Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Γιορτάζει το όνομα Μελίνα?

renata

Recommended Posts

θέλω να ονομάσω την κόρη μου όταν με το καλό γεννηθεί Μελίνα, το θέμα είναι οτι στο εορτολόγιο λέει οτι υπάρχει γιορτή γύρω στις 17 Σεπτεμβρίου αλλά είναι σίγουρο? ξέρει καμία κάποια Μελίνα που όντως να γιορτάζει?

Α! Πείτε μου επίσης σας αρέσει το συγκεκριμένο όνομα? Η δεύτερη επιλογή που έχω είναι το όνομα Αλεξία ποιο απ'τα δυο όμως ? Θέλω να ακούσω γνώμες...Περιμένω με αγωνία........

Διαφημίσεις

καλημερα!!

το μελινα , το οποιο ειναι και φοβερο ονομα , εχει δυο γιορτες!!

διαλεγεις και παιρνεις!!

16 σεπτεμβριου και 29 οκτωβριου!!!!!

:D:D:D:D:D

• 3 weeks later...

ουπς τώρα το είδα το θέμα :oops:

όπως ειπώθηκε,αυτές τις δύο ημερομηνίες γιοορτάζει,και εμείς αποφασίσαμε να τη γιορτάζουμε στις 16 Σεπτεμβρίου γιατί η άλλη ημερομηνία πέφτει κοντά στα γενέθλιά της :)

τί αποφασίσατε τελικά?

Μελινα......πολυ γλυκο και ομορφο!!!!

“Itʼs difficult to get someone to understand something when his salary depends upon his not understanding it.”

Al Gore - An Inconvenient Truth

Διαφημίσεις

Το Μελίνα μας αρέσει πολύ ο μόνος μου ενδοιασμός είναι οτι θα έχει γεννέθλια κατακαλόκαιρο και δεν ξέρω αν θα με βρίζει αργότερα διότι η άλλη μου κόρη έχει πολύ ακουστη γιορτη και μεγαλοπρεπη και δεν ξέρω αν αργότερα η μικρή ζηλεύει.Πάντως το σίγουρο είναι οτι θα έχει ένα υθπέροχο όνομα :D

Εσείς manina τη βαπτίσατε Μελίνα τη κόρη σας ή κάτι άλλο πχ Σουμέλα?

τη βαφτίσαμε Μελίνα Μαρία :) το Μελίνα είναι απο τη μαμά μου και έτσι θα τη φωνάζουμε,το Μαρία το ήθελα εγώ,απο την Παναγία.

ναι όντως βγαίνει και απο το Σουμέλα νομίζω,αλλά εμάς είναι βαφτισμένη Μελίνα και θα τη γιορτάζουμε 16 σεπτεμβρίου :wink: