Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΔΥΣΤΥΧΩΣ Ο ΝΟΝΟΣ ΜΑΣ.....ΑΦΑΝΤΟΣ

ioanna new mummy

Recommended Posts

κοριτσια καλησπερα.σιγουρα υπαρχουν πολλα θεματα με το "θεμα νονος" αλλα ανοιξα και εγω ενα ακομη...ειχα γραψει τον αυγουστο οτι ειχα προβλημα με το νονο μας(http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=67865).πολλες μου δωσετε συμβουλες αλλα δυστυχως δεν αλλαξαμε νονο...και λεω δυστυχωσ γιατι ενω ελεγε οτι δεν υπαρχει κανενα προβλημα αποδειχτηκε αναξιος νονος.πραγματικα..και θελω να τονισω πως δεν με ενοιαζε ουτε να ειναι ακριβα ουε να ειναι μαρκας τα ρουχα και τα υπολοιπα.εδω να σκεφτειτε οτι το μπουκαλακι με το λαδι ηταν απο ενα γαμο που δεν εκαναν καν το κοπο να βγαλουν την ετικετα και πανω εγραφε τα οοματα των νεονυμφων και την ημερομηνια γαμου.και μαλιστα εγω δεν το προσεξα καν.καποιοι φιλοι μας το ειδαν την μερα του ξελαδωματος και εμειναν αφωνοι.ο μικρος μου σε 19 μερες εχει γενεθλια και το νονο τον εχει δει συνολικα 3 φορες..δεν μενει εδω βεβαια,υπηρετει σε νησι.οκ το καταλαβαινω,αλλα τα χριστουγεννα ηρθε στη πολη του.δεν θα μπορουσε να παρει ενα τηλ να πει οτι ηρθε και αν δεν μπορουσε να ερθει να παμε εμεις????ε κοριτσια δεν πηρε..μια μερα πριν φυγει για το νησι βρηκε τον αντρα μου στο facebook,ουτε καν πηρε τηλ και του ειπε οτι ηθελε να ερθει την επομενη μερα το πρωι,αλλα ο αντρας μου του ειπε οτι τοπρωι δουλευει...και η απαντηση του ηταν "αα ε τοτε να βρω τροπο να στειλω το δωρο του μικρου".ειναι δυνατον?1,5 περιπου ωρα δρομος ειναι και λες οτι θες απλα να βγεις στην ουσια απ'την υποχρεωση και να στειλεις το δωρο?δηλ το παιδι δεν θες να το δεις?νονος εισαι?κοντευω να σκασω ρε κοριτσια...δεν παιρνει κθλ τηλ να δει τι κανει ο μικρος και φυσικα το δωρο των χριστουγεννων δεν το εστειλε.και δεν το εχουμε αναγκη κιολας.επισης ειμαι σιγουρη οτι δεν ξερει καν οτι εχει γενεθλια σε λιγες μερες και δεν θα παρει ουτε τηλ...και να θα ευχηθει πολυ φοβαμαι οτι θα μας ευχηθει στο facebook.τωρα να εγω τον αρχισω και του λεω οτι ολα αυτα που ελεγε ηταν μπουρδες εγω θα φταιω?γιατι ντεμεκ ηθελε να βαφτισει το παιδι και μια φορα γινεσαι νονος και μπλα μπλα μπλα....:twisted:

Διαφημίσεις

• Replies 68
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

κρίμα ..... δεν πιστευω να αλλάξει κάτι ,...δεν διαβασα την ιστορια αλλά πραγματικά κρίμα για το παιδακι ..αργα ή γρηγορα θα εξαφανιστει εντελώς ..

jHgFp3.png

ioanna εγώ με τον αντρα μου είχαμε γίνει μπίλιες για τον νονό της μικρούλας μας.εμείσ κάναμε γάμο και βάφτιση μαζί...ο άντρας μου ήθελε να μας βαφτίσει τη μικρή ο κολλητός του που μας παντεψε.άτομο το οποίο γενικά ξεχνάει δεν παίρνει ποτέ τηλ κτλ κτλ εγώ ήθελα έναν άλλο φίλο μας ο οποίος είναι καλό παιδί και τη λάτρψε τη μικρή από την πρώτη στιγμή.χωρις να έχουμε ξεκαθαρίσει ακόμα για την κουμπαριά όταν γεννηθηκε η μικρή ήρθε σπίτι με χρυσαφικό και δώρα.μετά από ομηρικους καβγάδες πέρασε το δικό μου...και ο νονός μας παίρνει συνέχεια τηλ έρχεται κ μας βλέπει,αν και 3 ώρες μακρία!!!ευτυχώς που επέμεινα!μακάρι να αλλάξει γιατι είναι ωραίο να έχεις εναν πραγματικό νονο!

αχχχχχχχχχχχχ

κι εμεις εχουμε τετοιο θεμα με τους νονους

και φανταστείτε μας παρακαλαγαν να βαφτήσουν το παιδί

ακομη εχουν το πρωτοχρονιάτικο δωρο, δε μας το εχουν δώσει.ηταν αρρωστοι, ΟΚ καλα. επεσε η νονά χτυπησε, ΟΚ καλά. απο τον γενάρη;

ουτε τηλεφώνημα

αχχχχχχχχχχχχχχχχτο 'χω μετανιώσει παρα πολύ. να γυρναγα το χρονο πίσω, μονο αυτο ήθελα!

age.png

Διαφημίσεις

Ιωάννα μου, γιατί δεν δοκιμάζεις να του πεις στα ίσια τι σκέφτεσαι, τι νιώθεις και πόσο σε στεναχωρεί?

αυτο εχω σκοπο να το κανω...γιατι αρχισα να τσατιζομαι παααρα πολυ.γιατι του τα'χει ξεκαθαρισει αυτα,οτι καλως ή κακως σαν νονος θα'χει υποχρεωσεις και ευθυνες και τα δεχτηκε και ηθελε να βαφτισει το μικρο..τωρα ομως κοντευουν τα γενεθλια του μικρου οποτε θα τα ξεχασει σιγουρα και εκει ποιος με ειδε και δεν με φοβηθηκε.

αχχχχχχχχχχχχ

κι εμεις εχουμε τετοιο θεμα με τους νονους

και φανταστείτε μας παρακαλαγαν να βαφτήσουν το παιδί

ακομη εχουν το πρωτοχρονιάτικο δωρο, δε μας το εχουν δώσει.ηταν αρρωστοι, ΟΚ καλα. επεσε η νονά χτυπησε, ΟΚ καλά. απο τον γενάρη;

ουτε τηλεφώνημα

αχχχχχχχχχχχχχχχχτο 'χω μετανιώσει παρα πολύ. να γυρναγα το χρονο πίσω, μονο αυτο ήθελα!

ωραιους νονους καναμε βλεπω και οι 2..κριμα πραγματικα για τα παιδια μας.και εγω αν γυρναγα το χρονο πισω δεν θα του ελεγα καν οτι γεννησα, γιατι εκεινο το διαστημα ηταν στη πολη του και δεν ειχε παρει ουτε ενα τηλ να πει πως ειναι εδω και οταν γεννησα τον πηρε ο αντρας μου τηλ και ηρθε και την επομενη μερα εφευγε.ρε κοριτσια 3 φορες το ειδε το παιδι..οταν καποιοι ομως δεν θελουν να βαφτισουν καποιο παιδακι γιατι το κανουν?σ'αυτο σκαω.αφου δεν θα'σαι καλος νονος γιατι το κανεις?για να λες οτι βαφτισες κ εσυ καποιο παιδι?αργοτερα ομως που το παιδι θα μεγαλωσει κ δεν θα θελει να τον βλεπει αυτο θα φταιει?

εγω σκεφτομαι να τηλεφωνησω και να πω πώς η κορη μου βλέποντας το dvd της βάφτισης και τις φωτογραφίες, ρωταγε για τη νονα της. θα συγκινηθει λετε;

age.png

εγω σκεφτομαι να τηλεφωνησω και να πω πώς η κορη μου βλέποντας το dvd της βάφτισης και τις φωτογραφίες, ρωταγε για τη νονα της. θα συγκινηθει λετε;

Και να συγκινηθεί,θα είναι προσωρινό.Μετά θα κάνει πάλι τα ίδια.Σκοπός είναι ο άλλος να φέρεται σωστά επειδή έτσι νιώθει.

Διαφημίσεις

Και εγώ συμφωνώ να τον πιάσεις και να του μιλήσεις, έτσι και αλλιώς δεν χάνεις τίποτα. Πιάστον και κάντον κουρέλι, αμα συγκινηθεί συγκινήθηκε. Αν όχι, τουλάχιστον εσύ θα έχεις προσπαθήσει για το παιδάκι σου.

Και εγώ συμφωνώ να τον πιάσεις και να του μιλήσεις, έτσι και αλλιώς δεν χάνεις τίποτα. Πιάστον και κάντον κουρέλι, αμα συγκινηθεί συγκινήθηκε. Αν όχι, τουλάχιστον εσύ θα έχεις προσπαθήσει για το παιδάκι σου.

εγω θα του τα πω,δεν θα του την χαρισω αυτη την φορα,αλλα δεν βλεπω να συγκινειτε...αν ενδιαφεροταν θα επειρνε εστω ενα τηλ να δει πως παει το παιδι.

εγω θα του τα πω,δεν θα του την χαρισω αυτη την φορα,αλλα δεν βλεπω να συγκινειτε...αν ενδιαφεροταν θα επειρνε εστω ενα τηλ να δει πως παει το παιδι.

Συμφωνώ στο να του πεις πως αισθάνεσαι, αλλά μάλλον έχεις δίκιο για το ότι δεν ενδιαφέρεται να δει το παιδί. Κρίμα πάντως!

7uEBp2.png M3GSp2.png

Αχ βρε κορίτσια κ εγώ έχω σχεδόν τα ίδια προβλήματα...Βέβαια ακόμα δεν την έχω βαπτίσει την μικρή κ ίσως έχω την ευκαιρία να αλλάξω κάτι..

Όταν έμεινα έγκυος μου πρότεινε μια συνάδελφος κ πολύ καλή φίλη να μου την βαπτίσουν αυτοί..Δεχτήκαμε με χαρά γιατί οι σχέσεις μας ήταν πολύ καλές κ αυτό δεν έχει αλλάξει..ΌΤΑΝ βρισκόμαστε είναι όλα πολύ καλά..Αλλά..με την μικρή δεν έχουν σχέση..Μπορεί να με πάρει κ κάθε μέρα τηλ να μιλήσουμε για διάφορα άσχετα αλλά ούτε καν με ρωτάει για το παιδί..Δεν ξέρω πως να το φέρω..ντρέπομαι να της πω πως δεν δίνουν σημασία στο παιδί μου..Δεν θέλω να "παρακαλέσω " για προσοχή..Πως να το φέρω να μην κουμπαριάσουμε τελικά χωρίς να παρεξηγηθούμε???Δεν είναι κακοί..Είναι πολύ καλά παιδιά απλά..δεν το έχουν με τα παιδιά..Δώρα παίρνουν κ ακριβά αλλά αυτό δεν με νοιάζει..Θέλω να ενδιαφέρονται έστω κ ένα τηλ γιατί μένουν κ μακριά τώρα..

Δεν ξέρω..έχω προβληματιστεί πολύ με αυτό το θέμα!!!

Mjsrp2.pngGuD6p2.png

Αχ βρε κορίτσια κ εγώ έχω σχεδόν τα ίδια προβλήματα...Βέβαια ακόμα δεν την έχω βαπτίσει την μικρή κ ίσως έχω την ευκαιρία να αλλάξω κάτι..

Όταν έμεινα έγκυος μου πρότεινε μια συνάδελφος κ πολύ καλή φίλη να μου την βαπτίσουν αυτοί..Δεχτήκαμε με χαρά γιατί οι σχέσεις μας ήταν πολύ καλές κ αυτό δεν έχει αλλάξει..ΌΤΑΝ βρισκόμαστε είναι όλα πολύ καλά..Αλλά..με την μικρή δεν έχουν σχέση..Μπορεί να με πάρει κ κάθε μέρα τηλ να μιλήσουμε για διάφορα άσχετα αλλά ούτε καν με ρωτάει για το παιδί..Δεν ξέρω πως να το φέρω..ντρέπομαι να της πω πως δεν δίνουν σημασία στο παιδί μου..Δεν θέλω να "παρακαλέσω " για προσοχή..Πως να το φέρω να μην κουμπαριάσουμε τελικά χωρίς να παρεξηγηθούμε???Δεν είναι κακοί..Είναι πολύ καλά παιδιά απλά..δεν το έχουν με τα παιδιά..Δώρα παίρνουν κ ακριβά αλλά αυτό δεν με νοιάζει..Θέλω να ενδιαφέρονται έστω κ ένα τηλ γιατί μένουν κ μακριά τώρα..

Δεν ξέρω..έχω προβληματιστεί πολύ με αυτό το θέμα!!!

πλεον ειμαι υπερ της άποψης... συγγενής και πάλι συγγενής. ξαδέλφη; θεία; 2η ξαδέλφη; καποιον που βλέπεις κι εσυ συχνά αλλα και το παιδι θα βλεπει πολυ συχνα;

οχι φιλους, οχι ζευγαρι που δεν εχει, αλλα επιθυμει παιδι και καλα λαχταραει να βαφτισει το δικο σου...

age.png

Διαφημίσεις

• 3 weeks later...

Αχχχχχχχ αχχχχ μια πομενενη ιστορια που την κυριακη ελπιζω να λυθει ηρεμα...

Εγω επελξα τον καλυτερο μου φιλο να μας παντρεψει και να μας βαφτιση την μικρη ...κι εκεινος με μεγαλη του χαρα το δεχτηκε...

στην αρχη ολα καλα κι ολα ωραια... δεν με νοιαζει πουε χει ακριβο γουστο , με νοιαζει οτι ξερει οτι εχουμε ξεκινησει την διαδικασια για τις ετοιμασιες και του γαμου & της βαφτισης που θα γινουν και τα δυο μαζι και εκεινος δνε δινει κανενα ενδιαφερον.καταλαβαινω απο την μια ειναι τωρα φανταρος{ας το πουμε φανταρος καθε μερα εξω ειναι και τα σκ ελευθερος ειναι , μακαρι να κανανε ολοι ετσι την θητεια τους} δεν περνει τηλεφωνο να μαθει τι κανει η μικρη κι αν θα παρει θα κουτσομπολεψουμε για οτιδηποτε αλλο εκτος της μπεμπας αλλα στο πριν το κλεισουμε με ρωταει τι κανει η μικρη κι αυτο ηταν.

Για καφε να ερθει απο το σπιτι πρεπει να τον παρακαλεσω και να κλεισουμε μια βδομαδα πιο πριν ραντεβου.

το θεμα ειναι οτι ανακατευεται η μανουλα στα παντα και τσακωθηκαμε γιατι λεειπηγα και διαλεξαμε μονοι μας τις λαμπαδες και μου πεταξε ο φιλαρακος μου μια μερα που ειχε ερθει εδω για καφε {παλι καλα ελειπε ο αντρας μου γιατι αν τ'ακουγε δεν ξερω που θα ειχε φτασει απο την κλωτσια που θα ετρωγε}οτι τα στεφανα δεν εχω καμια μα καμια δουλεια να τα δω και θα τα διαλεξει αυτος με το δικο του γουστο εεεεε οχι αυτο δεν το δεχομαι...εγω θα τα φορεσω , εγω θα τα εχω στο κεφαλι μου καθε βραδυ απο πανω ...εχω το δικαιωμα τουλαχιστον να πω την γνωμη μου ...

Μου εβαλε χερι η μανα του γιατι θα φτιαξω μονη μου τις μπομπονιερες και γιατι να μην τις παρω ετοιμες ...γιατι κυρα μου εγω δεν εχω τα χρηματα που εχεις εσυ ... και θελω να το χαρω να τα κανω μονη μου...αμαν πια...

εχουμε ενα ζευγαρι που ο αντρας ειναι και συναδελφος του αντρα μου και απο την πρωτη μερα που ειδαν την μικρη μου λεει η κοπελα αν εχω κουμπαρα και της ειπα ναι εχω και στεναχωρηθηκε... κι τωρα που ηρθαν τα πραγματα ετσι τους πιασαμε και τους μιλησαμε την προηγουμενη κυριακη και τα παιδια δεχτηκαν να ξεκαθαρισουμε το θεμα με τον αλλον 'υποψηφιο νονο' και να τα κανουν αυτοι.Η κοπελα την Δευτερα ξεκινησε να περνει ιδεες οσο αφορα την βαφτιση γιατι για τον γαμο εμεις τα εχουμε ολα ετοιμα μονο τα στεφανα μας λειπουν και εκεινη ξερει απο γαμο γιατι το καλοκαιρι παντρευτηκαν κι αυτοι.Μα τετοιο ενδιαφερον αυτη και ο δικος μου τιποτα???

κι ετσι του ζητησε το σαββατοκυριακο να κανει μια βολτα απο εδω γιατι εχουμε να του πουμε κατι πολυ σοβαρο ,ελπιζω να ερθει το καλο που του θελω γιατι ντε και καλα ηθελε να του το πω απο μηνυματα ελεοςςςςςςςςςςς και οτι τον θελω μεσω facebook εγινε η συζητηση γιατι εκει μπαινει και το εβγαλα στον τοιχο μου , το ειδε και μου εστειλε σμς να με ρωτησει τι εχω εκει καταντησαμε να μιλαμε την σημερινη εποχη ηλεκτρονικα

πουφφφφφφφφ

εγω τετοιο νονο δεν τον θελω...εξαλλου εχει ξαναγινει νονος ας μην κανει και την δικια μου...

γιατι δεν του το λες ευθεως; να του πεις ότι τετοια σχεση με τον κπουμπαρονονο δεν θελεις ουτε για σας ουτε και για την κορη σου! και αν δεν θελει να βαφτισει τη μικρη να σου το πει ξεκαθαρα και όχι νασου το δειχνει! μπορει να ειναι δυσκολο, αλλα ειναι πιο εντιμο!

τελικά το καλυτερο ειναι να μην κλεινεις "ρεζερβε" ουτε κουμπαρο, ουτε νονο-α! δεν ξερεις πως θα ειναι με το παιδι σου και δεν θα εισαι στη δυσκολη θεση να αθετησεις την υποσχεση σου!! ασε να γεννηθει με το καλο, δες πώς θα φερονται στο μικρό σου, θα σας επισκεφτονται; τι τον κλεινουμε από την αρχη;; να μην χασουμε το κελεπούρι;;

agkiolina εισαι λαθος.

Τα στεφανα, οι λαμπαδες κτλ ειναι του κουμπαρου. Οτι θελει παιρνει. Δεν ειναι υποχρεωμενος να σε ρωτησει. Εαν θελει τοτε σε ρωταει. Αν... θελει!!!!!!

Βρε αγκιολινα μου, τι να πω... καλυτερα να μην εχει τετοιο νονο η κορη σου, δεν χρειαζεται.

Αν απο τωρα σου κανει... νερα, αργοτερα το θα γινει.

Γιατι εδω προκειται περι θρασσους.

agkiolina εισαι λαθος.

Τα στεφανα, οι λαμπαδες κτλ ειναι του κουμπαρου. Οτι θελει παιρνει. Δεν ειναι υποχρεωμενος να σε ρωτησει. Εαν θελει τοτε σε ρωταει. Αν... θελει!!!!!!

Οκ βρε Ζωη, ο κουμπαρος τα παιρνει, δεν ειναι υποχρεωμενος να σε ρωτησει, αλλα αφου προκειται και για περιπτωση φιλων, δεν θα ηταν καλυτερο να τα επιλεξουν μαζι, με βαση παντα και τις δυνατοτητες του κουμπαρου, αλλα και το προσωπικο γουστο της κοπελας?

Εμεις τουλαχιστον οταν παντρεψαμε τους φιλους μας, πηγαιναμε παντου μαζι και ας επροκειτο για τις αγορες που πραγματοποιει ο κουμπαρος. Δεν θα ηθελα σε καμμια περιπτωση να παρω κατι και να μην το ευχαριστηθουν τα παιδια.

Το ιδιο συνεβει και με τους δικους μου κουμπαρους

Κοριτσια ευτυχως κατι τετοιοι "νονοι κελεπουρια" μας ειχαν παντρεψει,εμεινα εγκυος δεν ελεγαν κουβεντα γιατι και αυτοι περιμεναν παιδι την ιδια περιοδο, γεννησα ηρθαν στο μαιευτηριο για 3' στην κυριολεξια δεν εφεραν τιποτα για το μωρο μονο λουλουδια.Μετα μπηκε το μωρο μου στο νοσοκομειο με λοιμωξη αφαντοι οι κυριοι.Εντω μεταξυ μια καλη μου φιλη ζητησε να βαφτισει το μωρο.Οι κυριοι ουτε ενα τηλεφωνο.Ενα πρωι πηρα και εγω την κουμπαρα μου και ρωτησα τις προθεσεις τους μια και το παιδι μας το εχουν ζητησει αλλοι.Και απαντησε οτι περιμεναν εμας να τους το ζητησουμε.Ξεκαθαρισα μαζι της θελουμε ανθρωπους να αγαπουν και να βλεπουν το παιδι μας και οτι διαλεξαμε αλλους νονους.Εχουμε να μιλησουμε 4 χρονια και ειναι κατι που με αφηνει παγερα αδιαφορη η φιλη μου αποδειχθηκε "ΑΝΘΡΩΠΟΣ" με ολη την σημασια της λεξεως, αγαπαει το παιδι και το βλεπει πολυ συχνα.Χαιρομαι για την αποφαση μου να μην τους κανω νονους του παιδιου, πανω απο ολα με ενδιαφερε το κοριτσακι μου και τιποτα αλλο.:-D:grin::-D:grin::-D

nSRtp3.png

συμφωνω... με το να τα αγορασει μονος του χωρις να τους ρωτησεις εστω τι θελουν, ειναι σαν να τους λεει οτι δεν θελει και πολλά πολλά. τουλάχιστον εγω ετσιθα το εκ-λαμβανα!

Οκ βρε Ζωη, ο κουμπαρος τα παιρνει, δεν ειναι υποχρεωμενος να σε ρωτησει, αλλα αφου προκειται και για περιπτωση φιλων, δεν θα ηταν καλυτερο να τα επιλεξουν μαζι, με βαση παντα και τις δυνατοτητες του κουμπαρου, αλλα και το προσωπικο γουστο της κοπελας?

Κι εγώ έτσι πιστεύω ότι είναι το σωστό,να τα δει και το ζευγάρι,αφού πρώτα απ'όλα πρέπει να αρέσουν σ'αυτούς τους δύο.Από εκεί και πέρα,ο κουμπάρος θα κάνει ό,τι καλύτερο μπορεί,αναλόγως τα οικονομικά του.Θυμάμαι ότι πριν από κάποια χρόνια που θα γινόμουν κουμπάρα,με πήρε η νύφη και μου είπε ότι βρήκε στέφανα που της άρεσαν και ήθελε οπωσδήποτε αυτά.Δεν μου άφησε κανένα περιθώριο επιλογής,όπως καταλαβαίνετε.