Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΓΓΥΜΟΣΥΝΗ

Recommended Posts

Καλημέρα σας μανούλες.

Γέννησα τον παίδαρό μου με καισαρική 20 Αυγούστου και για πολλούς λόγους (ας το αφήσουμε καλύτερα) σταμάτησα τον θηλασμό τις πρώτες μέρες του Σεπτέμβρη...

Είχα λόχεια (ξέρετε τώρα αυτές τις κιτρινωπές εκκρίσεις μέχρι και την περασμένη εβδομάδα ) Σήμερα λοιπόν είδα στο σερβιετάκι λίγο καφέ (ξέρετε όπως όταν τελειώνει η περίοδός μας). Τι σημαίνει βρε παιδιά αυτό ότι πρόκειται οσονούπο να μου έρθει περίοδος ή πισωγυρίσανε τα λόχεια????

Στον γιατρό μου θα πάω 01.10.....

Η περίδος πότε έρχεται;;;

Σγνώμη για την άγνοια που με καταβάλει αλλά καταλαβαίνεται είναι το πρώτο μου......

Διαφημίσεις

• Replies 132
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Πριν σαραντησεις δεν έρχετε κανονικη περιοδος . Εμενα την μερα που σαραντουσα και ειχα ραντεβου με τον ντοκ , μου ρθε ενα καφεκοκκινο πραγμα . Ρωτησα και τον γιατρο , δεν ειναι περιοδος αυτο ..τα καθαρισματα ειναι :?

VgL7.jpgIgLdp2.png

Τα λόχεια μου σταματούσαν καμιά βδομάδα και μετά μου ξαναρχόταν κόκκινα. Μου σταμάτησαν στις 45 μέρες από τη γέννα. Οπότε μάλλον είναι νωρίς για περίοδο (συνήθως έρχεται στους 2 μηνες πάνω - κάτω αν δεν θηλάζεις). Όταν θα πας στο γιατρό σου θα σου πει αν θα σου'ρθει περίοδος κάπου κοντά.

an1cCx0-WmB1210NTJoZHB8Nzc2NjU1ZGF8dG8gYXN0ZXJha2kgbWFzIGVpbmFp.gif

as1cJY3003-0000MzAwZG98NzlkfE8gbGV2ZW50YWtvcyBtYXMgZWluYWk.gif

Διαφημίσεις

Αγαπητή Φίλη,

Κατ' αρχήν, όπως όλες σε συμβουλέψανε έτσι κι εγώ, το σωστό είναι να πάρεις τον γιατρό σου τηλέφωνο γιατί κάθε περίπτωση είναι διαφορετική. Εγώ είχα 2 βδομάδες τα λόχεια και παρόλο που θήλαζα μου ήρθε περίοδος στις 40 μέρες και απο τότε είχα σταθερή περίοδο 28 μερών (ποτέ ξανά δεν είχα τόσο σταθερή περίοδο στη ζωή μου) μέχρι που έμεινα έγκυος φέτος τον Μάρτιο! Η κουνιάδα μου έκανε 5 μήνες να της έρθει περίοδος και δεν θήλασε καθόλου την μικρή της (δεν είχε καθόλου γάλα η ταλαίπωρη).

Όταν γέννησα μου είπε η γιατρός μου να μην ανησυχήσω αν δεν δω περίοδο και για 3 μήνες. Όταν την πήρα τηλ. για την περίοδο μου, μου είπε να μην ανησυχήσω αν δεν δω μετά περίοδο για 2-3 μήνες αλλά εκει.... κάθε μήνα ρολόι.... ΑΑΑχχχχ τες πα.... Θα δούμε τι θα γίνει στο 2ο σε 3 μήνες που θα γεννήσω με το καλό...!

Θα επαναληφθώ αλλά καλύτερα πάρε τον γιατρό σου ένα τηλέφωνο που σε ξέρει και θα σου δώσει την απάντηση που αφορά εσένα!

Φιλιά στο μπεμπακι σου και να σου ζήσει!

• 1 month later...

den iksera se poia kathgoria na valw to thema....k den eida kati paromoio kapou allou...thelw na rwtisw tis mamades,istera ap thn genna meta apo poso kairo tous irthe periodos? na shmeiwsw oti DEN thilazw. prin apo 2 meres me epiasan entonoi ponoi periodoy alla aima poythena. ta antisiliptika pote mporw na ta ksanaarxisw? :roll:

ayta.....

Καλημερα,εμενα τα λοχεια σταματησαν στις 30 μερες στις 41 μερες ειδα περιοδο χωρις πονο χωρις τιποτα ενω πριν γεννησω πεθαινα :shock: τωρα για αντισηλιπτικα δεν ξερω δεν εχω παρει ποτε μου!!

DsRyp3.png

Καλημερα,εμενα τα λοχεια σταματησαν στις 30 μερες στις 41 μερες ειδα περιοδο χωρις πονο χωρις τιποτα ενω πριν γεννησω πεθαινα :shock: τωρα για αντισηλιπτικα δεν ξερω δεν εχω παρει ποτε μου!!

emena sinevei to eksis.kapou stis 20 meres stamatise ekeino to periergo aima ap thn genna k meta apo 2 meres mou irthe aima katakokkino les k kopika!ponous den eixa katholou alla eixe pristei to stithos mou.meta apo merikes meres stamatise k meta apo 1 mera ksanairthe.milame omws gia poly aima.oute sta loxeia eixa toso.ki egw eixa xontro provlima me ton pono,giayto eixa ksekinisei vevaia k ta antisiliptika.

και εγω δεν θηλασα περιοδος μου ηρθε ακριβως στις 40 μερες μετα την γεννα βεβαι τα λοχεια μου κρατησαν λιγοτερο γυρω στις 15 μερες το πολυ αντισυλληπτικα μπορεις να ξεκινησεις την πρωτη μερα του κυκλου σου δηλαδη οταν θα σου ερθει περιοδος την πρωτη μερα θα παρεις το πρωτο χαπι

Διαφημίσεις

Αφού σου ξαναήερθε μετά από 1 μήνα σίγουρα ήταν περίοδος. Πόσος καιρός πάει από τότε; Εγώ έπαθα ακριβώς το ίδιο. Τα λόχεια μου τελείωσαν σχεδόν στις 10-12 μέρες μετά τη γέννα και μετά από 1 μέρα μου ξεκίνησε η περίοδος. Η επόμενη όμως μου ήρθε 60 μέρες μετά τη γέννα. :shock: και μου κράτησε 15 ολόκληρες ημέρες :shock::shock::shock::shock: . Ευτυχώς που δεν πόνεσα καθόλου ενώ πριν γεννήσω πέθαινα στον πόνο. Λέτε να κρατήσει αυτό; Μακάρι....

Έτσι και εγώ. Τα λόχεια μου κράτησαν 20 μέρες. Ξαφινικά κοπήκαν και την επόμενη μέρα αδιαθέτησα. Αυτή τη στιγμή έχω 7 μέρες περίοδο και συνεχίζουμε. Πήρα το γιατρό και μου είπε να πάρω χαπάκια μητρο...κάτι λέγονται (ρεζίλι θα γίνω στον φαρμακείο που δεν θυμάμαι πως ΄λέγονται!!!)Επαφές πότε μπορείς να έχεις με τον σύντροφό σου?Α, να σημιεώσω ότι έχω κάνει καισαρική.

Ο γιατρός μου, μου είχε πει ότι τα λόχεια σταματάνε γύρω στις 20 μέρες. Μετά θα ξαναδω αίμα (όχι περίοδο) γύρω στις 40-50 μέρες και μετά αναλόγως τον οργανισμό ή το θηλασμό. Και έτσι έγινε. Στη κόρη αδιαθέτησα όταν έγινε 4 μηνών και στο γιο μου που θηλάσχ ως τώρα στον 6ο μήνα. Αυτά που βλέπουμε στην αρχή δεν είναι περίοδοι, απλά καθαρίζει ο οργανισμός από τη γέννα.

Αφού σου ξαναήερθε μετά από 1 μήνα σίγουρα ήταν περίοδος. Πόσος καιρός πάει από τότε; Εγώ έπαθα ακριβώς το ίδιο. Τα λόχεια μου τελείωσαν σχεδόν στις 10-12 μέρες μετά τη γέννα και μετά από 1 μέρα μου ξεκίνησε η περίοδος. Η επόμενη όμως μου ήρθε 60 μέρες μετά τη γέννα. :shock: και μου κράτησε 15 ολόκληρες ημέρες :shock::shock::shock::shock: . Ευτυχώς που δεν πόνεσα καθόλου ενώ πριν γεννήσω πέθαινα στον πόνο. Λέτε να κρατήσει αυτό; Μακάρι....

oxi meta apo 1 mhna alla meta apo 1-2 meres mou irthe.ki egw den ponousa katholou alla pristike to stithos mou.rwtisa ton giatro pote na perimenw k mou eipe oti sinithws argei na erthei

Διαφημίσεις

Έτσι και εγώ. Τα λόχεια μου κράτησαν 20 μέρες. Ξαφινικά κοπήκαν και την επόμενη μέρα αδιαθέτησα. Αυτή τη στιγμή έχω 7 μέρες περίοδο και συνεχίζουμε. Πήρα το γιατρό και μου είπε να πάρω χαπάκια μητρο...κάτι λέγονται (ρεζίλι θα γίνω στον φαρμακείο που δεν θυμάμαι πως ΄λέγονται!!!)Επαφές πότε μπορείς να έχεις με τον σύντροφό σου?Α, να σημιεώσω ότι έχω κάνει καισαρική.

egw irtha se epafh otan enoiwsa kala.enoeite me to polyyyyyyyy malako sthn arxh ki oso kalitereyeis kan to opws thes :oops:

egw irtha se epafh otan enoiwsa kala.enoeite me to polyyyyyyyy malako sthn arxh ki oso kalitereyeis kan to opws thes :oops:

Θα κάνουμε καμία προσπάθεια και θα δούμε!!!! :P:wink:

εγω ακομα τιποτα..επειδη θηλαζω μαλλον..ε????η γιατρος μου ειπε μεχρι να σαραντισω να μην εχουμε επαφες..μου εχει κλεισει ραντεβου να με δει τοτε και θα μου πει..

πιστευω πως μετα ολα θα επιτρεπονται...

ήρθες στη ζωή μου και νιώθω να ζώ ξανά...

μετά από 7 εβδομάδες μου ήρθε περίοδος...πόνοι υπερβολικοί όπως και πρίν την γέννα! :(

«Να αμφιβάλεις, αν τ' άστρα είναι φωτεινά. Να αμφιβάλεις, αν ο ήλιος κινείται. Να αμφιβάλεις, αν η αλήθεια είναι αλήθεια ή ψέμα. Μα ποτέ μην αμφιβάλεις για την αγάπη μου.»

εγω γεννησα 11 Ιουνιου και μου ηρθε η πρωτη περιοδος στης 5 αυγουστου χωρις πονο ουτε πριξιμο στο στηθος τιποτα μου κραταει 4 μερες και τη δευτερη και τη τριτη μερα εχω πλυμμηρα απο αιμα ενω πριν μεινω εγκυος μου κρατουσε 5 μερες και λιγη ροη.παντως ακομη δεν εχει σταθεροποιηθει ο κυκλος μου αυτο τον μηνα ειχα 20 μερες καθυστερηση.

QnFwm8.png

VyFvm8.png

εμένα τα λόχεια κράτησαν 25 μέρες και στις 33 είχα όλα τα προπεριόδου συμπτώματα΄κρύωνα,πονούσε ελαφρά η μέση και ήθελα σοκοάτα σαν τρελλή!!!τελικα στις 35 ημέρες αδοιαθέτησα,χωρίς πόνους με κατακόκκινο αίμα και την χαραχτηριστική οσμή :?:? μου φάνηκε πολύ παράξενο που έχω πάλι περίοδο, πέρασε :? πολυυυυυυυς καιρός από την τελευταία φορά!!!!

α,εγώ 'ομως θηλάζω :shock::shock:

4Z1vp3.png

είμαι ερωτευμένη με την κόρη μου!!!!!!!!!!!!!