Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Κατάθλιψη τις γόνιμες μέρες;

Recommended Posts

Εχω μια απορια; Σας εχει συμβει ποτε γυρω στις γονιμες μερες ασχημη ψυχολογια και διαθεση, κατι σαν καταθλιψη, οπως δηλαδη και πριν την περιοδο; :-(

Διαφημίσεις

eirell καλησπερα!αυτο που λες το εχω παθει πολλες φορες!επειδη προσπαθουμε με τον αντρουλη μου για μωρακι ενα χρονο ετυχε εκεινες τις μερες να εχω τοσο ανχος και η ψυχολογια μου να ειναι πολυ χαλια...ομως πως θα γινει θα το νινι χωρις αγκαλιτσες;

προσπαθεις και εσυ για μωρακι;

πρεπει να χαλαρωσουμε αλλιως δεν βλεπω φως...

The best is yet to come!!!

αχ!! κοπελα μου ποσο σε καταλαβαινω και εμενα μου συμβαινει δεν πρεπει ομως να μας περνει απο κατω πρεπει να ψαξουμε να κανουμε πραγματα που μας ευχαριστουν για να παρουμε το μυαλο μας λιγο απο εκει :confused:

υπομονη και επιμονη ευχομαι ολα συντομα να πανε οπως τα επιθυμεις να εχουμε συντομα χαρμοσυνα νεα:P:p

ελπιδα...!!!:)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Σας ευχαριστω πολυ κοριτσια για τις τοσο αμεσες απαντησεις. Κ για τα οσα ειπατε γιατι νομιζα οτι ειμαι τρελλη, γιατι υποτιθεται οτι εκεινες τις μερες η φυση φερνει το ζευγαρι πιο κοντα για να γινει η αναπαραγωγη, κανει τη γυναικα πιο ελκυστικη, με ορεξη για επαφη, κτλ κτλ... αλλα εγω εδω δεν σας μιλαω για αγχος η μια ψιλοστεναχωρια, αλλα για καταθλιψη, για μερες που κ το χαμογελο ακομα ειναι δυσκολο, ποσο μαλλον η δουλεια η τα απλα καθημερινα καθηκοντα. Σημερα ειναι μια τετοια μερα. Με το ζορι μιλαω. Το γραψιμο εδω μου ειναι ευκολοτερο. Κ παλι σας ευχαριστω κ σας ευχομαι ολες γρηγορα μανουλες.

Διαφημίσεις

eirell μου πρεπει να χαλαρωσεις!μην το σκεφτεσαι!βγες με τον αντρουλη σου μια βολτιτσα!η καθηστε σπιτακι ακομα καλυτερα πιεστε λιγο κρασακι χαλαρωστε και ολα θα ερθουν σιγα-σιγα!αν παλι δεν θελεις... με το ζορι δεν γινετε!πανω απο ολα πρεπει να αισθανεσαι καλα και αυτο θα γινει χωρις πιεση!βρες κατι που σου αρεσει να ασχολησε και μην πιεζεις τον εαυτο σου!

The best is yet to come!!!

Αυτο ειναι το παραξενο, δεν εχω αγχος, δεν σκεφτομαι κατι. Απλα δε νιωθω καλα. Σαν να φταινε οι ορμονες ενα πραγμα. Κ βασικα, αυτη ηταν η ερωτηση μου, αν ειναι κατι τετοιο πιθανο, δλδ κακη διαθεση επειδη κατι συμβαινει στο σωμα ορμονικα. Για οσες δεν καταλαβαν, δεν εννοουσα οτι στεναχωριεμαι απο το αγχος μου για να εκμεταλλευτω τις μερες αλλα οτι με πιανει ανεξηγητη καταθλιψη. Ελπιζω να μην σας μπερδεψα περισσοτερο :rolleyes:

Αυτο ειναι το παραξενο, δεν εχω αγχος, δεν σκεφτομαι κατι. Απλα δε νιωθω καλα. Σαν να φταινε οι ορμονες ενα πραγμα. Κ βασικα, αυτη ηταν η ερωτηση μου, αν ειναι κατι τετοιο πιθανο, δλδ κακη διαθεση επειδη κατι συμβαινει στο σωμα ορμονικα. Για οσες δεν καταλαβαν, δεν εννοουσα οτι στεναχωριεμαι απο το αγχος μου για να εκμεταλλευτω τις μερες αλλα οτι με πιανει ανεξηγητη καταθλιψη. Ελπιζω να μην σας μπερδεψα περισσοτερο :rolleyes:

Αχ Φιλενάδα πόσο σε νιώθω!!!! Εμενα επηρεάζεται παρα πολυ η διάθεση μου!!! Όχι απο άγχος για να έρθει το μωρο, γιατί το είχα πάντα, απο τις ορμονες που βαρανε κόκκινο!!

Και δεν μου βγαίνει σε στενοχώρια Αλλα σε εκνευρισμό! Αν δεν έκανε υπομονή ο καλός μου θα είμασταν τσακωμενοι τις μέρες που θα έπρεπε να Είμαστε μες τις αγάπες... Αστα!

Τωρα που το Έχω στο μυαλό μου οτι μου συμβαίνει, το έλεγχο λίγο...

c12e25debb.png

Αχ Φιλενάδα πόσο σε νιώθω!!!! Εμενα επηρεάζεται παρα πολυ η διάθεση μου!!! Όχι απο άγχος για να έρθει το μωρο, γιατί το είχα πάντα, απο τις ορμονες που βαρανε κόκκινο!!

Και δεν μου βγαίνει σε στενοχώρια Αλλα σε εκνευρισμό! Αν δεν έκανε υπομονή ο καλός μου θα είμασταν τσακωμενοι τις μέρες που θα έπρεπε να Είμαστε μες τις αγάπες... Αστα!

Τωρα που το Έχω στο μυαλό μου οτι μου συμβαίνει, το έλεγχο λίγο...

:confused: :confused: Αν ειναι ετσι βρε κοριτσια τι μας μενει μετα; Πριν την περιοδο εχουμε το γνωστο συνδρομο, μετα την περιοδο αρχιζουν σιγα σιγα οι γονιμες μερες, μετα παλι οι μερες προ-περιουδου... ελεος! Μονο οι μερες περιοδου ειναι νορμαλ τελικα κ αυτες ποναμε! Πολυ δυσκολο να εισαι γυναικα!

Διαφημίσεις

• 2 weeks later...
:confused: :confused: Αν ειναι ετσι βρε κοριτσια τι μας μενει μετα; Πριν την περιοδο εχουμε το γνωστο συνδρομο, μετα την περιοδο αρχιζουν σιγα σιγα οι γονιμες μερες, μετα παλι οι μερες προ-περιουδου... ελεος! Μονο οι μερες περιοδου ειναι νορμαλ τελικα κ αυτες ποναμε! Πολυ δυσκολο να εισαι γυναικα!

σε μένα βάλε και τις ημέρες που έχει πανσέληνο...

Ο άντρας μου το έχει κάνει ανέκδοτο πια...

569129i0tzap526i.gif 10/5/12

σε μένα βάλε και τις ημέρες που έχει πανσέληνο...

Ο άντρας μου το έχει κάνει ανέκδοτο πια...

Eννοειται!!! Αυτες παλι που τις πας;;; :rolleyes: