Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ξαφνική αποστροφή για το ένα στηθος;;;

Recommended Posts

κορίτσια τα φώτα σας!!!

ερώτηση 1

έχω εναν μπεμπη σχεδόν 4 μηνών τον οποιο θηλάζω αποκλειστικά (το βαρος μας ειναι 7 κιλά τωρα και γενικά ολα καλα με την διατροφή μας). Σήμερα στους δύο τελευταιους θηλασμούς δεν δεχόταν με τίποτα το δεξί στήθος-έτσι ξαφνικά!- ενω το αριστερο το πήρε κατευθείαν και μια χαρα...την δεύτερη φορά που δεν μου 'καθοταν' στο δεξι στήθος δοκίμασα να τον θηλάσω ξαπλωμένη το δεχτηκε (ίσως επειδη του ήρθε απο άλλη γωνία;;)Τί μπορεί να φταίει κ κυρίως τι μπορώ να κάνω για να μην μονιμοποιηθεί αυτή η κατασταση;;(δεν γίνεται να τρώει μόνο απο το ένα!!)

ερώτηση 2

απο χτες το απογευμα μου κανει πράσινες κενώσεις...διάβασα οτι ίσως οφείλεται στην υπερπαραγωγή γάλακτος οποτε βγάζω με το θήλαστρο πριν τον ταισω ώστε να τρώει το 'τελευταίο' γαλα (άραγε έχει νόημα αυτό που κάνω;; το καλό είναι οτι αυξάνεται η 'τραπεζα' γαλακτός που φτιάχνω καθως σε 1,5 μήνα γυρνάω στη δουλεια...:cry: ) Υπάρχει κάτι άλλο για το οποίο θα έπρεπε να ανησυχώ με τις πρασινωπές κενώσεις;; και το κυριώτερο Εχου καμμιά σχέση με την ερώτηση νούμερο 1?? δηλαδή την αποστροφή για το ενα στήθος;

Ευχαριστώ προκαταβολικααα

Διαφημίσεις

Να σου ζήσει!

Οι πράσινες κενώσεις μπορούν να σχετίζονται και με κάποια ίωση και ίσως και γι'αυτό να υπάρχει αυτή η δυσφορία απέναντι στο ένα στήθος.

Αυτό που περιγράφεις το έκανε και το δικό μου το σποράκι και ήταν στην ηλικία τη δικιά σας.

Εμένα όχι απλά δεν το ήθελε το στήθος, αλλά έκλαιγε γοερά και με απίστευτους λοιγμούς.

Η Αγλαία πολύ σωστά μου είχε πει τότε, πως συνήθως αυτές οι καταστάσεις δεν παγιώνονται, αλλά διορθώνονται από μόνες τους μετά από λίγες μέρες.

Προσπάθησε να θηλάσεις με άλλες στάσεις, όπως ήδη έκανες και να είσαι χαλαρή, γιατί το δικό μας άγχος μεταδίδεται στα μωρά και έτσι χειροτερεύουν τα πράγματα.

Όσο για το εαν θα πρέπει να αντλείς, καλύτερα να σου απαντήσουν οι πιο ειδικές.

Καλή συνέχεια!

σε αυτην την ηλικια ακριβως και το δικο μου εδειχνε περισσοτερο την προτιμηση του στο αριστερο στηθος και σταδιακα το δεξι δεν το ηθελε καθολου.μαλλον δεν γεμιζε τοσο γαλα οσο το αλλο.δεν ξερω τι μπορει να εφταιγε!!!παντως μεχρι και 7 μηνων που θηλαζα ειχα φτασει σε σημειο το ενα στηθος που ηθελε να ειναι τεραστιο και το αλλο αδειο.και τον τελευταιο μηνα θηλαζα μονο απο το ενα στηθος..ειχα φρικαρει.δεν μπορουσα να βαλω σουτιεν. ασε που πιστευα πως θα μου μεινει παντα ετσι.τελικα μολις σταματησα το θηλασμο επανηλθαν.ελπιζω να ειναι προσωρινο αυτο που σου κανει τωρα.ισως καποια αλλη να γνωριζει καλυτερα τι ακριβως συμβαινει..

Ίσως υπάρχει ίωση ή κάποιας άλλη λοίμωξη (γι αυτό και οι πράσινες κενώσεις). Η ωτίτιδα στο ένα αυτί μπορεί να προκαλέσει άρνηση του στήθους από τη μεριά που πονάει το μωρό (γι αυτό το δέχεται σε άλλες στάσεις).

Μια εξέταση από το γιατρό θα μπορούσε να σας διαφωτίσει.

σας ευχαριστώ όλες! ευτυχώς το θέμα με το στήθος ηταν εντελώς προσωρινό, διορθώθηκε (απ'οτι φαινεται) μόνο του...οσον αφορα τα πράσινα κακά μας, συνεχίζονται οπότε μάλλον θα ακολουθήσω την συμβουλή σου Αγλαϊα γιατί κ ο σύζυγος είναι κρυωμένος αυτες τις μέρες οποτε πιθανόν να κόλλησε κανα κρύωμα κ ο μικρός μας (αν και δεν τον φιλούσε αυτες τις μερες γενικά πρόσεχε). Αν όντως είναι κρυωμένος ο μικρός υπάρχει πιθανότητα να μην εμφανίζει κανενα άλλο σύμπτωμα παρα μόνο αυτό; (ουτε πυρετο εκανε, δεν βήχει, η διαθεση του είναι τελεια)Τι να πω; μακαρι να είναι τοσο 'απαλα' τα κρυωματα μας τοτε...

Και πάλι σας ευχαριστώ όλες...

Διαφημίσεις

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...