είναι πρόβλημα αλλα αν έχει αυξημένη πίεση και πρησμένα χέρια , πρόσωπο μπορεί να είναι σύπτωμα προεκλαμψίας που είναι πολύ επικύνδυνο. Εμένα ο γιατρός μου είπε να κόψω τελείως το αλάτι να πίνω πολλά υγρά και σήμερα θα πάω πάλι για να το ξαναμετρήσουμε. Αυτό που ξέρω είναι ότι πρέπει να το παρακολουθούμε πολύ για να μην έχουμε σοβαρότερο πρόβλημα. Ο γιατρός της φίλης σου τι της είπε? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sardelaki Posted May 14, 2008 Share Posted May 14, 2008 Συμφωνώ απόλυτα με την SOULA33... κι εμένα στις τελευταίες αιματολογικές εξετάσεις μου το βρήκε λίγο ανεβασμένο ενώ μέχρι τότε ήταν πολύ καλές οι τιμές μου. Εφόσον δεν έχω ανεβασμένη πίεση, ούτε και πρήξιμο σε πόδια κτλ. δεν είναι ανησυχιτικό. Κόψιμο το αλάτι....! Quote «Να αμφιβάλεις, αν τ' άστρα είναι φωτεινά. Να αμφιβάλεις, αν ο ήλιος κινείται. Να αμφιβάλεις, αν η αλήθεια είναι αλήθεια ή ψέμα. Μα ποτέ μην αμφιβάλεις για την αγάπη μου.» Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sophia D Posted May 14, 2008 Author Share Posted May 14, 2008 Συμφωνώ απόλυτα με την SOULA33...κι εμένα στις τελευταίες αιματολογικές εξετάσεις μου το βρήκε λίγο ανεβασμένο ενώ μέχρι τότε ήταν πολύ καλές οι τιμές μου. Εφόσον δεν έχω ανεβασμένη πίεση, ούτε και πρήξιμο σε πόδια κτλ. δεν είναι ανησυχιτικό. Κόψιμο το αλάτι....! ox thn kaimeni more...ston giatro tha paei simera to apogeuma ...pantos eixe kai zaxaro ..opote exei kopsei idi gluka,zaxari, makaronia, patates, psomi...tora kai alati ??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sardelaki Posted May 14, 2008 Share Posted May 14, 2008 Είναι από τις άτυχες η καημενούλα η φίλη σου. Τις εύχομαι ότι καλύτερο από δω και πέρα. Πάντως αν δεν παρουσιάζει άλλα συμπτώματα όπως είπαμε και πρίν (πρήξιμο και ανεβασμένη πίεση) δεν είναι και τόσο ανησυχιτικό. Αν τα παρουσιάζει τότε οι γιατροί φοβούνται για προεκλαμψία ! Quote «Να αμφιβάλεις, αν τ' άστρα είναι φωτεινά. Να αμφιβάλεις, αν ο ήλιος κινείται. Να αμφιβάλεις, αν η αλήθεια είναι αλήθεια ή ψέμα. Μα ποτέ μην αμφιβάλεις για την αγάπη μου.» Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts