Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Φραουλομαμάδες και φραουλο-ιδέες!!

Daiana+beba

Recommended Posts

Καλησπέρα κορίτσια! Όπως φαίνεται και απο τον τίτλο, το θέμα που θα ετοιμάσω για την μπουμπού μου είναι η φράουλα!

Επειδή είδα διασπαρτα διάφορες ιδέες για προσκλησεις μπομπονιέρες όπως και πολλές μαμάδες που ενδιαφέρονται γι αυτό το θέμα αλλά και γενικά για χρωματικό συνδιασμό κόκκινο - λευκό, χωρίς να έχουν αποφασίσει ακόμα, είπα να ανοιξω καινούριο θέμα που θα τα συγκεντρώσουμε όλα για να βοηθηθούμε εμείς αλλά φυσικά και όλα τα επόμενα κορίτσια που θα ενδιαφερθούν!

Απ ότι κοιταξα δεν υπάρχει παρόμοιο θέμα ώστε να το έχουμε ανοιξει δύο φορές οπότε νομίζω δεν υπάρχει πρόβλημα που το άνοιξα...

(είμαι καινούρια σχετικά, δεν το κατέχω και πολύ το θέμα με τα φόρουμ!)

Ελπιζω να μας φανεί χρήσιμο και να μην έκανα πατάτα που το άνοιξα....

Καλές φραουλοβαπτίσεις!!!!

Ξεκινάω απο το επόμενο ποστ μερικές ιδέες που βρήκα στο φόρουμ για μπομπονιέρες και προσκλησεις. Οποιαδήποτε άλλη ιδέα θα ήταν ευπροσδεκτη φυσικά και εξαιρετικά χρήσιμη! :D

Διαφημίσεις

• Replies 109
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Και ξεκινάω...Για προσκλητήριο, μία καλή ιδέα είναι η φρουλίτσα σε πατρόν.

Πατρόν, μπορούμε να βρούμε εδώ: http://www.google.gr/images?hl=en&q=%CF%80%CE%B1%CF%84%CF%81%CE%BF%CE%BD%20%CF%86%CF%81%CE%B1%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%B1&wrapid=tlif129942277345311&um=1&ie=UTF-8&source=og&sa=N&tab=wi&biw=1131&bih=715

εδώ: http://www.google.gr/images?um=1&hl=el&qscrl=1&biw=853&bih=538&tbs=isch:1&sa=1&q=strawberry+template&btnG=%CE%91%CE%BD%CE%B1%CE%B6%CE%AE%CF%84%CE%B7%CF%83%CE%B7&aq=f&aqi=&aql=&oq=

και είχε ανοιξει και άλλο θέμα στο φόρουμ για τον ίδιο λόγο εδω:

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=80717

Προσωπικά θα δοκιμάσω να το φτιάξω μόνη μου όπως και μπομπονιέρες, αλλά αν δεν τα καταφέρω με το κόψιμο θα απευθυνθώ σε κάποιο τυπογραφείο. Αν γνωρίζει κάποια κοπέλα αν στα τυπογραφεία όντως μπορούν να κόψουν προσκλητήριο θα βοηθούσε αρκετά....

Έχω βρει και ένα μαγαζί με χειροποίητα κομμένα προσκλητήρια εδώ: http://eflam.wordpress.com (το βρήκα ψάχνοντας κυρίως για το πακέτο του νονού) αλλά δεν έχω ιδεα απο τιμές και επίσης δεν έχουν καν φράουλα απλά απ ότι διαβασα στο φορυμ κανουν διαφορα θέματα. Θα πάρω τηλέφωνο και θα σας πω, εκτός και αν ξέρει κάποια άλλη κοπέλα οπότε πάλι θα βοηθούσε αρκετά... (Αυτή ήταν η δεύτερή μου τώρα ερώτηση διακριτικά διακριτικά) :P

Για μπομπονιέρες τώρα: Είχα δει κάτι πουγκάκια φράουλα τα οποία μου τα βρήκε η Πέπη και είναι αυτά εδώ: http://www.nootropiael.com/eshop/ulika-gia-mpomponieres-2/212.html

Μου αρέσουν πάρα πολύ, τα είχα δει και σε άλλη φωτό μέσα στο φόρουμ (ακόμα να θυμηθώ που!!!) και μου είχαν κάνει πολύ έντύπωση!! Δυστυχώς το μαγαζί είναι στη Σαλαμίνα, θεωρώ ότι έχουν καλή τιμή αλλά θα ήθελα να τα δω και από κοντα πριν τα παραγγείλω...

Και εδώ είναι και η ερώτηση νο3: Τα έχετε δει πουθενά να κυκλοφορούν Αθήνα? Όσο και αν έχω σαρώσει όλες τις σελίδες με μαγαζιά δεν τα βρήκα πουθενά.

Και φυσικά οποιαδήποτε άλλη ιδέα υπάρχει με φραουλομπομπονιέρα...Πολύ ευχαρίστως!!!!!

Για τα παιδάκια έλεγα να κάνω καλαθάκια με καρό ίσως πετσετάκι, τραπεζομαντιλάκι κατι που να φέρνει σε πικνικ και να έχει μέσα μαρσμέλοους! Ίσως και γλυφιντζουράκια δεν ξέρω ακόμα....

Για πακέτο νονού τώρα, επειδή μου ζητήθηκε να βοηθήσω (και μεταξύ μας με χαροποίησε αυτό, αν και δεν σκοπεύω να επιβληθώ στην νονά μας, μόνο να βοηθήσω και φυσικά αν γίνεται να συμφωνήσει το γούστο μας κάπου) τρελάθηκα με αυτό το κουτί!!! http://eflam.wordpress.com/%ce%b2%ce%b1%cf%80%cf%84%ce%b9%cf%83%ce%b7/%ce%ba%ce%bf%cf%85%cf%84%ce%b9%ce%ac-%ce%b2%ce%ac%cf%80%cf%84%ce%b9%cf%83%ce%b7%cf%82/img_5664-2/

Εσάς πως σας φαίνεται? (Και φυσικά πάλι ερώτηση εδώ, αν ξέρει καμιά κοπέλα τιμή??? )

Είδα και ένα φορεματάκι που μου άρεσε αρκετά, νομίζω όμως ότι κάτι του λείπει και είναι πολύ σκέτο, δεν ξέρω....

http://eflam.wordpress.com/%ce%b2%ce%b1%cf%80%cf%84%ce%b9%cf%83%ce%b7/christening-clothes-for-girls/img_5791/

Ταιριάζει ή το παρακάνουμε με τη φράουλα??:D:p

Γενικά κοριτσάκια, οτιδήποτε νομιζετε ότι ταιριάζει- βοηθάει...Είμαι όλη αυτιά! Είναι δύσκολοι οι καιροι και θέλω να βάλω τα δυνατα μου να κάνω κάτι οικονομικό, αλλά και εντυπωσιακό για το κοριτσάκι μου να τα βλέπει όταν μεγαλώσει και να είναι χαρούμενο, σε καμιά περίπτωση νανιώσει μειονεκτικά....

Ευχαριστώ πολύ για όλη τη βοήθεια μέχρι τώρα και φυσικά που ανέχεστε την τόση πάρλα μου κάθε φορά που μπαίνω!!!:P Μααατς μουυυτς!!:D

Για μπομπονιέρες τώρα: Είχα δει κάτι πουγκάκια φράουλα τα οποία μου τα βρήκε η Πέπη και είναι αυτά εδώ: http://www.nootropiael.com/eshop/ulika-gia-mpomponieres-2/212.html

Μου αρέσουν πάρα πολύ, τα είχα δει και σε άλλη φωτό μέσα στο φόρουμ (ακόμα να θυμηθώ που!!!) και μου είχαν κάνει πολύ έντύπωση!! Δυστυχώς το μαγαζί είναι στη Σαλαμίνα, θεωρώ ότι έχουν καλή τιμή αλλά θα ήθελα να τα δω και από κοντα πριν τα παραγγείλω...

Και εδώ είναι και η ερώτηση νο3: Τα έχετε δει πουθενά να κυκλοφορούν Αθήνα? Όσο και αν έχω σαρώσει όλες τις σελίδες με μαγαζιά δεν τα βρήκα πουθενά.

Αυτες τις μπομπονιερες θα κανω κι εγω, τις βρηκα σ ενα μαγαζι στην Νεα Ιωνια 0,70?. Παιδικες θα κανω σελιδοδεικτες και μαγνητακια φραουλα. Γλυκο για μεγαλους γλυκο του κουταλιου φραουλα και για μικρους η μπισκοτα σε σχημα φραουλας η cupcakes. Αυτα προς το παρων. Τα μαρτυρικα που θα κανει η νονα θα εχουν σχεση με την φραουλα καθως και τα βαπτιστικα θα ειναι κοκκινο ασπρο

Αυτες τις μπομπονιερες θα κανω κι εγω, τις βρηκα σ ενα μαγαζι στην Νεα Ιωνια 0,70?. Παιδικες θα κανω σελιδοδεικτες και μαγνητακια φραουλα. Γλυκο για μεγαλους γλυκο του κουταλιου φραουλα και για μικρους η μπισκοτα σε σχημα φραουλας η cupcakes. Αυτα προς το παρων. Τα μαρτυρικα που θα κανει η νονα θα εχουν σχεση με την φραουλα καθως και τα βαπτιστικα θα ειναι κοκκινο ασπρο

μηπως θα μπορούσες να μου στείλεις τα στοιχεία του μαγαζιού στην Ν. Ιωνία; Και η δικιά μας βάπτιση θα εχει θέμα την φραουλα. Εχω δει και αυτό σαν μπομπονιέρα για μεγάλους :http://www.facebook.com/photo.php?fbid=104277602982345&set=a.108092905934148.12483.100002003174400&theater

Γεια σου! Με το καλό η βάπτιση! :D

Θα μπορούσες σε παρακαλώ να πεις ποιο είναι το μαγαζί στην Ν. Ιωνια?

Επίσης, σκέτα πουγκάκια κάνουν τόσο ή έτοιμα?? Πιστεύω σκέτα, ε?

Για γλυκό ναι, και εγώ γλυκάκι του κουταλιού φράουλα θα κάνω σίγουρα. Για παιδικά δεν ξέρω ακόμα...Ίσως και χωνάκια, θα δω.

Για μαρτυρικά έχω βρει απο το ίδιο μαγαζί πάλι σε σχήμα φράουλα που μου άρεσαν πολυ: http://eflam.wordpress.com/%ce%b2%ce%b1%cf%80%cf%84%ce%b9%cf%83%ce%b7/%ce%bc%ce%b1%cf%81%cf%84%cf%85%cf%81%ce%b9%ce%ba%ce%ac/img_27231/

(Για το πακέτο του νονου και για μπομπονιέρες βρήκα αμέσως πράγματα που μου άρεσαν, απλά ψάχνω τιμές. Δεν γίνεται να είναι τόσο εύκολο και για τα υπόλοιπα?:( )

Διαφημίσεις

Πολύ όμρφο θέμα! Και λατρεύω το κόκκινο λευκό...Και εγώ κόκκινο λευκό και κεράσι είχα σαν θέμα!

Επίσης Daiana και elissavet μου αρέσουν πολύ οι μπομπονιέρες πουγκάκια! Είναι τέλεια, πολυ καλή επιλογή!

Daiana,οσον αφορά τα http://eflam.wordpress.com στείλε ένα email ή πάρε τηλ, είναι πολύ εξυπηρετικοί και ευγενικοί. Και επίσης, έχουν πανέμορφα πράγματα και πολύ καλές τιμες. Είχαμε κλείσει απο αυτούς και τους συνιστώ.

Για παιδικές μπομπονιέρες καλή ιδέα είναι και τα χωνάκια με παιχνιδάκια μέσα, γλυκάκια κτλ. Για διακόσμηση τώρα, μου αρέσουν αυτά τα κρυστάλλινα διακοσμητικά, τα κόκκινα ράνερ πάνω σε λευκό.

Για πιο οικονομική λύση και τα κουβαδάκια με αντίθετο χρώμα αφής μέσα (πχ σε κόκκινο κουβαδάκι λευκό χαρτί και αντίστροφα) και στικ φραουλίτσες, η γλυκά, γενικά υπάρχουν πολλές επιλογές.

Μία ιδεα που είδα και μου άρεσε ήταν γυάλες με κόκκινο νερό και αληθινές φράουλες, ή αλλιώς με κόκκινο ζελέ και αληθινές φράουλες! μιαμ μιαμ!:D

στο πάρτυ της κορης μου που ειχα θεμα την φραουλα εκανα προσκλητηριο μια υφασματινη φραουλα.κοκκινη τσοχα και πρασινη για τα φυλαρακια κεντησα και κουκουτσακια με μαυρη κλωστη.Κρεμασα κορδελιτσες και ηταν υπεροχεσ δυστηχως δεν ξερω πως να ανεβασω φωτογραφιεσ.

Σχετικά με το τυπογραφείο . Ναι μπορούν να σου κόψουν ότι σχήμα θέλεις. Φτιάχνουν ένα καλούπι (κοπτικό λέγεται) το οποιό στοιχίζει γύρω στα 50-80- ευρώ στο περίπου, ανάλογα με το μέγεθος.

Το πουγκάκι φράουλα είναι πολύ όμορφο και από κοντά (αν σε βολευει ο Πειραιάς πέρνα να το δεις), κι επίσης πολύ οικονομικό είτε το αγοράσεις έτοιμο είτε το φτιαξεις μόνη σου. Στα παιδιά μπορείς να κάνεις φράουλες κρεμαστράκια.

Σου στέλνω pm για blogspot για ιδέες .

Διαφημίσεις

στο πάρτυ της κορης μου που ειχα θεμα την φραουλα εκανα προσκλητηριο μια υφασματινη φραουλα.κοκκινη τσοχα και πρασινη για τα φυλαρακια κεντησα και κουκουτσακια με μαυρη κλωστη.Κρεμασα κορδελιτσες και ηταν υπεροχεσ δυστηχως δεν ξερω πως να ανεβασω φωτογραφιεσ.

Τέλεια ιδέα! Αν βρε κορίτσια κάτι τέτοια ακούω και νιώθω αχρηστη. Στο κέντημα και γενικά στην χειροτεχνία δεν το έχω τόσο!!!

Έκοψα κάτι πατρόν βέβαια φράουλας και δεν ξέρω...Ίσως τα κάνω και μόνη μου. Θα ψάξω και τιμές βέβαια να δω τι με συμφέρει. Οι ψαλιδιες σίγουρα όσο να ναι μου φαίνονται....Αλλά απο την άλλη έτσι υποτιθεται έιναι τα χειροποιητα, δεν γίνεται να μοιάζουν σαν να βγήκαν από κοπτικό!!;):D

Σχετικά με το τυπογραφείο . Ναι μπορούν να σου κόψουν ότι σχήμα θέλεις. Φτιάχνουν ένα καλούπι (κοπτικό λέγεται) το οποιό στοιχίζει γύρω στα 50-80- ευρώ στο περίπου, ανάλογα με το μέγεθος.

Το πουγκάκι φράουλα είναι πολύ όμορφο και από κοντά (αν σε βολευει ο Πειραιάς πέρνα να το δεις), κι επίσης πολύ οικονομικό είτε το αγοράσεις έτοιμο είτε το φτιαξεις μόνη σου. Στα παιδιά μπορείς να κάνεις φράουλες κρεμαστράκια.

Σου στέλνω pm για blogspot για ιδέες .

Σ ευχαριστώ πολύ για την πληροφορία! Θα ρωτήσω να δω τότε αν με συμφέρει...Ευτυχως με πέρνει ο χρόνος ακόμα! :D

Όσο για το πουγκάκι τώρα, το σάιτ που λέει η Ελισσάβετ είναι το πιο οικονομικό! Έψαξα αρκετά για το πουγκάκι αυτές τις μέρες γιατί μου έχει κολλήσει!:D Οι τιμές παίζουν τόσο πολύ τελικά που δεν το περίμενα....

Ελισσάβετ ευχαριστώ πολύ!!!

Πολύ όμρφο θέμα! Και λατρεύω το κόκκινο λευκό...Και εγώ κόκκινο λευκό και κεράσι είχα σαν θέμα!

Επίσης Daiana και elissavet μου αρέσουν πολύ οι μπομπονιέρες πουγκάκια! Είναι τέλεια, πολυ καλή επιλογή!

Daiana,οσον αφορά τα http://eflam.wordpress.com στείλε ένα email ή πάρε τηλ, είναι πολύ εξυπηρετικοί και ευγενικοί. Και επίσης, έχουν πανέμορφα πράγματα και πολύ καλές τιμες. Είχαμε κλείσει απο αυτούς και τους συνιστώ.

Για παιδικές μπομπονιέρες καλή ιδέα είναι και τα χωνάκια με παιχνιδάκια μέσα, γλυκάκια κτλ. Για διακόσμηση τώρα, μου αρέσουν αυτά τα κρυστάλλινα διακοσμητικά, τα κόκκινα ράνερ πάνω σε λευκό.

Για πιο οικονομική λύση και τα κουβαδάκια με αντίθετο χρώμα αφής μέσα (πχ σε κόκκινο κουβαδάκι λευκό χαρτί και αντίστροφα) και στικ φραουλίτσες, η γλυκά, γενικά υπάρχουν πολλές επιλογές.

Μία ιδεα που είδα και μου άρεσε ήταν γυάλες με κόκκινο νερό και αληθινές φράουλες, ή αλλιώς με κόκκινο ζελέ και αληθινές φράουλες! μιαμ μιαμ!:D

Δανάη σ ευχαριστώ πολύ! Θα στείλω τώρα κιόλας τότε ιμέιλ να δω τι θα μου πουν γιατί πραγματικα μου άρεαν πάρα πολυ τα πράγματα τους και είχα διαβάσει ούτως ή άλλως πολύ καλά σχόλια!

Με τις παιδικές μπομπονιέρες δεν ξέρω, έχω μπερδευτεί....:(

Κοιτάω πρώτα να ξεμπερδέψω με προσκληση και να τελιώνω με τα πουγκάκια που θα είναι και πολλά και μετά όλα τα άλλα....

Σ ευχαριστω πολύ για τις ιδέες σου! Οι γυάλες με φράουλες μου άρεσαν πολύ, σίγουρα θα το κάνω!!!:D

Σ ευχαριστώ vls!! :DΓια μπομπονιέρες έχω καταλήξει ότι θα κάνω το πουγκάκι....Απλά κοιτάω τι καλύτερο μπορώ να βρω με τις τιμές γιατί τα οικονομικά δεν....

Και οι μπομπονιέρες που μου έστειλες όμως έχουν πολύ όμορφο διακοσμητικό! Το μόνο που δεν μου αρέσει είναι που κρεμάνε τα κουφέτα, το έχω δει πολύ τελευταία αυτό...

Θα κάνεις και εσύ το ίδιο θέμα φράουλα?

Διαφημίσεις

Σ ευχαριστώ πολύ για την πληροφορία! Θα ρωτήσω να δω τότε αν με συμφέρει...Ευτυχως με πέρνει ο χρόνος ακόμα! :D

Όσο για το πουγκάκι τώρα, το σάιτ που λέει η Ελισσάβετ είναι το πιο οικονομικό! Έψαξα αρκετά για το πουγκάκι αυτές τις μέρες γιατί μου έχει κολλήσει!:D Οι τιμές παίζουν τόσο πολύ τελικά που δεν το περίμενα....

Ελισσάβετ ευχαριστώ πολύ!!!

:) :) :)

Τελικά επικοινώνησα με τα εφ amore, πήγα και απο κοντά και ήταν πολύ εξυπηρετικοί! Μου είπαν ότι θα μου βγάλουν ένα δειγματάκι σε προσκλητήριο φράουλα (δεν χρεώνουν κοπτικό ούτε έξτρα εκτύπωση! ) και θα μου βγάλουν κοστολόγιο για να αποφασίσω. Όταν λάβω φωτογραφία θα σας τη στείλω να μου πείτε τη γνώμη σας!! Ουφφφ μακάρι να βγει οικονομικό να τελιώσουμε και με αυτό!

Και εκλεισα και ημερομηνία για την εκκλησία!!! 5 Ιουνίου! Μπαινουμε σε σειρά επιτέλους! :-)

Γεια σου! Με το καλό η βάπτιση! :D

Θα μπορούσες σε παρακαλώ να πεις ποιο είναι το μαγαζί στην Ν. Ιωνια?

Επίσης, σκέτα πουγκάκια κάνουν τόσο ή έτοιμα?? Πιστεύω σκέτα, ε?

Για γλυκό ναι, και εγώ γλυκάκι του κουταλιού φράουλα θα κάνω σίγουρα. Για παιδικά δεν ξέρω ακόμα...Ίσως και χωνάκια, θα δω.

Για μαρτυρικά έχω βρει απο το ίδιο μαγαζί πάλι σε σχήμα φράουλα που μου άρεσαν πολυ: http://eflam.wordpress.com/%ce%b2%ce%b1%cf%80%cf%84%ce%b9%cf%83%ce%b7/%ce%bc%ce%b1%cf%81%cf%84%cf%85%cf%81%ce%b9%ce%ba%ce%ac/img_27231/

(Για το πακέτο του νονου και για μπομπονιέρες βρήκα αμέσως πράγματα που μου άρεσαν, απλά ψάχνω τιμές. Δεν γίνεται να είναι τόσο εύκολο και για τα υπόλοιπα?:( )

Σκέτα πουγκάκια κάνουν...πήρα και ρώτησα!

Κορίτσια και εγώ στο club!Τελικά αποφάσισα φράουλες!!!Καλοκαιρινό με έντονα χρώματα και όχι τόσο φορεμένο!Ίσα που άνοιξα θέμα για χρώματα κίτρινο ροζ!.Μπομπονιέρες αποφάσισα τα πουγκάκια από το apack! πήρα και ρώτησα είναι σκέτα τα πουγκάκια και τώρα ψάχνω για κουφέτα!Είχα κάτι κουφέτα απίστευτα ιταλικά στον γάμο μου που ξετρελλάθηκαν όλοι αλλά δεν ξέρω την εταιρεία και έστειλα mail εκεί που έφτιαξα τις μπομπονιέρες ή να τα πάρω από εκεί ή να μου πουν την εταιρεία να τα παραγγείλω.Τώρα πρέπει να βρω τούλι για τα κουφέτα μέσα αλλά μάλλον θα πάρω έτοιμα κομμένα για να μη ταλαιπωρηθώ και πολύ αφού θα τις φτιάξω μόνη μου!Πρεπει να βρω και καλάθια για τις μπομπονιέρες!Προσκλητήριο βρήκα ένα που άρεσε πολύ στη μαμά μου αλλά εμένα δεν με ενθουσίασε είναι με τη Φραουλίτσα ξέρετε το κοριτσάκι αλλά ακόμα δεν είμαι σίγουρη!Είναι παιδικό μεν αλλά δεν είναι έντονο το χρώμα.Τώρα πρέπει να βρω ωραία μαρτυρικά με φραουλίτσες!Για παιδικές μπομπονιέρες λέω να κάνω σφυρίχτρες παιδικές ξύλινες!Είναι κάτι που νομίζω θα αρέσει στα παιδάκια αλλά δεν έχω βρει κάτι σχετικό με φραουλες!Αν έχετε κάτι στα υπόψην μου λέτε!Και κάτι άλλο!Στα τραπέζια στο κέντρο τί να βάλουμε?

Στα τραπέζια θα ήταν ωραίο να βάλεις μεγάλα κουβαδάκια με marshmallows σε σχήμα και γεύση φράουλας.Υπάρχουν κάποια που στο εσωτερικό τους έχουν κάτι σαν ζελέ και όταν το τρώς είναι απίστευτα δροσερό,ζουμερό και νόστιμο!Θα μπορούσες βέβαια να έχεις και πραγματικές φράουλες,αν και είμαι άσχετη και δεν ξέρω πότε είναι η εποχή τους!Στικ με τον αριθμό των τραπεζιών σε πατρόν φράουλα ή στικ με φράουλα από τσόχα ή foam.Εναλλακτικά,γυάλες με χρωματιστό νερό(να είναι κόκκινο-φραουλί)και να επιπλέουν κεράκια σε σχήμα φράουλας.

Πετσέτες δεμένες με κόκκινη κορδέλα και μια φράουλα από τσόχα.

Πολύ ωραίες ιδέες!Ευχαριστώ πολύ!Θα ψάξω να βρω διαφορα υλικά για να δω τελικά τί θα κάνω από αυτά που μου είπες!

Περίμενε να δεις τί θα σου γράψει και η Πένυ!!Η δική της φαντασία οργιάζει!!;)