Jump to content
Clear Cache: αν κάτι δεν λειτουργεί στην οθόνη σας, καθαρίστε την μνήμη cache στους περιηγητές σας (chrome/firefox)! Ίσως χρειαστεί να επαναλάβετε την διαδικασία εκ νέου μετά απο λίγη ώρα! ×
Αλλαγή hosting/Το φόρουμ άνοιξε! Για κάποιες ώρες ή και 24ωρα ίσως παρατηρήσετε δυσλειτουργίες σχετικές με την μνήμη cache (server,software,browser) που διαχειρίζονται τα δεδομένα & απαιτείται να συγχρονιστούν. ×
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΧΩΡΟΣ ΔΕΞΙΩΣΗΣ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ ΠΡΟΑΣΤΕΙΑ

Recommended Posts

Καλησπέρα μανούλες και χρόνια μας πολλά ειδικά αυτές που γιόρτασαν για πρώτη φορά όπως εγώ.

Θα βαφτίσουμε την μπέμπα μας τον Σεπτέμβρη και ψάχνω για αξιοπρεπή χώρο (όχι ταβέρνα) γύρω στα τριάντα ευρώ το άτομο για την δεξίωση της βάφτισης. Η εκκλησία είναι στην Κηφισιά και βολεύουν πολύ Βαρυμπόμπη, Κηφισιά, Άνοιξη και Πεντέλη φυσικά. Προς το παρόν μία αίθουσα στην Βαρυμπόμπη "ΕΡΑΤΩ" δίπλα από το κτήμα Πεντελικόν είναι σε αυτή την τιμή, αλλά δεν ξέρουμε ποιότητα φαγητού και αν έχει εμπειρία. Έχει πάει καμία εκεί και ό,τι άλλο έχετε να προτείνετε είστε παραπάνω από ευπρόσδεκτες.

tt1724b1.aspx

Διαφημίσεις

yola, νομίζω οτι η τιμή δεν είναι και άσχημη για την αίθουσα. Μην νομίζεις οτι θα βρεις και πολύ φθηνότερα..Τώρα πλέον όλοι ζητάνε τουλάχιστον από 30€.Και εγώ όταν έπαιρνα τηλ. να κλεισω για τραπέζι, σε αρκετούς χώρους εκτός από τη τιμή για κάθε άτομο μου ζητούσαν και επιπλέον ποσό ενοικίασης !!! Εγώ έχω κλείσει στο Πικέρμι αλλά μάλλον δεν σε βολεύει..Την Κυριακή θα πάω σε βάπτιση που έχουν τραπέζι στο Αρχιπέλαγος κοντά στον Άγιο Στέφανο (Μαραθώνος). Νομίζω οτι πρέπει να είναι κάτι καλύτερο από ταβέρνα. Θα πάω και θα σου πω...

line_line_b_beg_40_time_1183867200_text_6f20e8e1edeffdebe7f220eceff520e5dfede1e920.gif

Ευχαριστώ Zannet, το έχω δει μόνο απ' έξω και φαίνεται λίγο καλύτερο από ταβέρνα όπως το είπες. Η αίθουσα EΡΑΤΩ είναι καινούργια σχετικά και πολύ μοντέρνος χώρος με έξω πολύ ωραίο κήπο για υποδοχή αλλά το φαγητό δεν το ξέρω καθόλου. Θα πάμε τέλος του μήνα να δοκιμάσουμε.

Περιμένω σχέση ποιότητας-τιμής-περιβάλλοντος από το Αρχιπέλαγος μην χάνω και άδικα τον χρόνο μου σε δοκιμές κέντρων.

tt1724b1.aspx

Διαφημίσεις

Απ'οτι ξερω γυρω στα 30 ? ειναι και το polo club στη βαρυμποπη. Ο χωρος ειναι ως επι το πληστο για εξω. Ακομα γυρω στα 35-40 ειναι και το "Εναργης" και το Αλσος Νυμφων στον Αγ. Στεφανο. Και τα δυο μερη ειναι καταπληκτικα και στο Εναργης εκανα την βαπτιση της πρωτης μου κορης και ολα ηταν πολυ καλα.Αν θες τηλεφωνα πες μου

Μαμά Σοφίας και μπέμπας