Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

υπερηχοι σε δημοσιο νοσοκομειο

Recommended Posts

κοριτσια επειδη δεν βρηκα αντιστοιχο θεμα ηθελα να ρωτησω ποιοι ειναι οι υπερηχοι που γινονται ανοιγοντας καρτελα στο ιπποκρατειο θεσσαλονικης και γενικοτερα οι εξετασεις (αιματολογικες,γυναικολογικες) και αν υπαρχει κοστος.

Διαφημίσεις

στα δημοσια νοσοκομεια δεν υπαρχει κανενα κοστος

εγω μεχρι την 17η εβδομαδα που αρχισε να κλωτσαει εκανα σε καθε επισκεψη ακομα και αν πηγαινα να μου γραψει μονο φαρμακα 10 περιπου

μετα μια φορα τον μηνα καναμε υπερυχο εκτος απο τον β επιπεδου που τον εκανα στο μητερα και πληρωσα 170 ευρο γιατι δεν ειχε το καταλληλο μηχανημα το νοσοκομειο

Η οικογενοια μου ειναι ολη μου η ζωη

328e.jpg328ep3.png

καλημέρα...εγώ στο Ιπποκράτειο πηγαίνω κάθε μήνα...και απλα το ακούμε,μου μετρούν την πίεση και βλέπουν αποτελέσματα εξετάσεων που μου έχουν δώσει να κάνω...υπέρυχο έκανα στην 7η εβδομάδα για να δει αν υπάρχει έμβρυο, την αυχενική διαφάνεια, και τώρα - πρώτα ο Θεός - την β' επιπέδου σε λίγο καιρό...

επίσης εκανα και για θυροειδή εκεί, δεν κοστισε κάτι...η αυχενική περίπου 50?.

Όλες τις αιματολογικές μου τις γράφουν και τις κανω στο ΙΚΑ που επίσης δεν πληρώνεις τίποτα!

καλημέρα...εγώ στο Ιπποκράτειο πηγαίνω κάθε μήνα...και απλα το ακούμε,μου μετρούν την πίεση και βλέπουν αποτελέσματα εξετάσεων που μου έχουν δώσει να κάνω...υπέρυχο έκανα στην 7η εβδομάδα για να δει αν υπάρχει έμβρυο, την αυχενική διαφάνεια, και τώρα - πρώτα ο Θεός - την β' επιπέδου σε λίγο καιρό...

επίσης εκανα και για θυροειδή εκεί, δεν κοστισε κάτι...η αυχενική περίπου 50?.

Όλες τις αιματολογικές μου τις γράφουν και τις κανω στο ΙΚΑ που επίσης δεν πληρώνεις τίποτα!

μια χαρα δηλαδη. εγω ηξερα οτι κανουν μονο 4 υπερηχους και νομιζα οτι μονο 4 ειναι οι επισκεψεις. εχεισ τον ιδιο γιατρο καθε φορα ? γενικα ενδιαφερομαι για την προγεννητικη φροντιδα που παρεχει το ιπποκρατειο

επίσκεψη πρέπει να κάνεις κάθε μήνα για να ακούν το μωρό, να ρωτας αν θέλεις κάτι και να σου γράφουν τις απαραίτητες εξετάσεις. Εμένα με παρακολουθεί και ιδιώτης γιατρός....:P

δεν έχω τον ίδιο γιατρό...όποιος τύχει να είναι εκεί...

Διαφημίσεις

κανεις συνολο 3 υπερηχους 1 τριμηνο κανεις την αυχενικη . 2 τριμηνο κανεις β επιπεδου κ γ τριμηνο κανεις υπερηχο αναπτυξης

αλλα θ τ κλησεις ολα νωρις γ ντ καενεις στο νοσκομοκειο

ενα μηνα πριν οταν θ πας θ του πεις νσ δωσει χαρτι για β επιπεδου ρωτα ποτε θ α κανεις γ ν στο δωσει κ ν ανεβεις πανω να κλησεις ραντεβου