Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Σε τι γιατρό να πάω;

Recommended Posts

Έχω σίγουρα θέμα με τον μεταβολισμό μου. Προσπαθώ εδώ και πολλά χρόνια να χάσω κιλά, με διαιτολόγους, μόνη μου, με ισορροπημένη διατροφή, ακόμα και με χημικές, με άσκηση... Με οτιδήποτε μπορείτε να φανταστείτε και το αποτέλεσμα είναι το ίδιο. Χάνω με απελπιστικά αργούς ρυθμούς. Συγκεκριμένα η καλύτερη περίπτωση είναι να χάνω γύρω στα 500γρ σε δύο εβδομάδες. Δεν θέλω να χάσω τα κιλά μου γρήγορα. Αλλά αυτός ο ρυθμός είναι απελπισία. Με κουράζει, με απογοητεύει και με στεναχωρεί.

Πολυκυστικές δεν έχω. Άγχος σε φυσιολογικά επίπεδα.

Κάποια στιγμή αρκετά παλιά είχα πάρει για έξι μήνες φαρμακευτική αντικαταθλιπτική αγωγή αλλά το προβλημα το είχα και πριν την αγωγή αυτή.

Πλέον έχω φτάσει στα όριά μου. Απογοητεύτηκα πια και δεν κάνω καμία προσπάθεια κι έχω να χάσω 20 κιλά τουλάχιστον.

Σε τι γιατρό να πάω; Σε ενδοκρινολόγο; Να πάω, να βρει το πρόβλημα, να μου δώσει μια αγωγή, να μου στρώσει τον μεταβολισμό να τελειώνουμε κάποια στιγμη.

Δεν θέλω να πάω σε εκείνα τα κέντρα που σου λένε ποιες τροφές ενεργοποιούν τον μεταβολισμό σου και ποιες όχι, γιατί απο κοντινά μου πρόσωπα γνωρίζω πως είναι τσάμπα χρήμα.

Γνωρίζετε σε τι γιατρό πρέπει να πάω;

Υπάρχει κάποια κοπέλα που είχε παρόμοιο πρόβλημα και πως το έλυσε;

line_feet_beg_40_time_1231736400_text_ef20ecf0e5ecf0effdebe7f220eceff520e5dfede1e9.gif

Διαφημίσεις

κοιτα κ γω ειμαι απο τα ατομα που χανουν αργα τα κιλα οτυς.στην εγκυμοσυνη σου ειχε ελεχθει ο θυροειδης να υποθεσω.

εμενα εχει τυχει να κανω την διαιτα ακριβως κ να μην χασω ουτε 1 γραμ.ο διαιοτολογος μου κ γνωστος μου μου ειπε οτι εχει τυχει πολλες φορες σε ατομα να καουν κατα γραμμα την διαιτα κ επειδη δεν υπαρχει ασκηση η κινηση να μην χανουν.

εγω παρατηρησα οτι βδομαδα που βγηκα 3 φορες για περπατημα 1 1/2 ωρα εχασα 2 κιλα.μηπως να προσπαθουσες κ κατι τετοιο????

την διαιτα την τηρεις????

Έχω σίγουρα θέμα με τον μεταβολισμό μου. Προσπαθώ εδώ και πολλά χρόνια να χάσω κιλά, με διαιτολόγους, μόνη μου, με ισορροπημένη διατροφή, ακόμα και με χημικές, με άσκηση... Με οτιδήποτε μπορείτε να φανταστείτε και το αποτέλεσμα είναι το ίδιο. Χάνω με απελπιστικά αργούς ρυθμούς. Συγκεκριμένα η καλύτερη περίπτωση είναι να χάνω γύρω στα 500γρ σε δύο εβδομάδες. Δεν θέλω να χάσω τα κιλά μου γρήγορα. Αλλά αυτός ο ρυθμός είναι απελπισία. Με κουράζει, με απογοητεύει και με στεναχωρεί.

Πολυκυστικές δεν έχω. Άγχος σε φυσιολογικά επίπεδα.

Κάποια στιγμή αρκετά παλιά είχα πάρει για έξι μήνες φαρμακευτική αντικαταθλιπτική αγωγή αλλά το προβλημα το είχα και πριν την αγωγή αυτή.

Πλέον έχω φτάσει στα όριά μου. Απογοητεύτηκα πια και δεν κάνω καμία προσπάθεια κι έχω να χάσω 20 κιλά τουλάχιστον.

Σε τι γιατρό να πάω; Σε ενδοκρινολόγο; Να πάω, να βρει το πρόβλημα, να μου δώσει μια αγωγή, να μου στρώσει τον μεταβολισμό να τελειώνουμε κάποια στιγμη.

Δεν θέλω να πάω σε εκείνα τα κέντρα που σου λένε ποιες τροφές ενεργοποιούν τον μεταβολισμό σου και ποιες όχι, γιατί απο κοντινά μου πρόσωπα γνωρίζω πως είναι τσάμπα χρήμα.

Γνωρίζετε σε τι γιατρό πρέπει να πάω;

Υπάρχει κάποια κοπέλα που είχε παρόμοιο πρόβλημα και πως το έλυσε;

Σε ενδοκρινολόγο πρέπει να πας κατ αρχάς και αυτός θα σου πεί τί ακριβως πρέπει να κάνεις.

Ευχομαι καλή επιτυχία γιατί και εγω μια ζωή με τα κιλά μου παλευω :rolleyes:

6/ 11/2007: Ο μικρός Πρίγκιπας!!!

24/3/2011: Η Μπουκίτσα μας!!!

Κάνω διάδρομο μία ώρα κάθε μέρα. Επίσης όταν κάνω διατροφή κάνω και αεροβική στο σπίτι (με dvd) αρκετές φορές την εβδομάδα... Έχω δοκιμάσει τα πάντα κορίτσια ειλικρινά γι' αυτό και ζητάω γιατρό πλέον...:(

line_feet_beg_40_time_1231736400_text_ef20ecf0e5ecf0effdebe7f220eceff520e5dfede1e9.gif

Να πας σε ενδοκρινολόγο για αρχή.

Ο θυρεοειδής σου, αν έχεις υποθυρεοειδισμό για παράδειγμα, μπορεί να ευθύνεται γι' αυτά που περιγράφεις. Γενικά ένας ορμονικός έλεγχος είναι καλό να γίνεται κατά περιόδους

jv42p3.png

DfUyp2.png

Διαφημίσεις

ενδοκρινολογο οπωσδηποτε!διαφορετικα πηγαινε σε ενα μικροβιολογικο εργαστηριο και πες"γεια σας θελω να κανω εξετασεις για να δω τον θυροειδη μου"γραψε σε ενα χαρτακι

FT3, FT4 ,TSH,T3 .εγω τον απριλιο θα τις κανω!δεν νομιζω να κοστισουν πολυ ,βεβαια ρωτα πριν σου παρουν αιμα

• 2 weeks later...
Κάνω διάδρομο μία ώρα κάθε μέρα. Επίσης όταν κάνω διατροφή κάνω και αεροβική στο σπίτι (με dvd) αρκετές φορές την εβδομάδα... Έχω δοκιμάσει τα πάντα κορίτσια ειλικρινά γι' αυτό και ζητάω γιατρό πλέον...:(

Σίγουρα πρέπει να ξεκινήσεις από ενδοκρινολόγο και πρώτα πρώτα αν δεν τον έχει ελέγξει μέχρι τώρα να ελέγξεις το θυρεοειδή σου καθώς μπορεί να απορυθμιστεί και κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης ή και μετά από αυτήν. Κάνε ένα καλό έλεγχο στις ορμόνες σου καθώς και γενικές εξετάσεις και μετά βλέπεις πως θα προχωρήσεις.