Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Ανάβρα: Ένας κρυμμένος θησαυρός

Recommended Posts

• 3 weeks later...

Διαφημίσεις

Γεια σας! έχω δύο πιτσιρίκια που το καλοκαίρι θα είναι 1 και 4 ετών και ψάχνω ένα σπίτι δίπλα στη θάλασσα (και επάνω, αν είναι δυνατόν!) για να μην κουβαλάω το τσαντίρι... Πελοπόννησο ή Εύβοια κατά προτίμηση. Μπορεί κανείς να με βοηθήσει;

βρε κορίτσι, έχω εξοχικό στο Αχίλλειο Μαγνησίας και ήθελα μία εναλλακτική για τα παιδιά. Eίναι τέλειο για πικ-νίκ. Πόση ώρα να είναι άραγε ? Έχω πάει Πήλιο, Μιτζέλα, Αφησσο.& Κάτι άλλο να μου προτείνεις ;

Καλημέρα lop! Είσαι και τυχερούλα που έχεις εξοχικό σε ένα τόσο όμορφο μέρος!

Λοιπόν εμείς πήγαμε με τον μικρό μας αυθημερόν εκδρομούλα στην Ανάβρα και περάσαμε τέλεια! Από τον Αλμυρό είναι 40 χιλιόμετρα. Εμείς από το Βόλο κάναμε 1 ωρίτσα περίπου.

Τώρα με την οικονομική κρίση, ψάχνουμε κοντινούς προορισμούς για εκδρομούλες με το παιδί. Θα σου στείλω και άλλες προτάσεις σύντομα. Καλά να περνάς!

7uEBp2.png M3GSp2.png

Γεια σας! έχω δύο πιτσιρίκια που το καλοκαίρι θα είναι 1 και 4 ετών και ψάχνω ένα σπίτι δίπλα στη θάλασσα (και επάνω, αν είναι δυνατόν!) για να μην κουβαλάω το τσαντίρι... Πελοπόννησο ή Εύβοια κατά προτίμηση. Μπορεί κανείς να με βοηθήσει;

Καλημέρα! Για Πελοπόννησο ή Εύβοια δεν ξέρω πολλά πράγματα, αλλά αν σε ενδιαφέρει να ψάξεις λίγο τα παραθαλάσσια μέρη της Μαγνησίας. Έχει πανέμορφα bungalows, επιπλωμένα και δίπλα στη θάλασσα. Εμείς το καλοκαίρι πηγαίνουμε για ποιο κοντά στα Καλά Νερά, στη Κάτω Γατζέα, στις Αλυκές Βόλου, ακόμη και στην Αγχίαλο. Όλα αυτά τα μέρη είναι ιδανικά για τα παιδιά και είναι πολύ κοντά στην πόλη. Για όταν μεγαλώσουν λίγο τα παιδιά αξίζει να πάτε και από την πίσω πλευρά του Πηλίου, όπως στα Ποτιστικά, στο Μυλοπόταμο, στο Μούρεσι και πολλά άλλα. Με το καλό να πάτε διακοπές!

7uEBp2.png M3GSp2.png

Διαφημίσεις

καλή μου Ioanna, σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια. Είμαι πραγματικά ερωτευμένη με τα μέρη σας. Και σκέψου ότι έρχομαι απο Αθήνα 1 ΠΣΚ το μήνα, αλλά χαλάλι του. Συνδυάζει βουνό (πανέμορφη φύση) πράσινο ως την θάλασσα. Μου θυμίζει Ιόνιο αν έχεις πάει. Έψαξα 200χλμ από Αθήνα και κάτω και 200χλμ από Αθήνα και πάνω (Αγ.Κων/νο,Καμ.Βούρλα) και δεν μου άρεσε τίποτα. Τσιμέντο και απο θάλασσα (Κορινθιακός - Μαλλιακός)... χαβούζα. Πάντως επειδή είσαι απο Βόλο ευπρόσδεκτη οποιαδήποτε πρόταση για εκδρομές εκεί γύρω. Και το καλοκαίρι θέλω να γνωρίσω τις θάλασσες του Πηλίου, που το έχω δεί μόνο χειμώνα. Αν θες ορίστε και απο το σπιτικό μας.

Να είσαι καλά lop μου σε ευχαριστώ πολύ!

Σας περιμένουμε όποτε θέλετε να πάμε για καφεδάκι και να πούμε και για άλλες εκδρομούλες. Καλά να περνάτε!

7uEBp2.png M3GSp2.png