Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

    Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

3 μηνών, πνίγηκε στον ύπνο, έχει και ΓΟΠ, ΦΟΒΑΜΑΙ!


cow

Recommended Posts

Χρόνια πολλά για την ημέρα.

Η μπέμπα μου έχει ΓΟΠ και την αντιμετωπίζουμε πια χωρίς φάρμακο. Πρίν μιά εβδομάδα ξεκίνησαν να κοιμουνται 5ώρες συνεχόμενες τα βράδια και αυτή και ο αδελφός της [είναι διδυμάκια] και είπα ΔΟΞΑ ΤΟΝ ΘΕΟ ΘΑ ΚΛΕΊΣΩ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ.[Εκτός από τον άνδρα μου δεν έχω βοήθεια].

Όμως άκουσα χθες ενα ήχο περίεργο έτρεξα και την είδα να πνίγεται. ΤΡΕΛΛΑΘΗΚΑ . Την σύκωσα , την χτύπησα στην πλάτη και συνήλθε αυτή και μετά κατέρευσα εγώ. ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΑΠΛΟ ΣΥΜΒΑΝ, Ή ΜΙΚΡΗ ΗΤΑΝ ΚΑΤΑΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΦΟΒΟ ΤΗΣ ΚΑΤΟΥΡΗΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.

Έχω την κούνια με σφήνα και κλίση, έχω και σφηνάκι για το πλάι αλλά τώρα που μεγάλωσε γυρνάει ανάσκελα , σε αυτή την θέση την βρήκα.

Ο παιδιάτρος μου είπε να την βάλω μπρούμητα αλλά δεν κάθεται κλαίει. Κούναει αριστερα δεξιά το κεφάλι της αλλά όχι με πολύ άνεση ακόμα.

Νόμιζα ότι τώρα πια δεν θα υπάρχει πρόβλημα, αλλά πανικοβλήθηκα. Σήμερα όλη την μέρα που κοιμήθηκε τα κοίταζα από επάνω και κοιμάμαι όρθια, τώρα πίνω διπλό καφε για να τα φυλάω το βράδυ....αλλά πόσα βράδια θα αντέξω.

ΕΣΕΙΣ ΦΟΒΑΣΤΕ,,,,,:confused:

Κινδυνευουν :?:

Τι να κάνω :rolleyes:

 

Υ.Γ. Έχουν και πολλά σάλια εδώ και μερικές μέρες, μάλλον είναι από αυτό εαν δεν είναι γουλιά από την ΓΟΠ.

Λέτε να είναι από τα ούλα για τα δοντάκια τους... τα σαλια:?:

 

Περιμένω όλο το βράδυ νέα σας.

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις


και εγω μπρουμυτα σκεφτηκα να σου πω να την βαλεις.....ενδοεπικοινωια εχεις?? βαλε και μια τετοια....Να προσπαθεις να ρευεται καλα πριν κοιμηθει...αν δνε ρευεται περιμενε κανα 20λεπτο εχοντας την ακουμπισμενη πανω σου.....

Δεν εχω κατι αλλο να προτεινω....σαλια ναι, μπορει να ειναι αοπο δοντια...απο τοσο ξεκινανε απλα θα περασουν μηνες μεχρι να βγαλει δοντακι.

Να σου ζησουν.

Link to comment
Share on other sites

η μικρη μου ειχε εντονο προβλημα γοπ μεχρι τον 5ο μηνα.ειχα παντα τον ιδιο φοβο με σενα γιατι ειχε τυχει να κανει εμετο στον υπνο της.ενα θα σου πω και προσπαθησε το υπνος μπρουμητα.αν τη βαλεις κοιμησμενη στην κουνια μπρουμητα θα ξυπνησει?εγω λεω να επιμενεις λιγο σ αυτο.οχι οτι υπαρχει κινδυνος πνηγμου αλλα για να ησυχασεις και εσυ;).α!!δεν ξερω αν το εχεις κανει προσπαησε το στρωμα της να εχει μια κληση περιπου 30 μοιρων.

Link to comment
Share on other sites

Φίλη μου με σοβαρό πρόβλημα ΓΟΠ ο μπέμπης της, τον θήλαζε κι'όλας, θυμάμαι ό,τι περίμενε 45 λεπτά μετά από κάθε γεύμα για να τον ξαπλώσει, βέβαια με τα δίδυμα δεν θα είναι ό,τι πιο εύκολο. Επίσης τα σφηνάκια από μια ηλικία και μετά είναι επικίνδυνα και θα πρέπει να αφαιρούνται.

καλή δύναμη και υπομονή σου εύχομαι.

Link to comment
Share on other sites

Από τη σελίδα http://www.paidiatros.com

 

Πώς να βάζω το παιδί μου να κοιμάται;

Από το 1992 υπάρχουν στοιχεία που υποστηρίζουν ότι τα μωρά πρέπει να κοιμούνται ανάσκελα. Από το 1994, ιδιαίτερα στην Αμερική, έχει γίνει προσπάθεια να ενημερωθεί ο κόσμος ότι το μωρό είναι καλύτερα να κοιμάται ανάσκελα και όχι μπρούμυτα. Δυστυχώς, αυτό ακόμα δεν έχει γίνει βίωμα σε όλους τους γιατρούς και πολύ περισσότερο στις μαμάδες, που επηρεάζονται πάρα πολύ από τη γιαγιά και την προ-γιαγιά. Αυτό που φοβούνται οι περισσότεροι είναι ότι αν το παιδί κάνει εμετό, τότε είναι πιο εύκολο να «πνιγεί», εάν κοιμάται ανάσκελα. Αυτό έχει αποδειχθεί ότι δεν ισχύει. Εάν βέβαια το παιδί σας πάσχει από σοβαρή γαστροοισοφαγική παλινδρόμηση ή κάποια άλλη πάθηση, για την οποία ο γιατρός συμβουλεύει να κοιμάται το μωρό μπρούμυτα, τότε θα πρέπει να ακολουθήσετε τις οδηγίες του γιατρού σας. Αν δεν μπορείτε να βάζετε το μωρό σας να κοιμάται ανάσκελα, τότε η επόμενη αποδεκτή θέση είναι στα πλάγια.

Χρήσιμες συμβουλές προς τους γονείς

1.Το στρώμα του μωρού πρέπει να είναι σκληρό. Μη χρησιμοποιείτε στρώμα από νερό.

2.Μη βάζετε στο μωρό μαξιλαράκι, γούνες ζώων ή άλλες μαλακές επιφάνειες για να κοιμάται το μωρό πάνω.

3.Σιγουρευτείτε ότι στο κρεβατάκι του μωρού και ειδικά κοντά στο κεφαλάκι του δεν υπάρχουν υφασμάτινα παιχνίδια, μικρά σεντονάκια και γενικά οτιδήποτε μπορεί να καλύψει το προσωπάκι του μωρού.

4.Ελέγξτε τη θερμοκρασία του δωματίου. Μη σκεπάζετε υπερβολικά το μωρό σας. Η υπερθέρμανση μπορεί να το οδηγήσει σε βαθύ ύπνο.

5.Μην καπνίζετε, μην καταναλώνετε αλκοόλ και μην παίρνετε οποιοδήποτε φάρμακο χωρίς την έγκριση του γιατρού σας κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης.

6.Μην καπνίζετε ποτέ στο σπίτι και ειδικά στο δωμάτιο του μωρού, αλλά και μην αφήνετε να καπνίζει οποιοσδήποτε άλλος.

7.Προσπαθήστε να θηλάσετε το μωρό σας για όσο το δυνατό μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

8.Να επισκέπτεστε τακτικά τον παιδίατρο σας για να παρακολουθεί στενά την ανάπτυξη του μωρού σας.

6/ 11/2007: Ο μικρός Πρίγκιπας!!!

24/3/2011: Η Μπουκίτσα μας!!!

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

πω.πω...κοπελά μου τι περασες......:(

Ευτιχως για μενα κανενα απο τα 4 παιδια μου δεν ειχε τετοιο προβλημα....αλλα παλι...το θεμα του πνιγμου ηταν παντα ο μεγαλος μου φοβος.....

τι να σου πω καλο κουραγιο...και το μωρακι σου γιατα ματια σου.....το γεγονος αυτο ηταν πολυ σοβαρο.....μηπως να την εχεις παντα διπλα σου???? τα εχεις τα διδυμα σε χωρια δωματιο???εγω τα διδυμα μου μεχρι τα 2 τα ειχα στην κρεβατοκαμαρα οπως και το τριτο μου παιδι...και τωρα τον μικρο μου 18 μηνων ακομα μαζι μου τον εχω....εχω αυτη την φοβια με τον πνιγμο οπως σου εγραψα πιο πανω....:wink:

Link to comment
Share on other sites

Είχε το ανηψάκι μου ΓΟΠ και θυμάμαι που είπε στη συνυφάδα μου η παιδίατρος να ανασηκώσει το στρώμα για να κοιμάται το παιδί σε κλίση. Έτσι έβαλε μαξιλάρια κάτω από το στρώμα στη μεριά του κεφαλιού και το παιδί δεν ήταν εντελώς οριζοντια.

ISGLp2.pngilpPp3.png
Link to comment
Share on other sites

Καλησπέρα. Να χαίρεσαι τα μπεμπάκια σου.Έχω κια εγώ έναν μπεμπάκο 9 μηνών και μέχρι 7 είχαμε και εμείς ΓΟΠ. Έζησα και εγώ παρόμοια επεισόδια.Αυτό που με είχε συμβουλέψει η δική μου παιδίατρος ήταν να τον βάζω στο ριλάξ, ακόμα και αν ρευτεί για κανένα 40λεπτο. Βέβαια, από το φόβο μου θυμάμαι τον άφηνα ένα δύωρο, πριν τον πάω στο κρεβάτι του. Το είχα σηκώσει και εγώ το στρώμα αλλά επειδή είναι υπερκινητικός τον έβρισκα πάντα στο κάτω μέρος της κούνιας για αυτό δεν με βοήθησε ιδιαίτερα. Απλά ένιωθα λίγο πιο ήρεμη να έχω την κούνια του στο δωμάτιο μου. Υπομονή!Θα περάσει και αυτό και θα σου φαίνεται μακρινό.

Link to comment
Share on other sites

Και ο δικός μου ο μπάμπουρας είχε το ίδιο πρόβλημα και όταν ήταν 10 ημερών τον ακούσαμε να πνίγεται στον ύπνο του και τον σήκωσε γρήγορα ο άντρας μου και από τότε φοβίθηκα πολύ. Όταν έγινε 6 μηνών έφυγα από το δωμάτιο του και πήγα στο δικό μου. Το βράδυ πετάγομαι ακόμα με το πρωτο κιχ που κάνει. Εγώ αυτό που έκανα είναι να τον αφήνω να ρευτεί μια ή και δύο φορές, τον έβαζα και στο ριλάξ για 25 λεπτά και κάποιες φορές μέσα στο γάλα του του έβαζα και μια κουταλιά ρυζάλευρο. Τώρα είναι 8 μηνών και εδώ και ένα μήνα δε βγάζει ούτε γουλιά.

Link to comment
Share on other sites

Και εμάς είχε ΓΟΠ μέχρι που άρχισαν οι στερεές τροφές και για λίγο καιρό ακόμη, είχαμε την κούνια στο δωμάτιό μας, δίπλα από το κρεββάτι μας, με βιβλία κάτω από τα πόδια της κούνιας στην πλευρά του κεφαλιού για τουλάχιστον 30 μοίρες κλίση και μετά από κάθε γεύμα το κρατούσα τουλάχιστον 20 - 30 λεπτά και κοιμόταν στην αγκαλιά μου ακόμη κι αν είχε ρευτεί αμέσως. Έτσι όταν πλέον ξάπλωνε στο κρεββάτι με κλίση, είχε ήδη προχωρήσει αρκετά η πέψη και δεν υπήρχε κίνδυνος να τα βγάλει. Κούραση βέβαια αλλά και σιγουριά ότι βάζει βάρος, ότι δεν υπάρχει κίνδυνος εμετού κτλ...

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

Ευχαριστώ, την θέση μπρούμητα από όσα έχω διαβάσει την φοβάμαι. ΘΑ τα βάζω στο πλάι ....και με την βοήθεια του Θεού θα πάνε όλα καλά.

Θα την ρεύω όπως τώρα καλά για μισή ¨ωρα τουλάχιστον και θα την αφήνω που είπε η φίλη για καμια ώρα και στο ρηλάξ.

ΠΟΤΕ ΘΑ ΔΙΑΦΥΓΟΥΝ ΤΟ ΚΙΝΔΥΝΟ ΛΟΓΩ ΗΛΙΚΙΑΣ:?::?::?:

 

Σας ευχαριστώ για τις ευχές, να σας ζήσουν και τα δικά σας μωράκια, πάντα να είναι καλά.

Link to comment
Share on other sites

εγω θα σου ελεγα να κοιμασαι μαζι της και να την εχεις το μισο της κορμακι πανω σε ενα μαξιλαρι. ο δικος μου δεν εχει γοπ (δεν ξερω τι ειναι,αν και θα μαθω τωρα που το ειπες)αλλα ακομη και τωρα που κοιμαται στο δωματιο του κοιμαμαι κ εγω στο κρεβατι του κ εκεινος στην κουνια του.το βραδυ που θα ξυπνησει τον πενω μαζι μου.δεν τον αφηνω λεπτο μονο το βραδυ.κυριωε οταν εχει μιξουλες και ταλιπωρειται τον εχω στο κρεβατι διπλα μου πανω σε ενα μαξιλαρι. κουραγιο , υπομονη και προσοχη! μωρακια ειναι θα μεγαλωσουν.

Link to comment
Share on other sites

Εγω εχω διδυμα με ΓΟΠ 9 μηνων την οποια δεν εχουμε ξεπερασει τελειως.Επειδη εχω κ εγω ακομη κ τωρα τον ιδιο φοβο με σενα αφου ρευτουν πολυ καλα τα κοιμιζω σε ρηλαξ διπλα μου.Οσες φορες δεν ειχαν ρευτει κ τα ξαπλωνα στην κουνια τους το εβγαζαν σχεδον παντα.Οποτε καταληξαμε στα ρηλαξ.Τωρα τελευταια αρχισαν καπως να βελτιωνονται τα πραγματα κ παρολαυτα δισταζω να τα βαλω στο δωματιο τους ή στις κουνιες τους.Βεβαια καλο θα ηταν να ρωτησεις κ τον παιδιατρο σας με ποιον τροπο θα ελαχιστοποιησεις τον κινδυνο κ θα μπορεις κ εσυ να κοιμηθεις λιγο γιατι η μερα δεν βγαινει ευκολα με τα διδυμα κ χωρις νυχτερινο υπνο.Καταλαβαινω απολυτα την αγωνια σου γιατι το εζησα κ εγω μια φορα στις αρχες με το ενα μωρο...

Link to comment
Share on other sites

δεν θα ηταν καλυτερο να κοιμουνται μαζι σας στο ιδιο δωματιο; κ επισης να εχει μια ελαφρια κλιση το στρωμα της;ή το κρεβατι, βαζοντας δυο ιδια βιβλια κατω απο τα ποδαρακια του κρεβατιου, ρωτα κ τον παιδιατρο γι'αυτο.

η γοπ συνηθως φευγει με την εναρξη των στερεων (στη δικη μας περιπτωση ομως εμεινε, μαλλον λογω κληρονομικοτητας απο τον μπαμπα, χωρις να ειναι κατι σοβαρο.)

Link to comment
Share on other sites

....να κάνω μια άσχετη ερώτηση....σε όλους....

έχουν πολλά σάλια μπορεί να πνίγονται από αυτό;

....από 3 μηνών μπορεί να οφείλεται στα ούλα τους τα σάλια και να ξακινάνε τα δόντια γιατί έχουν και το χέρι στο στόμα όποτε βγαίνει η μπιμπίλα ή είναι πολύ νωρίς;

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

υπαρχρι περιπτωση να πνιγοντε και απο τα σαλια.η δικια μου παντως απο 2 μηνων σαλια το χερι στο στομα συνεχεια και ακομα δεν εχει βγαλει ουτε 1 δοντι και ειναι 7 μηνων

Link to comment
Share on other sites

  • 2 εβδομάδες μετά...

και η μικρή μου το παθαίνει. Εκτός του ότι την κρατάω μετά το φαί πολύ ώρα και τρώει ειδικό γάλα το οποίο είναι πιχτό με αποτέλεσμα να το κρατάει καλύτερα το στομαχάκι της, έχουμε αγοράσει τη συσκευή βρεφικής άπνοιας της angelcare η οποία ενδείκνυται και σε αυτό. Χτυπάει συναγερμός όταν δεν πιάνει κίνηση στο στρώμα της. Η μικρούλα μας έπαθε άπνοια 2 φορές και την τσιμπήσαμε, ξύπνησε και πήρε το μηχάνημα μπρος. Μόνο στην ιδέα ότι θα σε ειδοποιήσει το μηχάνημα μπορείς και κοιμάσαι. Στην Ελλάδα το πουλάνε στα 200, αν θες να το πάρεις τσέκαρε στο amazon της Αγγλίας που στέλνει και Ελλάδα, θα το βρεις στα 80 περίπου. Νομίζω θα σε βοηθήσει να κοιμηθείς αφού βάλεις σε κλίση το στρώμα στο κρεβατάκι όπως γράφει η φίλη μας παραπάνω.

hDxrp3.pnghkS0p3.png
Link to comment
Share on other sites

Οπως σου εγραψε και η φιλη μας, οι συγχρονες θεωριες υποστηριζουν οτι δεν επιτρεπεται πλεον να κοιμουνται μπρουμυτα τα παιδια.Τουλαχιστον οσο ειναι πολυ μικρουλια και "μενουν" περιπου στη θεση που τα αφηνεις.

Η δικη μου δεν ειχε ΓΟΠ αλλα εγω ημουν τρομοκρατημενη απ'οσα ακουγα και μετα το φαγητο την κρατουσα αγκαλια για μια ωρα!!!

Φυλαγε τα ρουχα σου...

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Κορίτσια, ένας περίεργος ήχος από το στομαχάκι, σαν να ζορίζεται, σαν να μουγκρίζει, σαν να καθαρίζει το λαιμό το παιδί (και παράλληλα κοκκίνισμα) -μετά από το οποίο καμία φορά, όχι πάρα πολύ συχνά, βγάζει γουλιές- σημαίνει ΓΟΠ? Έπεσα πάνω στο ποστ ψάχνοντας για τη γοπ πληροφορίες και κατατρόμαξα!!!!! Καμία φορά κάνει αυτούς τους ήχους και κοιμισμένη και μετά ξανακοιμάται. Δεν κλαίει αλλά αυτοί οι ήχοι φανερώνουν δυσφορία και μεγάλη κιόλας.

Link to comment
Share on other sites

marirena δε νομίζω να είναι ΓΟΠ....στη ΓΟΠ σου βγάζει συχνά γουλιες μετά απο κάθε γεύμα της....αυτό μου είπε ο δικός μου παιδίατρος όταν η δική μου είχε ΓΟΠ....μου είχε δώσει κ ένα σχετικό φυλλάδιο......υποψιάζομαι ότι κρυολόγησε λίγο (εφ'οσον κάνει σα να καθαρίζει τον λαιμό της)......εμένα κάτι μουγκρητά τα κάνει όταν δε ρεύεται καλά ή όταν έχει παραφάει.....:shock:

Link to comment
Share on other sites

  • 4 months later...

Εχουμε ΓΟΠ από αλλεργιες κλπ απο νεογεννητο, ειμαστε 26 μηνων....καταρχας, οπως και να το βαλεις το μωρο, θα γυρισει. Οχι στα σφηνακια, θελεις να γυρισει γιατι συνηθως ξερουν αυτα προς τα που να γυρισουν οταν εχουν γουλίτσες.

 

Υπαρχει η συσκευη angelcare

 

http://www.angelcare-monitor.com/International/en/home

 

που χτυπαει αν σταματησει να αναπνεει το μωρο. Εχει πολλες θετικες κριτικες. Την εχω δει στα ΛΗΤΩ.

 

Θα την παρω τωρα που θα παει στο δωματιο της-το καθυστερησαμε λογω του προβληματος αυτου. Ειναι για μεχρι 5 ετων. Πολυ σπανια το χρειαζεται καποιος τοσο. Παρα πολυ σπανια.

 

Οταν ηταν μωρο ομως εμενα ξυπνια σε βαρδιες με τον αντρα μου, δεν μπορουσα να κοιμηθω....κι εμενα μου ειχε πνιγει, και ηταν και στο πλαι, σε ανακλιση, ειχε χωνεψει...Ο Θεος μαζι μας.

 

Καλο κουραγιο, καλυτερευει παρα πολυ ή και περναει εντελως στο 6μηνο!!!!

Link to comment
Share on other sites

  • 1 χρόνο μετά...

Καλησπερα σας,

πρωτη φορα γραφω στη σελιδα σας.

Ο μπεμπης μου ειναι 3 μηνων και 14 ημερων και εχει γοπ,εκτος αυτου ενω ο γιατρος μου ειπε να τον κραταω μιση ωρα να ρευτει τις περισσοτερες φορες μπορει να περασουν και δυο ωρες (ερχεται η ωρα να τον θηλασω ξανα) και εκεινος ρευεται ακομα...το παιδι μου κλαιει παρα πολυ για καμια ωρα και παραπανω ισως,μεχρι που απο το κλαμα του τον παιρνει ο υπνος πανω μου.

Δεν ξερω τι να κανω...εχετε καποια συμβουλη;

Σας ευχαριστω :(:confused:

Link to comment
Share on other sites

Εμεις θα γινουμε 4μηνων σε 10 μερες!!!Στην αρχη θηλαζα τη μικρη,,μετα εδωσα ξενο..κ στις 2περιπτωσεις εβγαζε μεγαλες γουλιες,,,,2μηνων καναμε υπερηχο...κ μεις με γοπ!!!Εχουμε το στρωμα με ανακλιση...την κραταμε μιση ωρα ομως παρατηρω αν φαει μπορει να ρευτει κ μας--εκτος μετα του φαγητου---κ 2 ωρες μετα....απλα μετα το φαγητο κ το μισαωρο αμα φαει κ νυσταξει μην τη βαζεις στο δεξι πλευρο....μας ειπαν στον υπερηχο στο μητερα οτι κ οι ενηλικες οταν κοιμουνται στο δεξι πλευρο επιταχυνεται η πεψη!!!παντως με το αντιαναγωγικο γαλα ειδαμε τεραστια βελτιωση..της δινουμε κ επαντορεν σιροπι να μην καιγεται ο οισοφαγος απο τη γοπ....απλα τα παιδακια με γοπ θελουν αγκαλιτσα ισως περισσοτερο απο τα αλλα παιδια---καθε φορα που βηχει στον υπνο την σηκωνω ή την επιτηρω..κ φυσικα καποιος κοιμαται μαζι της το βραδυ---εχουμε εναν καναπε κεβατι στο δωματιο της,,,

Link to comment
Share on other sites

μαρια, δεν σας εδωσε επαντορεν? αυτο ειναι για να μην καιγεται ο οισοφαγος απο τις παλινδρομησεις--εμας αυτο το καψιμο την εκανε κ εκλαιγε,,,με το αντιαναγωγικο γαλα παντως σωθηκαμε...δεν ξερω αν θηλαζεις αποκλειστικα...ρωτα το γιατρο σου...ειναι γαλα πιο πηχτο στο στομαχι

Link to comment
Share on other sites

Καλησπέρα καλως ήρθες,

Τι εννοείς πως ρεύεται για 2 ώρες;; Κάνει να ρευτεί 2 ώρες; γιατί κλαίει? Γίνε λίγο πιο σαφής αν μπορείς...

 

Εμείς χρονίσαμε κι ακόμη πνιγόμαστε λίγο στον ύπνο μας. Εχουμε σηκώσει 20 εκατοστά το κεφαλάρι της κούνιας. Φανταστείτε πως έχουμε στοπ για να μην γλιστράμε προς τα κάτω. Αλλιώς είτε από γουλιές είτε από σάλια πνιγόμαστε. Θέλει προσοχή και επαγρύπνηση αυτό το πρόβλημα.

Επίσης για να μην πανικοβάλεστε μαμάδες με ΓΟΠ, κάθε φορά που ακούτε το μωράκι σας το βράδυ (ξέρω πολύ καλά αυτό το άγχος...) βάλτε κάμερα - είναι σωτήρια. Εγώ την έχω στο κομοδίνο μου και σηκώνομαι μόνο αν ΔΩ ότι υπάρχει πρόβλημα κι όχι ακούγοντας το παραμικρό κιχ.

Link to comment
Share on other sites

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Δημιουργία νέου...